首页 新高考模拟答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第34期参考答案ask you some questions about your tour.第置一3版M:Sure.Ah,it was an amazing journey.分册分段复综合能力评估试题W:Good.Your first stop was in Sydney,wasn't it?(九年级Unis8-14)Firstly I'd like to know what you thought of听力村料及参考答案Sydney.听力材料M:Well,before the journey,I thought Sydney wasA)请听下面5段对话。每段对话后有一小题,从the capital of Australia,but it isn't.Canberra is题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。the capital.Anyway,the thing I noticed first听完每段对话后,你将有时间回答有关小题和阅was all the water.On the first day we took a读下一小题。每段对话读两遍。boat trip.1.W:I love folk music best.What about you,Scott?请听第2段对话,回答第8、9小题。M:I don't mind folk music but I prefer musicM:What shall we do tonight?Shall we go outthat is exciting,such as rock music.somewhere?2.W:Did you shake hands with Maggie when youmet her for the first time?W:No,I'm tired.I've worked a really long day.M:No,I wanted to shake hands but she bowed toM:Come on,let's go to a cinema or see that newme,so I bowed,too.play at the theater.3.W:Look,there's a football under the desk.WhoseW:Not tonight.Why don't we just stay in andwatch a film?is it,Ben?M:It might be John's.It's his desk.M:Well,OK.So what shall we watch?How aboutW:Oh,come on.Look.Jason Evans signed histhat new Italian film?name on it.You know him?The football star!W:No,it's far too serious for me.Why can't weM:Of course!So it can't be John's.John doesn'twatch something funny?like Jason Evans.It must be Kevin's.YouM:A comedy?No thanks.I don't like wasting myknow,he is Kevin's favorite football player.time.You know,I like movies that are4.W:Could you help me paint my house thiseducational.weekend,David?请听第3段对话,回答第10至第12小题。M:Oh,sorry,I'm going paragliding.I decided toM:Look,Ann,we still haven't decided what toenjoy myself for a change.I spent lastbuy Jill and Tony for their housewarming party.weekend helping my mom grow plants in theW:Oh,relax,Mike.There's plenty of time.They'regarden and I need to repair the car nextnot having the party until the weekend.weekend.M:Typical.You leave everything to the last minute.5.M:Maria,why were you late this morning?We re both working tomorrow and Friday.WeW:Well,I missed the bus.I was trying to decidedon't have much time at all.Let's at least talkwhether to walk or go back to get my bikeabout what we should buy them.when I saw my neighbor.Luckily he offeredW:OK.Well,I think it should be something that'llme a lift,because he works near here.make them smile.B)请听下面4段对话。每段对话后有几个小题,M:I don't know.You know them better than I do.从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。W:No,I don't.I play tennis with Jill once a month听每段对话前,你将有时间阅读各个小题。每段only.You went to university with Tony.And对话读两遍。didn't you use to play ping-pong with Jill?请听第1段对话,回答第6、7小题。M:No,I didn't.It was her sister.I wonder if she'llW:Hello,Billy.I'm Tess from Cool News.Pleasebe at the party.look at the camera.I was wondering if I couldW:So,what are we going to buy them?

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    equipments passed by the square.The military parade was followed by a mass march.Aboutequipment100,000 people and 70 floats joined a mass march.Having watched the program,I feel verytheproud in being a Chinese.of第一处:ou改为my。考查代词。本文只提到作者一人,并未提到其兄弟姐妹,故用形容词性物主代词my。第二处:去掉couch后的and或将watching改为watched.。考查连词。现在分词短语作伴随状语,前面不能再用连词。或将watching改为watched。第三处:would后加be。考查动词语态。此处应用被动语态形式。被动语态缺少助动词be。第四处:begin改为began。考查动词时态。全文基本时态为一般过去时,故begin改为began第五处:inspired改为inspiring。考查非谓语动词。此处修饰speech应用现在分词形容词形式,表示“令人…的”之意。第六处:ride改为riding。考查非谓语动词。介词by后面应用动名词作宾语。第七处:that改为which。考查定语从句。在非限制性定语从句中,介词后关系代词指物时应用which。第八处:equipments改为equipment。.考查名词复数。equipment为不可数名词,没有复数形式。第九处:a改为the。考查冠词用法。第二次提到mass march,应用定冠词the表特指。第十处:in改为of。考查介词搭配。be proud of为固定搭配,意为“以…而自豪”。第二节书面表达One possible version:Dear Peter,I am very sorry to tell you that I can't go to the airport to pick you up tonight.Thismorning,when I played football with my friends,I got my leg injured.The doctor says I haveto stay in bed for at least a week.I'm sorry I can't keep my word.But don't worry.I have anidea.My sister happens to be at home now.She is studying in college and speaks Englishfluently.She is very willing to pick you up at the airport instead of me.She will get in touchwith you after your flight arrives.I will wait for you at my home.Wish you a pleasant journey.Yours,Li Hua听力材料Text 1W:Hi,Mark.How is everything?M:I'm a bit busy right now.We've got guests coming for the weekend and the house is sountidy.Maggie,you know,I hate housework.Text 2W:You were late this morning.Did you say sorry to your teacher,Mike?M:Why must I?When I got to school,I was just on time for class.Text 3W:National Bank,can I help you?【2022届普通高等学校招生全国统一考试模拟卷·英语第38页】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    People who are one of the best in the world at something are only average atmostther things.Michael is a basketball legend but when it came to attempting tobegreat at baseball,it just didn't work out.Choose a couple of things you really enjoy doing and focus on becoming great atthose things.Maybe you'd rather be average at a bunch of things instead and that'sfine too.There are plenty of people who are good enough at a ton of things and all ittakes is a bit of practice.If you want to be really great at something however,enough where you canactually make a career out of it,it's going to take a lot of time and energy whichmeans you'll have less time for other things.That means you'll be average or reallycrappy at most things.As long as you're great at one or a few things,being average at everything elseis okay.And how do you become great at something?Practice-lots and lots ofpractice.28.If you press yourself to be good at everything,you'll probably beA.unhappyB.