首页 金卷押题猜题答案
  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷B 生物(三)

    是指有些个体不能生有,妈数不是单性生殖,C错泥:从道传上看,休整殖的种样中大多数个朱对生殖,它行汇的能量用子时有和保护其他个体的后代,提高了子代的存活单,故通过群休攀殖的【解析】地理隔离是交流,使得群,由于身功可积累对环境的适应,D正确。生殖隔离仔4,长期使用某种农药后,其灭虫的效果越来越差,相关叙述正确的是(间的个体A.昆虫的抗药基因来源于农药诱导下的基因突变8.山羊的毛色遗传B.农药对昆虫的抗药性变异进行了定向选择没有突变发生、C.昆虫种群基因型频率发生改变即发生了进化毛和黑毛的基因D.若显性表型的频率为0.19,则杂合子的基因型频率将稳定在0.18A.随着淘汰代【答案】B【解析】昆虫的抗药基因是本身就存在的,不是来源于农药的诱导,A错误;农药对昆虫的抗药性变异进行了完B.淘汰前,该向选择,有的抗药性强,有的抗药性弱,使用农药时,把抗药性弱的害出杀死,这样经过若千代的反C.淘汰后,该选择,最终活下来的害虫大多是抗药性强的害虫,B正确;种群基因频率发生改变是生物进化的标志,D.淘汰后,泛C错误;只有在一定的条件下,才可以用基因频率确定基因型频率,比如群体无限大,没有突变、选择【答案】A迁移和遗传漂变,D错误。【解析】淘汰前,5.蝙蝠可通过回声定位的方式寻找并捕获食物,其捕食行为可影响昆虫的体形。昆虫的体形太小,则不易被蝎1代后,蝠探测到,体形太大,则不易被蝙蝠捕捉和处理,因此很多昆虫的体形不是非常小,就是非常大。下列说法基因的子代各错误的是(AA、AA.蝙蝠通过回声定位捕获昆虫,体现了生态系统中物理信息的作用1-3/4-1B.体形大和体形小的昆虫种群的基因库不同,二者一定存在生殖隔离种群中C.蝙蝠的捕食作用可使昆虫的基因频率朝着特定的方向发生改变多代的D.增加蝙蝠的数量会加速昆虫向体形非常大或非常小的方向进化隔离,【答案】B生了进【解析】蝙蝠通过回声定位捕获昆虫,体现了生态系统中物理信息的作用,即生命活动的正常进行离不开信息的传递,A正确;昆虫种群的基因库大小与体形大小无关,基因库是指种群中所有个体包含的全部基因,9.猫头鹰主要只有不同物种之间存在生殖隔离,B错误;蝙蝠的捕食作用作为自然选择的因素,可使昆虫的基因频率人类捕杀等朝着特定的方向发生改变,C正确;增加蝙蝠的数量会使自然选择作用加强,因而会加速昆虫向体形非A.各个地方常大或非常小的方向进化,D正确。B.为了逃6.紫花苜蓿是典型的异花授粉植物,种子的产生依赖蜜蜂等昆虫传粉。研究发现传粉昆虫的访花行为与花的形C.西藏、态特征和花蜜品质关系密切,我国紫花苜蓿品种由张骞从西域引入,在西域时,紫花苜蓿通过美国的黑彩带D.草原大蜂传播花粉,引入我国若干年后,其传粉者逐渐转变为中华蜜蜂,进一步研究发现,不同种类蜂传粉的频率【答案】A和效率存在显著差异。下列分析正确的是()【解析】A.紫花苜蓿花的形态和花蜜品质有关基因频率的改变不可能与传粉动物变换有关亲繁B.紫花苜蓿花的形态特征的变化,是不同种紫花苜蓿形成的必要条件的击C.紫花苜蓿与传粉昆虫之间在相互影响下不断进化和发展,体现了共同进化隔离D.我国紫花苜蓿与西域紫花首蓿能杂交产生可育后代,说明两者基因库完全相同汰,【答案】C10.碳青霉烯【解析】传粉昆虫变换会对紫花首蓿种群中花的形态和花蜜进行选择,从而影响紫花首蓿种群中花的形态和花蜜分离得到有关基因频率的改变,A错误;物种形成的必要条件是隔离,因此不同紫花首蓿形成的必要条件是隔离,而不是紫花首蓿花的形态特征的变化,B错误;紫花首蓿与传粉昆虫为两个物种,紫花首蓿与传粉昆虫之间在相互影响下不断进化和发展,体现了共同进化,C正确;我国紫花首蓿与西域紫花首蓿能够相互杂交产生可育后代,说明两者仍属于同一物种,但不能说明两者基因库完全相同,D错误。7.下列有关地理隔离和生殖隔离的叙述,错误的是()A.地理隔离及相应区域的自然选择,可使种群朝着不同方向发展A.表中B.由于地理隔离而分开的两个小种群的基因库可能发生不同的改变B.C.生殖隔离保持了物种间基因的不可交流性,从而保证物种的相对稳定已经D.生殖隔离是指种群间的个体不能自由交配,若能交配则不存在生殖隔离C.住院6器D.适【答案】D不多魔出要是州条东京器卡容(单父竹总使其从下力须的中超希【答案】D教师用卷·生物学·第78页共192页

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    23.D【命题意图】考查动词。【解题分析】一个朋友为她的孩子们提供校服和学用品,这使她很惊讶。24.A【命题意图】考查形容词。【解题分析】她意识到小小的、意想不到的善举能够产生巨大的影响。25.C【命题意图】考查名词。【解题分析】见上题解析。26.A【命题意图】考查形容词。【解题分析因为编高质量的辫子收费高达几百美元,而且可能要花几个小时。27.A【命题意图】考查动词。【解题分析】见上题解析。28.B【命题意图】考查动词。【解题分析】她决定捐赠她的编发技术作为回报。29.C【命题意图】考查动词短语。【解题分析】见上题解析。30.D【命题意图】考查动词。【解题分析】“有没有人知道哪些负担不起上学的孩子的编辫子费用的单身父母?我可以免费帮编辫子!”31.D【命题意图】考查介词短语。【解题分析】见上题解析。32.C【命题意图】考查动词。【解题分析】8月4日,她在社交媒体上当地一个社区互助群里发帖。33.B【命题意图】考查副词。【解题分析她的夜晚和周未很快就被填满了,直到人满为患。34.C【命题意图】考查名词:【解题分析】她说已经记不清给多少孩子编过辫子了。35.D【命题意图】考查动词。【解题分析】Starks注意到,在给孩子们编好辫子后,他们比刚来的时候笑得更多,看起来更开心。36.C【命题意图】考查动词。【解题分析】见上题解析。37.D【命题意图】考查名词。【解题分析】当然,编辫子是很辛苦的工作,而且编发工具也不便宜。全国100所名校最新高考模拟际范卷·参考答案第3页(共4页)【22·ZX·MNJ·英语(八)·YNGZ

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    30.【参考答案】D【解题思路】分析文章结构可知,空处为本段的主旨句。下文提【命题意图】本题考查细节理解【解题思路】根据第三段内容可知,有心理健康问题的人可能很到,例如,你可以在跑步机或健身车上听有声读物或观看你最喜难解释或描述他们的感受。表现性艺术的使用可以帮助人们更爱的电视节目。A项“把锻炼和娱乐结合起来”最能概括本段内容多地了解自己并分享他们在治疗环境中的感受。由此可知,有38.【参考答案】C心理健康问题的人从表达性艺术疗法中受益良多【命题意图】本题考查细节句。31.o【参考答案】A【解题思路】根据本段主旨句可知,本段主要讲的是要记录你的【命题意图】本题考查推理判断。【解题思路】根据第四段第一句“As a multimodal therapy,活动。下文提到,把事情写下来或在应用程序上记录它们会提高你(对锻炼)的投入,让你对自已的日常生活负责。C项“记录expressive arts therapy draws on a few different types of aingle-modal下你的锻炼和健身的进展”引出下文,符合语境。approaches."和最后一段最后一句“Expressive aris therapy,is39.【参考答案】Fdifferent because it unites many of these techniques and absorbs a命题意图】本题考查细节句variety of tools instead of being limited to a single approuch."可知,【解题思路】上文提到,利用团体的力量。在运动中得到别人的表现性艺术疗法借鉴了几种不同类型的单模态方法,同时整合鼓励和支持有助于保持强烈的动力。F项“有很多线上健身团体了许多这样的技术并结合了各种工具,而不是局限于单一方法。可以加入”承接上文,符合语境由此可推知,表达性艺术疗法的类型是多样的。40.参考答案】G【长难句剖析】People who are experiencing mental health problems may命题意图】本题考查细节句。have a difficult time interpreting or describing how they are feeling.【解题思路】上文提到,受到微励。阅读健康和健身杂志或访问理健康问题的人可能很难解释或描述他们的感受锻炼网站,从充满活力的人们的照片中得到澈励。G项“有时候,剖析:who引导定语从句,先行词为People;how引导宾语从句。健身的画面可以激励你去锻炼”承接上文,符合语境。【词汇积累comprehensivead.综合性的,全面的reaction n.反应【词汇积累】eventually ad.最终commitment n.奉献,投入interpretv.解释approach n.方法involve.涉及;包含accountable ad.负有责任的,应作解释的root for sb.为某人加油remotely ad.远程地【语篇导读】本文主要介绍了利用机器鱼来减少入侵鱼类一食蚊第三部分语言知识运用一数量的方法第一节32.【参考答案】C【语篇导读】本文讲述了作者儿子的萨克斯管被偷后,有一位年轻人命题意图】本题考查细节理解。愿意送出自己的萨克斯管,这让作者看到了“善良”这一美好品质的【解题思路】根据第一段“Robotic fish might help solve an ecological治愈力量problem by scaring an invasive(人侵的)fish species so seriously that41.【参考答案】Cit is put off reproducing.”以及第四段内容可知,机器鱼可能通过【命题意图】本题考查形容词词义辨析恐吓入侵鱼类使其推迟繁殖来帮助解决生态问题。由此可知,【解题思路】根据上文“A couple of months ago,my son Shine had机器鱼逼过忍吓东方食蚊鱼来减少它们的数量。his saxophone stolen from our car.”可知,几个月前,作者儿子的萨33参考答案】B克斯管被人从车里偷走了。因此,作者和儿子非常伤心,并且感命题意图】本题考查推理判断。到生气和失望。anxious:焦虑的;curious:好奇的;angy:生气的;【解题思路】根据第二段第一句“But they have had a negative andconfused:迷惑的unintended influence on local animals:they chew the tails of native42.参考答案】Dfreshwater fish and tadpoles,leaving them to die.可知,东方食蚊「命题意图】本题考查名词词义辨析。鱼对当地动物产生了意想不到的负面影响:它们咀嚼当地淡水(解题思路}根据上文中的“Very sad”以及下文描写的朋友们的鱼和蝌蚪的尾巴,使其死亡。由此可推知,东方食蚊鱼影响了当做法可知,作者和儿子也向朋友们讲述这件令人伤心的事情。地淡水鱼的数量。desire:愿望;difficulty:困难;luck:幸运;sorrow:伤心事34.【参考答案】A43【参考答案】B【命题意图】本题考查词义猜测。【命题意图】本题考查形容词词义辨析【解题思路】根据画线词所在句“The researchers say that after these【解题思路】根据下文中的“kindness is everywhere to be46_”robot attacks,the easter mosquitofish exhibited weight loss,changes可知,作者和儿子收到了来自世界各地朋友的善意的安慰信息,in body shape and a reduction in fertility,which they believe woulduseful:有用的;kind:善良的:instant:立刻的;special:特殊的。lead to reduced numbers.”可知,研究人员说,在被这些机器鱼攻44.【参考答案】D击之后,东方食蚊鱼表现出体重下降、体型变化和下【命题意图】本题考查动词词义辨析。降,他们认为这将导致其数量减少。由此可推知,和东方食蚊鱼【解题思路】根据上文中的“messages of comfort”可知,朋友发来数量减少直接相关的是“繁殖能力”,故fertility意为“能生育性,安慰信息表示了他们对此事的关注。explore:擦索;develop:发可繁殖性展:spread:传播;express:表达,表示。35.【参考答案】D45.【参考答案】B【命题意图】本题考查主旨大意。命题意图】本题考查动词词义辨析」【解题思路】通读全文可知,本文讲述了利用机器鱼恐吓造成严【解题思路】作者的儿子收到了一封来自同学的最温暖的信,信重威胁的入侵物种一食蚊鱼,使其数量诚少,从而帮助解决生中提醒作者和儿子,尽管生活中可能会有悲伤和痛苦,但善良无态问题。D项“机器鱼如何帮助解决生态问题”最适合作文章处不在。wam:警告;remind:使想起;de3cihe:描述;direct:指导。标题。46.【参考答案】A【长难句剖析】The researchers say that after these robot attacks,the命题意图】本题考查动词词义辨析。eastern mosquitofish exhibited weight loss,changes in body shape and a【解题思路】参考上题解析。fimd:发现;understand:理解;reduction in fertility,which they believe would lead to reduced numbers.recommend:推荐;acknowledge:承认。研究人员说,在被这些机器鱼攻击之后,东方食域鱼表现出体重下47.【参考答案】B降、体型变化和繁殖能力下降,他们认为这将导致其数量减少。【命题意图】本题考查动词短语辨析。剖析:that引导宾语从句;which引导非限制性定语从句。【解题思路】句意:另一所学校的一个学生听说了这个情况,决定【词汇积累】ecological a.生态的reproducev..繁殖predatorn.捕把他不再使用的萨克斯管送给我的儿子。care for:关心;hea食性动物,掠夺者promising ad山.有希望的,有前途的about:听说;put forward:提出;look into:调查。第二节48.【参考答案】A【语篇导读】本文说明了如何保持镀炼的动力。【命题意图】本题考查动词词义辨析。36.【参考答案】E【解题思路】句意见上题。根据语境可知,此处指“那名学生把萨命题意图】本题考查过渡句。克斯管送给了作者的儿子”。gif:赠送,白送;employ:雇用,应【解题思路】上文提到,无论你多么享受日常锻炼,最终你可能会用;award:授予,领发;serve:服务,接待。发现自己对它失去了兴趣。下文提到,你也可以改变到目前为49.【参考答案】B止你在进行的锻炼方式。E项“是改变和尝试新事物的时候了”(命题意图】本题考查动词词义辨析。承上启下,符合语境。【解题思路】根据上文中的“it was the same kind”可知,那个年轻37.【参考答案】A人送给作者儿子的萨克斯管和其儿子被偷的那个是同一种。【命题意图】本题考查主旨句。rob:抢劫;steal:偷窃;post:张贴,公布;abandon:放弃。·18·(五)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷B 生物(三)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    【细选|版权所有,未经许可禁止外传,一经发现追究法律责任】听力材料Text 1W:Jack.I want to have a travel after this final exam.Do you have any good idea?M:Well.I've ever been to many beautiful places for a visit,Hainan,for example.The beautiful sea,the warm beach and breeze make me comfortable.Text 2M:What do you find most interesting in science?W:I like science because it challenges ideas that we considered "right".There is always something newand interesting to discover and the journey to get there can be really exciting.Text 3W:Do you know something about western dining culture?M:Well.It is very different from Chinese culture.American eating is funny.They cat almosteverything with a fork,and it appears that holding a knife in one's right hand longer than a fewseconds is considered to be against good table manners.Text 4M:How do you keep fit?W:I am not particular about food and I often do exercise as long as I have free time.M:What about fast food?W:I seldom eat fast food,because it's rich in fat.And I want to keep a slim shape.Text 5W:Sunset hotel.May I help you?M:Yes.I have booked a room for 24th.It's a double room.W:Hold on,please.Let me check it for you.Yes,you're right.You will keep it for 3 days.M:Well,now I want to change the date from 24th to 28th.W:OK,that shall be arranged.Text 6W:What kind of paintings do you like?M:I like Impressionist works.W:Why do you like Impressionist works?M:First,many realistic works make me feel they are like photos,not paintings.Impressionism ischaracterized by a lot of imaginative space for viewers.There is a lot of interaction with the works.W:What else?M:Second,I like the content of Impressionism,many of which are farmlands,ponds,plants and so on.Seeing these reminds me of my childhood life.Text 7W:Do you eat vegetables every day?M:I do.I make a special salad every day and I call it my crispy salad.And it's made of carrots,cucumbers and tomatoes.I cut the carrots and cucumbers into small squares,and cut up thetomatoes.And then I mix them together.The colors are really pretty.W:How do you feel when eating it?M:Well.It's vcry very crispy becausc of the little squares.So I call it my crispy salad.W:That sounds delicious.Have you ever shared it with someone else?M:No,but I want to,because I really like it so much.So when I go to somebody's house,I need tobring food,I think,"Oh,I should bring crispy salad.W:Good idea!神州智达英语·信息卷Ⅱ答案第5页(共6页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    3花的时间32.A.细(这一了科封炎德·英才大联考雅礼中学2022届高三月考试卷(七)33.Bhas bincre就业英语参考答案司有34.D1011121314bec6ABBAfro题序sig答案BA24252627282223题序15161718192021cDB公DBC答案CAB37383940414236293031323435FBB题序35.AEA答案DAGB505152535455【语剂题序43444546474849DA36.9答案CD B A B D C【语篇导读】本文是应用文,文章介绍了在维多利亚大学打发业余时间可以做的事情。2L.D,细节理解题.由Ars部分中的“The MePherson Library Gallery located on the main floor of the library,featuresart produced by UVic students,"可知,若想参观由维多利亚学生所做的画作,最好去The MePherson Library Gallery。22.C,细节理解题。由Movies部分中的buya10-movie pass and pay onlys3.75cach可知,如果你和朋友都有一张10部37电影通票,你俩看一场电影只需付不5(即3.75×2=7.5)美元。23.B。细节理解题.由Publications部分中的The Martlet,the official student paper of UVic'"和“It is available throughoutVictoria every Thursday..”可知,The Martlet是维多利亚大学的校报,每周一期。38【语篇导读】本文是记叙文。文章讲述了Goodmayes Hospital医院的项目经理Nikki Tysoe为压院引入自行车项目,帮助护理人贡援解工作压力。24.C。细节理解题。根据第二段中的“She says having the bikes not only enables nursing staff to travel safely to and fromwork during the coronavirus erisis,but also lets them blow off steam during their breaks.”(她说,拥有这些自行车不仅能让护理人员在冠状病毒危机期间安全地上下班,而且还能让他们在休息时发泄情绪,)可知,Nkk:希望将这一项目引入Goodmayes Hospital,因为她认为骑自行车能帮助护理人员发泄情绪,有利于他们的健康。故选C项。25.C。推理判断题.根据第三段中的“The bikes provide a complement to a‘wobble room'within the hospital.It'ssomewhere the staff can go when they're really stressed,and the bikes are an extension of that..”(这些自行车为医院内的"摇摆室提铁了补充当员工感到压力时,他们可以去那里,而自行车增加了另一种解压的方式。)可知,“wob6lroom”是员工们释放压力的地方,员工们在那里可以听音乐和放松。故选C项。25.B.细节理解题根据第西镀中Aiman的话“This has taken out a lot of worries from my daily life and allows me tofocus on my patien$,definitely improved my mental wellbeing."(这消除了我日常生活中的很多烦恼,让我可以专注于我的病人。它确实提升了我的心理健康,)可知,Aiman医生认为自行车项目是有效的,是成功的。故选B项。27.D。推理判断题。通读至文并结合第三段中的“Nikki wanted to do something to make life a bit better for the staff."(Nk想做点什么让员工的生活好一点.)可知,Nkk为了缓解医院护理人员的压力,主动引入自行车项目,说明她是一个关爱员工,关心他人的人。故选D项。【语篇导读】科学家们发现在过了莱一温度界限时,热带树木的寿命确实会缩短。28.B。词义猜测题。根据划线词后面“tree lifespans decrease for temperatures above25℃.”及文章其他内容可知,热带树木在温度超过25℃的时候寿命会缩短,故此处“界限”词义最合适。29.D.细节理解题。根据第二段中的“Although tropical rainforests account for only7%of all land,they are home toabout50%of all animals and plant species,.and approximately50%of forest carbon stocks on earth.”可知D正a确,A、B是错误的。根据同段的“.the atmospheric levels of CO2一the most important greenhouse gas caused by humans..”可知C项错误。30.A.细节理解题.根据第五段中的“But they also have a shorter average lifespan of186 years,compared to322 years fortrees in other climates..”可知热带树木的寿命比其他地区的树木寿命要短很多,故A项正确。根据第四段中的“Thisindicates that tropical forests may be more vulnerable to increasing heat."可知C项错。根据第五段中的“In thetropics,.trees grow,on average,,twice as fast as those in cooler regions of the world.."可知D项错。B项文中没提。31.A。细节理解题.根据最后一段中的“tree longevity will be further worsened by dry conditions.”可知A项正确。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了在现代经济时代大学文凭仍然是找工作的先决条件,但是现有技术可能会过时,要不断获取新技能英语泉考然素(雅版)一1

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    周测卷三单句填空1.absence 2.creature 3.maintenance 4.to let/letting 5.Exposure/Being exposed 6.with7.be evaluated 8.to guarantee 9.to top 10.it短语填空11.has cast new light on 12.There is nothing we like more than 13.In the circumstances 14.to carry out15.that's why 16.of vital importance 17.at a speed of 18.as;as 19.a mass of 20.In view of阅读理解本文主要通过Justir的例子来说明把时间放在首位的毕业生比把金钱放在首位的毕业生更快乐。21.C根据第1段可知,Justin要在两份不错的工作中做出选择,由此推断出他要在人生中做出一个决定。22.B根据下一句的valued可知,prioritize与value(重视)是同义词。23.B根据第3段第2句中的who grew up in families fighting about money also are more likely to focus onmoney instead of time as adults可知,一个人的成长经历对此有影响。24.A根据最后一段的首尾句可知,此段是对全文内容进行总结。七选五25~29 BGADE完形填空l1年级的Ella Jones在Ben受伤无法上场的情况下扮演其男性角色,帮助大家顺利完成演出任务。30.B女生通过勇敢的探索可以发现她们的才能、兴趣和弱项。31.B一个星期六的晚上,一个女生的勇敢表演让作者惊叹不已。32.D不幸的是,Ben的鼻子受伤了,无法演出。33.B34.C11年级的Ella Jones是剧组的成员之一,那个星期六她刚好休息,剧组便安排她去代替Ben演出。35.A36.C她只有三个小时的准备时间,而且是扮演一个以前从未演过的男性角色。37.A38.C如果她没演好的话,将会影响整部戏。39.B那会让大家非常失望。40.A作者面对这种情况时或许会退缩。41.B但Ella Jones选择了接受挑战42.D“我很惊讶,但我知道演出必须如期举行,我愿意出力。”43.D44.A“直到到了剧院我才真正地害怕,我意识到有很多东西要处理。”45.C46.D“我很担心演出的同伴,因为我知道和一个没充分准备的人演对手戏有多难。”47.A48.D当被问到节目进展如何时,Ela说:“太棒了,观众似乎很喜欢我们的表演。你害怕并不意味着你不能勇敢去面对。”49.A·3·【22新教材老高考·ZC·英语·参考答案一YLB一选择性必修第三册一QG)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    Winberg,a marine ologist at the University of olongn,has spent decades studyingseaweed.She believes seaweed's fast growth rate and ability toabsorbastamofabondioxide can help fight climate change,.de-acidify(降低酸度)the oceans,and change the waywe farm,not just in the oceans but also on land."If we used the infrastructure we have in the ocean and created seaweed islands,wewould actually get rid of many climate change issues we have today,"says Winberg.Realizing seaweed's potential as a climate solution,Winberg opened Australia's firstland-based,commercial seaweed farm in 2013.On her farm in New Wales,Winberg producesseaweed extracts (that are used in food,cosmetics and medicines.Like plants on land,seaweed absorbs CO2 and grows biomass().Coastal marinesystems can absorb carbon at rates up to 50 times greater than forests on land,according toEmily Pidgeon,senior director of strategic marine initiatives at Conservation Interational.Globally,seaweeds are thought to absorb nearly 200 million tons of CO2 every year-asmuch as New York State's annual emissions.And when the seaweed dies,much of the carbonlocked up in its tissues is transported to deep oceans.By raising pH levels in the ocean,seaweeds also improve growing conditions forshellfish such as oysters and mussels,whose shells become more fragile (in acidicenvironments.The potential for seaweed cultivation doesn't stop in the oceans.Winberg has found thereare benefits to doing it on land too.She believes that seaweed farming offershuge potential"to not only address the climate crisis,but also feed a growing population in a sustainable way.According to Winberg,one hectare (of a seaweed farm can produce more protein thanthe same amount of land used for cattle."We're sitting on undiscovered,renewable.sustainable resources,"she says.32.What is mainly introduced about seaweed in paragraph 1?B.Its history.以.Its useD.Its appearance33.Why is seaweed spoken highly of according to the text?C.Its originA.It lowers the ocean temperature directly.B.It contributes to shellfish's growing speed.It grows fast and canabso cbonathaeC.It produces the same amount of protein as cattle.34.What is Winbergstitue towards seaweedC.Critical.D.Doubtful.B.Favorable.A.Unclear英语试题第7页(共12页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2023年普通高等学校招生全国统一考试·仿真模拟卷英语(四)1本春满分150分,考试时间120分钟。答题荷,先将自己的姓名、准考证号填写在浅题注意事项:卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置,2选择题的作答:每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答豪标号涂黑。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。品非远择题的作答:用鉴宇笔直接答在答题卡上对应的答题区城内。写在试题卷,草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。4,考试结束后,请将本试题卷和答题卡一并上交,第一部分听力(共两节,满分30分】第一节(共5小题:每小题15分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Where will the speakers go?A.Their hometown.B.The hospital.C.Jean's place2.What is the woman asking for?A.A keycard.B.The man's bill.C.The man's room number.3.What's the original price of the camera?A.$230.B.$280C.$300.4.Where does the woman hope to work?A.In a bank.B In a universityC.In a hospital.5.What does the woman want to do?A.Delay the party.B.Go quicklyC.Slow down.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What are the speakers talking about?A.The weather.B.The school project.C.The evening sky.7.What pictures did the boy take last week?A.The stars.B.The clouds.C.The moon.听第7段材料,回答第8、9题。8.What did Natasha like doing when she was 9 years old?A.Snowboarding.B.Climbing mountains.C.Playing computer games.9.What does Natasha's father say about sailing?A.Exciting.B.Expensive.C.Dangerous.【2023仿真模拟卷·英语(四)第1页(共8页)】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    CORNERwove together every day after school.It was acollege and become a doctor.I've researched'Not so soon,babies.The farmer won't make it."tricky job.The rope hurt Achenyo's palms,butthe classes that I should take to make it.AndThe words of Susie came true.The neighbors didshe was determined to make something beautiful.I'm taking some classes and doing everythingnot turn up the next day.The farmer was heard本期参考答案One afternoon,Achenyo held up her finishedI can to get in that direction.saying,"I will call my relatives and make them dowork made from water hyacinths."Mama.I've(2)学生问:What kind of classes are you taking?the harvest."This time also the little ones wanted第1-3版made a school bag to carry my books!"Mama录音答:I'm actually taking online classes ofto fly away.But Susie asked them to relax.Once高二英语上学期期末综合能力评估试题参考答案looked over Achenyo's handiwork.It was neatlythe University of Cambridge.They're free,soagain,the words of the mother came true.One1-5 BCCDB6-10 DCDCBwoven and well decorated.She clapped her handsyou can watch.whichever you want.Andday,they heard Tom saying "Tomorrow I will do11-15 CABDA16-20 FDAGCin pleasure.Achenyo smiled."I told you so,they're really interesting.The professors ofthe harvest myself".On hearing these words.21-25 DBCCD26-30ACAABMama!"And they also showed it to theirthe online classes are really cool.If I'm notSusie said,"Come on!It is time for us to leave31-35 ABCDBneighbors.They also used the stalks to make bagsable to become'an eye doctor,I'll try to be athis field"36.started37.that/whoand baskets.By the end of the rainy season,theteacher.参考答案38.1ts39.tovillagers were eager to go to the river every(3)学生问:Could you talk more about that?Part A略40.planned41.to getmorning to harvest water hyacinths.They no录音答:My mom is a teacher.I've learned aPart B略(见听说材料)42.doubtful43.anlonger thought of the plant as an invader,but alot from her.I've always loved explainingPart C44.inspiring45.had giftedprovider.things and helping people.I believe I can信息点:写第4版teach students important life lessons,like theI.A farmer named Tom worked hard in his field.第一节LISTENING PRACTICEimportance of protecting eyes.I can also use2.Susie,a bird,had built a nest in Tom's fieldOne possible version:听力训练(十六)what I have learned to tell them how to keepand lived happily with her two children.Dear Kevin,1-5 ABBCB6-10ACACBhealthy.3.As the harvest season wascoming,manyI'm writing to express my great interestin11.Stadium12.musicians13.Africanpeople started harvesting.applying for the English broadcaster position that14.drama15.80(1)录音问:How old is Mary?4.Susie's children said that they neededto flyis currently available.I am confident that myLISTENING SPEAKING学生答:17 years old.away,but Susie disagreed because she said thequalifications make me a suitable candidate for听说测试(十六)(2)录音问:Who is Mark?farmer was not ready.the role and also believe that if given the听说材料学生答:He is Mary's elder brother.5.One day,Tom said he would call his neighborsopportunity,I would become a valuable additionPart A略(3)录音间:What did Mary start doing to becometo harvest the crops.to your team.Part Ban eye doctor at age 10?6.The little birds wanted to fly away again butFirst,I'm a motivated individual with goodM:Mary,you're 17 years old and you're kind of学生答:She started reading medical booksSusie said it was not time yet.communication skills.Second,I've always beenat the start of your life.So,what do you want(4)录音问:What does Mary think of the professors7.The neighbors didn't appear the next day andan English lover and fluent in this language.Onto be in the future?of the online classes?what Susie said was right.top of that,I was given the responsibility ofW:Well,I want to go to college.And I've though学生答:They are cool.8.Again,Susie asked the babies to relax whenbroadcasting new stories on-air during my juniorabout going to become an eye doctor after(5)录音间:What does Mary's mother do?they heard Tom's words of calling his relativeshigh school.finishing my studies.学生答:She is a teacher.to do the harvest.Your early reply would be highly appreciated!M:Why do you want to be an eye doctor?Part C9.As Susie said,Tom's relatives didn't turn upSincerelyW:I had the idea when I wore glasses for the firstThe Farmer and the Birdsthe next day.Li Huatime.I put them on and I realized how badly ITom was a farmer and he worked from dawn10.One day,when Susie heard Tom said he would第二节needed them,which made me feel'upset.Theto dusk in his field.A bird named Susie had built ado the harvest himself the next day,she said itOne possible version:other reason is that my elder brother Mark hasnest there.She had two children.They livedwas time to leave"Mama,will you teach me to weave?"askedhad lots of eye problems and ended up goinghappily in the field.The harvest season fastAchenyo eagerly.Mama laughed.It was her wishblind in one eye.And I felt so bad for him.approached.Many people started harvesting.Theto pass on the mat-weaving trade to her daughter.little birds said to their mother,"Mummy!We will同知5But she was doubtful about the water hyacinth(I)学生间:What have you done to become an eyehave to fly away".Susie replied,"Not so soon,识stalks.Achenyo showed Mama how difficult itdoctor/babies!The farmer is not ready."One day,theywas to break a stalk."I'll teach you.But if it录音答;Since I was 10,I have been readingheard Tom saying "I must call my neighbors and中资讲汇Adoesn't turn out right,I'll say I told you so."medical books.And when I was 13 years old,Imake them do the harvest."The little birds said,..:生料解总Achenyo was pleased."Thank you,Mama!"Theystarted doing things to help myself get into"Mummy,tonight we shall fly away."Susie said,社地西报激光照排中绪

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    上期参考答案CBA第六句:hardly→hardDCB第七句:second→secondsCDB第八句:去掉wasADB第九句:possible→impossibleho书面表达mentOne possible version:tfulHello,everyone!The topic of my speech is how tocultivate our confidence.Confidence,the combination of self-efficacy andself-esteem,is an essential part of humanity.It's generallybelieved that a person with self-confidence is willing totake risks to achieve his or her personal and professionalgoals.Then,how can we increase our confidence?码030032联系电话0351-27776792777680(发行中心)订阅堡段恒易通公司院内)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2023年高考英语模拟试题(七)参考答案及部分解析参考答案1-5 CBBAA6-10 ACBCC11-15 BAACB 16-20 BABAC21-25 CABDA 26-30 CDBDA31-35 ACBAC36-40 BEACG41-45 BCADB 46-50 ACACB51-55 DCADB56.exactly57.from58.why59.scary60.realizing61.happens62.the63.body's64.setting65.to keep写作第一节One possible version:Dear Chris,The annual school art festival will be held at the end of next month.Given that you are good atsinging,I'm writing to invite you to join us in a chorus,the last program of the festival.Here is some information you might want to know.First,all participants are supposed to arrive inRoom 301 at 8:00 every Saturday morning to practice.Second,each member will be equippedwith a suit,drinking water and snacks.Your participation is highly appreciated.I am looking forward to your early reply.Yours,Li Hua

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    学关译新课程高一课标基础必修1第20期总18941期2021年11月16日星期SINCE 1983社长吕夺明总编李若编审Nancy E.Riley国内统一刊号CN14-0702纸)例址t仰wys.comRSELFClassNameBook1阶段质检Marks试题命制:〈学英语)报社试题测评组听力(共两节,满分30分)答时间。每段对话或独白读两遍。听第9段材料,回答第14至17题。料,回答第6、7题。14.What did the woman do during the summerurnose of the party?holiday?

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    O You'll receive these prizes before Sep.28,2023.Submit your works to teencreativity.com.We hope reviewing books brings youjoy.Don't think of writing a review as an assignment;imagine you are writing to abest friend who loves reading as much as you do!21.The participants of Review BlitzA.need to be at least 12 years oldB.can submit more than one reviewC.should upload works before Sep.28D.must express opinions within 250 words22.What will all winners get besides certificates?A.Gift cards.B.Cash awards.C.Free magazines.D.Published reviews.23.Which sentence should be avoided in the review?A.The main character Bill survives at last.B.The author's use of imagery is masterful.C.The talk between the cousins is unbelievable.D.Fans of the Harry Potter series will love this book.BMy name is Leo.I never thought of myself as a special person,but I alwaysdreamed to be a superhero like Batman and Superman.One morning,I awoke,slipped out of bed and looked out of the window.There was a world covered in a sea of white snow.I hurried to get dressed and setout to take a walk in the snow with my drone(无人机).When I wandered in the park near my home,I saw the frozen river lying therepeacefully.Then,a young girl came into my sight.She ran happily,followed byher mom from a distance.Suddenly,she was so excited that she accidentallyrushed to the ice on the river.There was a creak (and the girl,sensingsomething wrong,said "Mommy!"just before the ice gave way.With a splash(落水声),the young girl crashed through the ice..At that moment two things英语试卷第4页(共12页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    B.She wanted to encourage her studentsoaC.he becam ntereste intryingdramition.Shened oletherstudentsacoua.whidhftheoowigtkesteplaine”sunblhdporPundetinedinperagraph2A.Broke by accident.What did the auhorhe studentto do that morning?A.Revealhir retideroughC.Imagined without reason.B.Discovered unexpectedly.WhaterehedogheD.Investigated secretly.B.Draw pictures of stories theyd read.C Write down their storiesinsimple words.A.Find out the hidden toys.D.Observe others'drawings.B.Find the name of the toys.C.Separate the different toys.7.What did theahor probably realize n thtse?D.Go to get the toys mentioned.A.She was really good at making up stories.B.Her students really had a gift for acting.30.What did the researchersfindoouhedogshearingA.Their responses were faster.C.She should read stories aloud every day.B.They tilted their heads to the left more oftenD.Her students really loved that method.C.They tilted their heads more often.3D.They were more easily influenced by the owners'locations.31.What's the main idea of the text?Dogs have a seemingly endless list of lovely behavior,and their curious head tilt(at human voices is no exception.While conducting a study on dogs'ability to learn words,sci-A.Dogs mainly communicate by tilting their heads.entists stumbled upon a potential link between dogs'memory and their head til.B.A new study offers a clue as to why dogs tilt their heads.C.Dogs have developed specific communication skills.In the study,researchers looked at the head tilt patterns of both"gifted"and"typical"D.Border collies are the smartest species in the animal kingdom.dogs.Owners ordered their dogs to fetch a specific toy from another room.While most dogsDstruggled to memorize the name of just two toys,the seven"gifted"dogs-all of which wereA team led by researchers from the UK examined waterbird data from 1506 protected are-border collies (could remember at least ten different toy names they'd been taught byas and analyzed more than 27,000 bird populations across the world.They compared water-researchers.bird populations before and after the establishment of protected areas and also comparedThe team found that dogs that were particularly good at toy recall tilted their heads moretrends of similar populations within and outside of protected areas."Our study shows that,while many protected areas are working well,many others areoften when hearing a command than dogs which weren't as skilled.When they compared thefailing to have a positive effect,"lead author Hannah Wauchope says in a statement."In thedogsresponses to a command from their owners,gifted dogs tilted their heads 43 percent ofmajority of places we looked,bird populations were stable or were increasing,but some ofthe time,while typical dogs did so just 2 percent of the time.It's possible,scientists conclu-them weren't doing any better than in unprotected areas,"she adds."That's disappointing,ded,that the dogs'head tilt may be a sign of paying attention or even matching a name to abut not surprising.There seems to be the disconnection between people talking about howvisual image in their heads.much land is protected and whether those areas are actually doing anything positive."Researchers also discovered that dogs usually tilted their heads in the same directionThis study comes ahead of a United Nations meeting in China to discuss biodiversity goalsregardless of where the owner was standing.The so-called "right-tilters"and "left-tilters"for the next decade.Several countries have already committed to protecting 30 percent of themay be a matter of individual preference."The next step is to ask more questions to knowplanet by 2030,yet the researchers say this alone does not necessarily guarantee positive out-what the head tilt really means,"says the researcher Monique Udell."Can we use head tiltingcomes for species.“An obsession(迷恋)with reaching a certain area-based target-一such as30 percent byto predict word-learning ability,or attention,or memory?"2030-without focuson managing existing protected areas appropriately will achieve little,"The researchers agree that the study is still in the early stages.For nowdogersays.WhenernChrthis yeartosetargetstakecomfort in knowing that their dogshead tilt maybe a oveyattemptobenrdothIrally hopeeh simply saying howthem.mcarea theyae goingoAcordingThoBrooksthefor Conseation·23-224C【高三英语第6页(共10页)】·23-224C【高三英语第5页(共10页)】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    Cathy is a 9-year-old girl.This winter vacation.her parents needed to work and only herIn the morning,they taught the childrengrandmother had time to look after 31.So Cathyto play volleyball.When it was time forstayed with her grandmother in the daytime.lunch,they cooked together.It was法One morning,as usual,Cathy's mother 32 herdifficult for Helen to cook,but she triedher best.After lunch,they read stories toto her grandmother's house.She watched Cathy getthe children.All of them enjoyed the time.择out 33 the car and go into the yard.Then she wentto work.B31.A.sheB.herC.hersC32.A.driveB.drivesC.droveg心C 33.A.withB.toC.ofD.听填信息Cathy knocked on(敲击)the door,,34herA special activitygrandmother didn't come.Cathy felt thatDateMarch(21)5thsomething 35 wrong.She walked around the五house.Through a window,she found herActivitySelling old thingsAlice sold magazines.They were (22)法grandmother lying on the sofa.Her body was 36.popular and Alice sold them out in aCathy called 911 right away.When the policearrived,they opened 37 door and sent theStudentsshort time.Anna sold her (23)择grandmother to the hospital quickly.T-shirts .Tony sold his computer and itA34.A.butB.untilC.orwas (24)expensive.C35.A.beB.isC.wasWe wanted to(25)raise money for theC36.A.shakes B.shookC.shakingchildren's hospital.A 37.A.theB.aC.an听力材料D.听填信息Later,the doctor said,"The grandmotherHi,my name is Alice.I'm a middle school student.couldn't 38 because of her brain aneurysmOn March 5th,there was a special activity in my语动脉瘤).39,the girl saved her in time.”力school.We could sell our old things,like books andDay by day Cathy's grandmother is gettingclothes.On that day,I brought my old magazines.40 and better.She hopes to play with CathyThey were so popular that they were sold out in a选again someday.short time.My friend Anna sold her T-shirts.Ibought one from her.Tony sold his computer.It wasA 38.A.moveB.movesC.moveda little expensive,so he worked hard to sell it.WeC 39.A.LuckB.LuckyC.Luckilywanted to raise money for the children's hospitalC40.A.goodB.wellC.betterthrough the activity.度E.情景对话三Will loved games.He liked board games,videoA:David!(26)Cgames and sports games.What he liked best was toB:I'm watching TV.win them.To Will,winning was 41.听A:Could you help me with a few things?There was a race at school today.Will was on力B:(27)AWhat do you need me to do?形the blue team.The race started.Will took a deepA:I'm preparing supper.But we've run out of salt.breath and started to run.He ran as 42 as he(28)Fcould.Will's legs started to burn,43 his chestA.Of course!B.Can I do it later?空胸腔)started to hurt,.but he wouldn't slow down.C.What are you doing?A41.A.everythingB.nothingD.How will you go to the store?C.everyoneD.no oneE.Can I buy some ice-cream?C42.A.loudly B.beautifully C.fast D.carefully原F.Could you buy some salt for me?D43.A.but B.or C.soD.andB:OK.I'll go to buy it right away.(29)EHe had to 44.A:Yes,you can buy ice-cream.But you can only eatSuddenly,Will couldn't move his left foot.Heit after dinner.(30)D On foot or by bike?fell,and his face 45 the playground.Many pairsB:I'll go there by bike.完of 46 ran past him,but one pair stopped.A力A:Well,be careful.There are many cars on thehand reached down.street now."Come on.Let's finish together,"said someone.B:OK!Will looked up.It was a boy from his class.HeA.Of course!B.Can I do it later?空was on the red team but he helped Will 47.C.What are you doing?C44.A.train B.rest C.winD.stopD.How will you go to the store?B45.A.hurtB.hit C.covered D.pollutedE.Can I buy some ice-cream?B46.A.armsB.feetC.ears D.eyesF.Could you buy some salt for me?A47.A.stand up B.lie down C.set up D.get off5

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    五Once upon a time,a fat boy named Joseph lived短in a small town.One day,(66)as/when/while heB)57.Schools usually set up Buddywas having breakfast,he noticed a bird flyingBenchesoutside the window.He thought,"It's so cool.IA.in the library填wish I could(67)fly too."B.in the playgroundTo fly into the sky,Joseph first used manyC.at the science labballoons(气球)to lift him(68)up.This wayD.around the dining halldidn't work.The next day,he made a big kite andexpected it to help (69)him fly.But he was soheavy that the (70)kite broke.g(B)58.Put the things in the right order(顺序).a.Christian discovered a special bench.After days of thinking,Joseph invented a pair ofb.The head teacher helped set up Buddywings(翅膀)like a bird's wings.The wingsBenches.looked so funny that some children on the streetc.Christian looked into new schools in(71)couldn't help laughing.Joseph didn't careGermany.about that and he thought he could make hisd.Christian suggested Buddy Benches to thedream come (72)true this time.However,head teacher.Joseph kept running but(73)never left theA.abcdB.cadbground.At last he even(74)fell down and hurtC.adbeD.cbdahis knee.(A)59.The underlined word "well-known"probably meansWhen he was sad about his condition,he saw aA.famousB.expensivebird eating fruit on the tree.Back at home,C.interestingD.comfortableJoseph changed his eating habits(惯)and(C)60.What is the best title for the passage?started to make new wingsA.Don't be afraid of lonelinessMonths later,Joseph became thin andB.The importance of friendshiphealthy.And with the new wings,he flew downfrom a mountain successfully.He came toC.Using Buddy Benches to help childrenD.Buddy Benches improved schools'understand that nothing is(75)impossibleenvironmentas long as you work hard enough.g六C读A.回答问题(G)61.Bob likes trying exciting things.He76.In which cartoon did Bugs Bunny first appear?dreams of going on an adventure with hisPorky's Hare Hunt.It first appeared in thefriends in the future.综cartoon Porky's Hare Hunt.(E)62.Lisa is a music lover.She always listens77.When did Bugs Bunny become famous?to music in her free time.In 1940./It became famous in 1940.(B)63.Alan has had a superhero dream sincehe was a little boy.He thinks thesuperheroes in cartoons are cool and brave.78.What is Thumper like?(C)64.Mike likes doing sports.He is good atIt is naughty and it always has plenty ofmany sports,but football is his favourite.advice.D)65.Lucy is interested in Chinese culture,such as the Peking Opera,paper cuttingand kung fu.She hopes she can learn themin China one day.8

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    9.B。根据have a couple of minutes on the phone with him可知,孩子们在等着轮到自己和父亲通话。turn意为“轮到的机会”,符合语境。10.A。根据I saw a.saying Nah Bok,I asked him if that was where his family lived可知,作者看到一块标牌上写着Nah Bok,于是问Jacob他的家人是否就住在那里。11.C。根据it was about5 miles down the road可知,Jacob回答说:“是的,顺着那条路走5英里就到了。”12.D。根据Why don't we...say hello可知,作者建议去Jacob家停留一会,和大家打个招呼。stop可意为“逗留”,符合语境。13.B。当时是Jacob的工作时间,所以当作者提议去Jacob家时,Jacob看着作者,好像作者疯了一样。14.A。根据asked if I was sure可知,Jacob有疑虑,于是问作者是否确定要那么做。15.D。根据下文内容可知,作者完全确定。16.C。根据his wife was on the side of the road with her mother可知,这是作者和Jacob停车时看到的情形。pull over意为“路边停靠”,符合语境。17.A。根据第二段提到的Jacob每周只能回一次家可知,妻子和岳母看到Jacob都很兴奋。l8.C。根据All of the children和I got to hear a little bit about each of their lives可知,所有的孩子都走了出来(看爸爸),作者有机会了解每个孩子的生活。19.D。上文的事件是由作者倾听别人的故事引出的,所以作者建议大家放慢节奏,倾听别人的故事。20.B。在这次的事件中,作者送给Jacob的礼物是自己的一点时间。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。一年级老师让作者体会到了识字的快乐,作者因此决心成为一名老师。实现梦想后的作者不仅把书籍介绍给孩子们,也从读书中收获了很多快乐。1.C。2.B。根据All the classroom doors were open.The halls和every child.their sound sticks可知,所有的教室门都开着。学校的走廊里回响着一到六年级的孩子用发音条练的声音。ring可意为“回响”,符合语境。3.A。本句是对发音条的解释:它们是狭窄的纸条,一面写着辅音字母和它们的发音,另一面写着元音字母。4.C。根据下文老师的提问、作者的回答以及to become a first grade teacher可知,作者当时是一名一年级学生。5.D。根据本句对老师外貌的描述可知,作者仍然清晰地记得老师当时的样子。6.C。根据下文提到的师生问答可知,当时的情景是老师站在黑板旁边,手里拿着教鞭(pointer)。7.A。根据第二段中的beautiful和下文提到的作者以老师为榜样可知,只有smiled符合语境。8.B。根据Use your sounds、老师的问题和And I answered,.“Mother!”可知,老师问的是“谁能读出这个词?”9.B。根据I had figured it out可知,作者疯狂挥手(示意让自己来回答)。l0.D。根据That was the magic moment when it all.…and I became a reader可知,那是一个一切都变得有意义且自己成为了一名阅读者的时刻。11.C。12.B。识字的自豪感让作者决心当一名一年级老师。作者想要和别人分享这种珍贵的阅读能力。13.D.spending 18 years teaching first-graders,two years teaching language arts to

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    at Eindhoven University of Technology.Called ZEM",which stands for"zero emissionmobility",the car is equipped with special devices that remove carbon dioxide from the air as itrives.The team-says if ZEM is driven about 32,000 kilometers,it can remove 2 kilograms ofcarbon dioxide from the air.That's not a huge amount.The team calculates that 10 ZEM cars onthe road for a year would remove asmuch carbon dioxide as a typical tree does during that time.However,they also point out that there are over a billion passenger cars in the world that could beusing this technology.And if a billion cars were removing carbon dioxide instead of producing it,the result would be huge.ZEM also has several other innovations that help to make it more capable of being sustained:the car's frame and panels()are 3D printed to reduce waste;it was built using recycled andrecyclable materials;and it can be easily taken apart so that many of its parts can be reused.ZEM's battery is also reusable,and has another handy feature:it can be charged with solar panelson the car's roof-and can even be used to provide power to your house when the car isn't on theroad.According to the statistics,transportation was responsible for over 20%of global carbondioxide emissions in 2020-and of those emissions,cars were responsible for 41%.TheEindhoven team says its goal is to challenge the electric car industry:If 32 students can build acar like this in less than a year,then surely car manufacturers are expected to adopt theseinnovations,toe.32.What is speciababout ZEM?A.It can end the world's CO2 releaseB.It can cut the truck's CO2 emissions.C.It can reduce the level of CO2 in the airD.It can absorb dirty air as well as CO2.33.Why does the team run the calculation of ZEM in paragraph 2?A.To demonstrate a superb vision of ZEM cars.B.To explain how ZEM removes CO2 as trees do.C.To illustrate the ongoing change in car makingD.To show the influence of ZEM on the car market.34.What do we know about all the components of ZEM?A.They are of high quality.B.They are easy to process.C.They are convenient to print.D.They are environmentally friendly35.What does the Eindhoven team hope to achieve in the future?A.Sharp decline in fuel consumption.B.Mass production of ZEM cars.C.Big success in beating other car makers.D.Dramatic changes in transportation.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余。If you're going travelling after university or as a career break,an extended period of time ofunemployment can leave a gaping hole in your CV.As long as you plan your trip英语试题第6页共10页

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    全国100所名校最新高考横拟示疤卷公第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)山n10。余第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B,C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。The email hit me like a punch in the21.A.housekeeperB.parentseC.editorD.customersgut.It came from myRand when I saw22.A.researchB.vocabularyit had several paragraphs,I frowned.Quick-C.sourceD.trickly scanning for the角f bad news,I23.A.desperatelyB.unfortunatelydiscovered wordske“、,“I'msorC.hopefullyD.thankfully24.A.canceledB.publishedry”,and“end”.Sure enough,my column-AC.commentedD.advertisedScience Careers was being25.A.initialB.endlessBut despite myshock,I wasn'tC.variousD.regularas sad or mad orCas I might have26.A.moved盟小:B.committedbeen in the past.Previously,when I haveC.disturbed白令D.thrilled27.A.laid offB.approved ofbeenI embodied(表现)the loss byC.seen throughD.looked intoragging on andthinking011my28.A.remarkablyB.ambitiouslyself“They”don't value me becauseI don'tC.identicallyD.negativelyhave value.And indeed,when I got the mes29.A.promotionB.threat水C.columnsage about theD.applicationmy instinct was to30.A.encourage B.persuadeimmediatelymyself,dumping me inC.comfortD.blameto the familiar hopeless desert o!31.A.boundaryB.failureBut then,I surprised myself by quicklyC.tendencyD.distanceoa new mindset.It wasn't actunlly32.A.switchingB.objectingC.addinga failure,was it?Instead of letting the disD.comparing33.A.self-defense B.self-respectappointing news startI was able toC.self-doubtD.self-approval©、英语卷(七)第9页(迭2页)【23·ZX·MNW·英语·GS】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    参考答案第一部分:听力1-5 CCBAB6-10 CBBAC11-15 ACACB16-20 BABAA第二部分:阅读理解第一节A21-23:DCAB24-27:ABBDC2-31:ADCC D32-35:CBAB第二节七选五36-40 EDGCB第三部分:完型填空:41-45 CBDCD46-50EBDAAD 51-55 BABAC语法填空:56 or57 experiences58 an59 relaxation60 where61 treasured 62 built63 rising64 Unlike65 to ease注:64空字母U小写没有分第四部分:写作(答案略),阅卷按照高考评分标准:语言准确性排第一位!

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    团GLOBAL EGLS/团5.Where are the speakers?第On a hill.若美花报社B.At the beach.C.Up in a tree.EARNING ENGLISH分听力材料Text5新课程M:Look at the big oak tree!Let's climb it!高三W:I've never climbed a tree,but I will watch you第52期2023年climb it.高考仿真试题力M:There is probably a good view looking down(六)from above the tree,since it is on this big hill.(5)厚W:Yeah,I bet you can see the ocean.第一节第第二节第1.What do we know about the man?听第6段材料,回答第6、7题。④A.He likes socks in different colors.6.Where does the man want his table to be?部分B.His socks are quite fashionable.A.Near the kitchen.His socks don't make a pair.努Near the entrance.听力材料Text1C.In the corner.W:Are you aware that your socks are in different听7.What does the manager advise the man to order?力colours?(1)Is it a new fashion?A.Seafood.M:Oh,boy!I didn't even notice that.I got up lateB.Chips.in the morning and went out to work in a hurry.8Duck.2.Who does George like most at school?Text 6第The cleaner.第W:Hello,I'm Ann Smith,the new manager.What can I do forB.The headmaster.you?M:Hello.I'm afraid we're not happy with our dining table.C.The class teacher.It's too small and too close to the kitchen.Can you find a分听力材料Text2better place for us?We want a medium-sized table near the分entrance.(6)W:George,who is your favorite person at school?W:I'm afraid there's no possibility to change it now,sir.All our听You once said you liked the headmaster.tables are already taken.M:He's a nice person.My class teacher is nice asM:All right.Can we see the menu,please?What's good today?well,but I think my favorite person is the力W:I recommend crispy and fried duck.(7)cleaner.(2)She is always telling jokes andM:We don't want that.Well,perhaps we will begin withmushroom soup,followed by some seafood and chips.心making us laugh.W:OK.听第7段材料,回答第8至10题。④第3.When will the man have a meeting?A.On Thursday第8.How does the woman feel about the singingOn Friday.competition?C.On SaturdayNervous.B.Excited.C.Confident.努努9.What is the probable relationship between the听力材料Text3speakers?W:When would you like me to send these forms toA.Husband and wife.听your office,Mr.Emory?听⑨Father and daughter.M:You'd better get them to me by ThursdayC.Teacher and student.afternoon.I need these forms for my meeting10.What will the woman do next?the next day.(3)A.Practise singing.B.Watch TV.厚感⑨Take a walk.Text 7第4.What happened to the woman?第M:Are you tired,darling?You've been practicing for nearlyA.Her dog was hit.three hours.You need a rest.B.Her driver got hurt.W:You don't know how nervous I am about the singingHer car was crashed.部competition.(8)M:How come?You should be excited!Both your mother and I分听力材料Text4believe you have the most beautiful voice.(9)M:Are you all right?How did all this happen?W:Maybe the most beautiful voice in our family but not in my听W:I'm fine.I was driving to work when a dogschool.M:No one is perfect.Just try your best.Don't push yourselfsuddenly ran out into the street.I stopped just力too hard.Why not watch your favorite TV show now?in time.But the driver behind was too close toW:In that case,I'd rather go for a walk to get some freshme.When I stopped,he ran into my car.(4)air.(10)M:Good idea.

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    7.Who do the speakers think is suitable for the position?A.Mrs Templeton.B.Mr Duncan.C.Amelia.听第7段材料,回答第8、9题。8.What is the woman advised to do?A.Stay in her room.出B.Go to the business center.C.Visit the fitness center.己116行91omb90o04gd79.Where are the meeting rooms?aniril taong a'bhowA.On the right of the lift.2n8144了g转B.Beside the front office.C.Across the fitness center.听第8段材料,回答第10至12题圭选10.What are the speakers doing?wod ono ol又读A.Cooking.B.Doing shopping.C.Watching TV.11.What does the man like best?0I0A.Cheese.B.Milk.C.Ice cream.12.When does the conversation take place?AA.At noon.B.In the late afternoon.C.In the morning.听第9段材料,回答第13至16题。13.What day is it today?19doo(0-l)o22B9g3Us◆A.Thursday.B.Friday.C.Saturday.14.What kind of party will the girl attend?722A.A birthday party.B.A welcome party15.Why does the man refuse the girl to drive his car?C.A goodbye party.A.She can take the subway.B.She doesn't have a license.C.She is not skilled enough to drive.bs0s.无416.What gift will the girl bring for Jenny?6bs029g19g91001A.Some chocolate.B.A wooden boat.C.Some flowers.听第10段材料,回答第17至20题。项17.What is the man talking about?,各A.The first space hotel.B.A new space lab.C.Astronauts'life in space.18.How many guests can the space hotel hold at a time?A.Two.B.Four.C.Six.19.What can guests do in the space hotel?A.Cook food.B.Watch movies.C.Have a video chat.C【高三英语第2页(共10页)】·23-364C·

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    44.A.websiteB.newspaperC.radio station D.television station21.What will students do in Student Chef Competition?45.A.donatesB.purchasesC.fixesD.recyclesA.Perform their unique cooking skills.46.A.awareB.proudC.confidentD.gratefulB.Analyze the nutrition of their recipes47.A.typeB.distanceC.qualityD.expenseC.Develop nutritious recipes for the locals.48.A.given awayB.thrown awayC.took offD.brought inD.Take photos of their favorite local foods49.A.bikeB.computerC.phoneD.watch22.What can we know about the entry requirements from the first two tips?50.A.conditionB.budgetC.tasteD.mindA.Students must be supervised by a grown-up.51.A.profitableB.humorousC.fashionableD.generousB.Each team is made up of at least five members52.A.expensiveB.cheapC.freeD.newC.Ingredients should be prepared by the supervisors.53.A.afraidB.reluctantC.shyD.eagerD.Application and photos should be delivered by express54.A.benefitsB.challengesC.issuesD.surprises23.Which of the following will result in disqualification?55.A.takesB.savesC.offera D.increasesA.Using chicken in the dish.56.A.advertisements B.friendsD.storesC.accountsB.Making a amoothie or dessert.57.A.livingB.movingC.Preparing a recipe for five people.D.leavingD.Including grains in the recipe.58.A.courageB.potentialC.choiceD.access59.A.guiltyB.pleasedC.confusedD.thankful60.A.opportunityB.exhibitionC.exampleD.part"I'm having the time of my life,beams Mike Whalen,from his new restaurantin Ambergris Caye,Belize."I'm still learning as I go,but what better place to do itthan a tropical island?In July 2020,at the age of 51,Mike reached a crossroads.He'd worked in Oklahomafor years,but after staff cutbacks,he found himself adrift (without a paddle()After four months of unsuccessful job hunting,he decided it was time tochange the status and challenge himself.He'd visited Belize a few times,and enjoyed its wild,tropical charms.He'ddreamed of one day retiring there.He was determined to make his dream a reality.He headed to Caye Caulker,an island on Belize's Caribbean coast,to seek foropportunities."I could have kept searching for some desk job,where I'd slave awayanother 15-20 years for some faceless corporation,but instead of facing the boringdaily work,it may be better to take the challenge and pursue my dream,"Mikeexplains.In February 2021,he went to Ambergris Caye,the island that is every inch the英语试题·黑卷第12页(共15页)英语试题·黑卷第5页(共15页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    54.B【解析】根据下文的“when she returned'”可知,此此处表示,这比第二古老的烹饪证据要早得多。据此可知,处指服务员进去找零钱。故选B项。空处应用最高级形式,故填oldest。55.D【解析】根据语境可知,此处是感谢服务员提供写作的优质服务。故选D项。短文改错56.C【解析】根据上文内容可知,此处表示“有人曾经【语篇导读】本文是一篇说明文。文章对于如何拥有一帮助我,不求任何回报”。故C项符合语境。个健康的家庭提出了几,点建议。57.A【解析】根据语境可知,此处表示,如果你真的想第一句:ask→asked【解析】时态误用。此动作是发生报答我,就把你的善良传递下去,不要让这爱的链条断了。在过去的,故用动词的过去式。故选A项。第三句:spoken-→speaking【解析】动词形式误用。58.B【解析】参照上题解析。故选B项。Generally speaking置于句首,表示“一般而言”,speak只能用59.B【解析】根据下文的“Everything's going to be all现在分词形式,不受后面主语的影响。ght”可知,女服务员在想这位女士是如何知道她和她的丈第四句:obviously-→obvious【解析】副词形容词混用。夫迫切需要经济援助的。故选B项。此处作表语,要用形容词形式。60.D【解析】根据语境可知,女士多给的钱解了这位第四句:第二个that→which【解析】关系代词误用。女服务员的燃眉之急。由此可推知,这位女服务员现在正需此处是非限制性定语从句,关系词不能用that,只能用要经济上的援助。故选D项。which。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了最近第五句:or→and【解析】连词误用。根据句意及后面一项研究发现了已知最早的古代烹饪证据。的both可知,此处是并列关系,故用and。61.from【解析】考查介词。根据句意可知,此处表示第六句:删掉the【解析】冠词多用。in addition是固证据是来自78万年前。故填from。定短语,意为“此外”。the多余。62.to think【解析】考查非谓语动词。分析句子结构第六句:member→nembers【解析】名词单复数误用。可知,helped和gave在句中作谓语,空处应为非谓语。根据根据句意及前面的other可知,此处是指家庭中的其他成员,句意“让我们有了更大的大脑来思考”可知,此处表目的,故不止一个,故应用复数形式。填to think。第七句:my→your【解析】代词误用。此处应与主语63.celebrations【解析】考查名词。分析句子结构可you在人称上保持一致,故用your。知,空处作to的宾语,要用名词,celebration(庆祝活动)为可第八句:are→is【解析】系动词误用。此处系动词的主数名词,故用复数形式,the eating celebrations意为“饮食庆语是attitude,是单数形式,故用is。祝活动”,故填celebrations。.第九句:very前加it【解析】代词漏用。sb would64.published【解析】考查非谓语动词。分析句子结appreciate it if...是固定句型,此处it不可少。构可知,空处在句中为非谓语,与被修饰词组The new study书面表达之间为逻辑上的动宾关系,故填过去分词published。.Dear Mr Smith,65.the【解析】考查冠词。分析语境可知,此处表示特I'm writing to extend my sincere gratitude for all the指,指代上文提到的地区,故填the。efforts you've made in preparing and presenting the online66.especially【解析】考查副词。此处用副词course.especially来强调后面的内容,意为“特别,尤其”。Your course is highly informative and beneficial.It67.living【解析】考查非谓语动词。分析句子结构可provides easy access to seeing life from a new perspective,知,live在句中作非谓语,与其逻辑主语two different kindsthus broadening our minds to the outside world.Youof fish之间为逻辑上的主谓关系,故空处填living。encourage all of us to think by ourselves and study on our68.where【解析】考查定语从句。分析句子结构可own.Your humorous teaching style involves us in a relaxing知,此处为定语从句,先行词为places,关系词在句中作状语,and pleasant atmosphere,which not only stimulates my故填where。interest but also builds my confidence.69.were cooked【解析】考查动词的时态、语态和主谓If you can have a more flexible time schedule and provide一致。分析句子结构可知,c0ok在句中作谓语,结合语境可a video playback,I believe we can benefit more.Looking知,需要用一般过去时,主语the fish与谓语动词cook之间forward to your next course.为被动关系,主语为意义上的复数,故空处填were cooked,.Yours,70.oldest【解析】考查形容词最高级。根据句意可知,Li Hua8

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    2023年普通高等学校招生押题答案(一)度-一残疾人Jobn MeFall的奋斗故事英语【文章大意】文章主要讲述了残成人John MeFall的奇427.C推理判断题。故事。【全能解析】通读全文尤其是最后一段第一句中的本卷创新题:语言知识运用第二节文本最后一段中22.D细节理解题。24.D推理判断题。“anything is possible if we set our minds to it"可推weather一词的熟词生义是本卷创新,点,此处作动词,t.【全能解析】根据DAY3 The Yangize River Cruise部分最后两句“The White Emperor City is pion【全能解析】根据第二段内容尤其是第一,二句知,文章通过讲述Joh加虽然遛婚车祸被迫截肢,但他经受住,安地流过(国难),符合高考着意使用熟词生义hike for your discovery in Shennong Stream.There"John first discovered his love for sports when he was仍然心怀希望,努力奋斗,最后获得了成功的故事告的变化方向。7,and he quickly became passionate about running诉我们,有志者事竟成。故选C。本卷亮点题:书面表达题站合2022年热点话you will enjoy the scenery printed on the back ofand hockey.When he was 19 years old and visiting【关键点拨IA项Where there is life,there is hope,.题一世界杯,以考生卷悉的人物描写为考点,考查考10-yuan bank note一he Kui Gate,.”可知,白帝城是你Vienam,he had a bad aceidentonmoobike that意为“留得青山在,不怕没柴烧”,B项Knowledge生运用所学知识进行人物描写的能力,符合高考考查与在神农溪探紫之旅的可选徒步路线。在那里,你将欣required one of his legtobemputed..”和第四句can change your fate,.意为“知识可以改变命远”,培养考生英语学科核心养中语言表达能力的新动向。赏到印在10元钞票背面的风景一一變门。故选D。"Eventuly,hes provided anfic e thatC项Nothing is impossible towilling heart.意为第一部分听力23.A文章出处题。allowed him to run again,"可知,John7岁时开始热“有志者事竟戌”;D项All things are difficult before1.B2.B3A4.C5A6.A7.B8.C9.A10.A【全能解析】通读全文可知,本文主要介绍了长江四日爱跑步。但一场严重的事故使他脱部截肢。最they are easy.意为“万事开头难"。11.B12.A13.C14.C15.B16.C17.A18.B游的行程安排。由此可推知,这篇文章可能选自一个终,他配备了能够让他重新跑步的假肢。由此可【长难句分析】He started to compete in events that19.B20.c旅游网站。故选A。推知,事故并没有改变John对跑步的热爱,故were designed for disabled athletes and,after much选D。第二部分阅读理解【宽点句积聚】There isan optional oto Fengduhard work,won several medals in international第一节Ghost City,ape foringtraditio【干扰项分析】本题中C项为强千扰项。C项的错误competitions,including the Paralympics.(第二段最特征为正误多半。John在Paralympics(残臭会)上后一句)AChinese culture.(DAY2 The Yangtze River Cruise获得了几换笑牌,而不是在臭运会上,故可排除分折:本句是一个主从复合句。at引导定语从句,体栽:应用文主题语境:人与自我—一个人生活一分最后一句)C项。先行词是events。,长江四日游的行程安排译文:还有一个去丰都鬼城的可选旅程,丰都鬼城是25B词义猜测题。译文:他开始参加为残疾人远动员设计的项目,并且【文章大意】文拿主要介绍了长江四日游的行程安排。一个了解中国传统文化的地方。【全能解析】根据画线词所在句中的“When he learned在付出了限苦的努力后,在包括我奥会在内的国际比赛中盛得了几枚奖牌。21.B细节理解题。【询汇积累和拓展optional adj.可选择的,【全能解析】根据DAy2 The Yangtze River Cruise部graceful adj.优关的discovery n,发现,探索that the European Space Agency was looking for ew【词汇积累和拓展】emotionn.情感,情绪astronauts”和第四段第二句“He decided to give it aapproximately adv.大约focus on集中于be involved in参与分第一句“Today you will enjoy a welcoming banquertry.”可推知,此处表示在John得知欧洲航天局正在C(宴会)and a dancing party on the cruise ship."可知,B招收新的宇航员后,这件事引起了他的兴趣。他决定体裁:说明文主题语境:人与自我一健康的生话方你可以在第二天享受欢迎派对。故选B。体裁:记叙文主题语境:人与自我一积极的生活态尝试一下。由此可推知,画线词应意为“引起…的式—一人在晚年的健康问题兴趣”,与B项意思相近。故选B,【文章大意】文章主要介绍了一项研究,域研究发现:如26,D细节理解题。果人在晚年不能单腿站立10物钟,则在未象10年内,这【全能解析】根据第四段倒数第二、三句“John will be奥人的死亡风险将增加近一倍。involved in a possible study to allow ESA to assess2B.A细节理解题。the conditions required for disabled people to【全能解析】根据第二段第一句中的“to balanceparticipate in future space missions.The Spaceunsupported on one leg during an initial check"可知,Agency also wants to understand how a person with a参与者被婴求在初次位查时,在夜有文裤的请远下,disability can operate in space.”可知,John将会参与单腿站立保持衡。故选A。一项可能的研究,让欧洲航天局评估残疾人参与未来29.A段落大意题。太空任务所需的条件。航天局还想了解残疾人如何【全能解析】通读第三段内容可知,第三段通过列举该在太空工作。放选D。实验的一些主要数据来为下文的研究发现提供依据。英语(一)第1页,共10页英语(一)第2页,共10页

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    essionalMeanwhile,Chinese web novels,which are 64 (typical)full of martial heroes or magic fantasies haveaid.“treaders from across the world expecting their translated updates chapter by chapter.Adaptations65suchFornovesincluding Tv dramas and movies,usually go viral abroad.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假设你是李华,请你给你的英国交换生朋友Robe写封邮件,道请他参加学校本周末的“环保天使”话动,内容包括:1.活动时间与地点:2.活动内容(宣传、捡垃圾等):3.邀请参加活动。注意:1.写作词数应为80左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答Dear RobertYours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文Glancing at the clock on my computer screen,I was excited to see it was finally lunchtime.Getting stuck intraffic during my commute into work had just been the beginning of a stressful morning,so I was more thanready for a break.A big salad topped with grilled chicken was waiting for me just outside the Navy base's mainentrance,plus I would pick up some food for my co-workers.I parked in one of the few open spots at the restaurant and locked the doors.My keys were left in the carsince there was a keypad on the door for keyless entry.As usual,it was crowded inside.The tables were all full.Finally I placed the orders,paid,and was handed my drinks.I decided to fix the drinks and carry them out to thecar since it would be a while for the food to be ready.When I got to my car.I put in the numbers on the door and pulled the handle.It didn't open.I tried again.It still didn't unlock.My phone and keys were in there.I was going to have to go back inside and borrow a phoneto call work.Then,I noticed the phone in the car was being charged.I wasn't charging my phone when I left.Then,I saw a magazine on the passenger seat.Not mine.I slowly turned around to discover my car right behindme.Oh,no!I had been trying to break into someone else's car!I walked around my car to get to the driver's side,pushed in my code,and opened my door.I placed thedrinks inside and walked back to the restaurant to get the food.As I entered through the door,I heard a man'svoice say,"They look alike,don't they?"I knew that was directed at me.Turning my head to my left,I saw two men staring back at me with eyes twinkling and huge smiles on theirfaces.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答Suddenly I felt my faces were flushingAlmost half an hour passed before we finished our coffee英语第8页(共8页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    can get a family ticket for two adultsand up to two children and the ticketprice isthirty pound See you there!参考答案(One possible version选择题除外)、I-5 BABBC6-10 BCCBB11-15 BBABC16-20 ACBCA21.18th2,1920s23.future24.Clothes25.Thirty26-30 CDFEA二、31-35 CCBBB36-40 CBABC三、41-45 CABCC46-50 ADABC四、51-55 DCDDB56-60 ACBCD61-65 DAFEB五、66.bom67.age68.as69.things/products70.which/that71.s072.rich73.on74.shaking75.his六、A.76.Light music can bring us a relaxingfeeling.77.Because they are lovely or active.78.By helping us release chemicals thatmake us active and happy79.Smiling can not only make othershappy but also make ourselves happy.80.Six different things are mentionedin the passage.B.81.Friendship makes me happyI am happy when I have goodrelationships with my friends.First,I need to spend time with myfriends because it helps me to learnhow to get along with other people.And we can learn from each other.Second,I see my friends at school allday,and when we are at home,we goonline to chat.Chatting online withfriends makes me happy.Last but notleast,I like to go out with my friendsduring weekends or holidays becausewe are usually interested in the samethings.We can enjoy ourselves.In a word,let's get on well with ourfriends.That will help us to get a moreenjoyable life【书面表达写作指导】,使我

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    -

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    团GLOBAL ENGLS团第二节听第6段材料,回答第6、7题。①6.How long will the game last?若美花报社A.For 1 hour.多,Forl.5 hoursEARNING ENGLISHC.For 2 hours.7.What does the woman think of the new Frenchrestaurant?高三课标基础A.Typical.第10期Terrible.Units 1 2.Book 4C.Excellent第一节④1.How much will the man pay if he buys two silk ribbons?听力材料A.$50.0.$90.C.$100.Text 62.Where are the speakers?M:Come and have a seat in the living room.The gameA.In school.B.In the garage.In the street.will start soon.3.When will the sports meeting be held?力W:It's only 4:30.There's still half an hour left.(6)You力A.On Monday.B.On Wednesday.really look forward to the gameOn Thursday.M:Sure.Both teams have outstanding players this year.4.What is wrong with the woman?It must be a great game.She is ill.B.She feels hot.C.She is tiredW:You're right.So shall we eat out after the game?Itwill end at 6:30,(6)right the time for supper.5.What will the speakers do in Beijing?A.Attend a meeting.M:Why not?There's a new French restaurant down theDo some sightseeingstreet.C.Write a story.W:Oh,forget about it.I went there with a friend lastweek.I will never go there again.(7)听力材料听第7段材料,回答第8至9题。①Text 18.Why does the woman come to the man?M:Very nice silk ribbons.How much are they?To borrow his notes.W:Fifty dollars each,and if you buy two,we willB.To offer some guidance.力give you a 10%discount.(1)力C.To give him some material.Text 29.What does the woman advise the man to do?W:I'm sorry.I really didn't see your car.SomeA.Learn how to organize a successful lecture.kids were playing on the road.I was trying toavoid them.(2).Select the most important points of a lecture.M:But your bike has scratched my car.I have toC.Put down every detail of what the lecturergo to the garage to deal with the scratch.says.gText 3听力材料M:Betty,it's already Monday today.Are you readyText 7for the sports meeting the day after tomorrow?(3)W:Frank,may I have a look at your notes?I雱W:Don't you know it has been put off?It will rain听that day.The sports meeting will be held a day latermissed some points.(8)than the scheduled time.(3)M:Sorry,I didn't take notesText 4W:Are you kidding?This lecture is veryW:Can you turn up the temperature of the airimportant!conditioner and close the window?I feel cold allover.(4)M:Actually,I don't know how to take notes.M:Are you kidding?It's summer.I've been sweating.W:Did you read the material handed out last time?Do you feel any discomfort?M:No.W:I also have a terrible headache.(4)Text 5W:You'd better read it before the lecture.It willM:When do you want to leave for Beijing,help you get the main idea.Mom?听M:I see.But there is so much information in a力W:We can leave on Friday after my meeting.lecture.We may get there on Saturday morning.IW:Of course.You have to write down the mostwill take you to visit the places of interest inimportant points instead of every word theBeijing.(5)lecturer says.(9)You also need to pay attentionM:Great!When I return home,I will write ato how he organizes the material.travel story.M:Well,you are quite right.1

  • ‹‹ 88 ››
扫码二维码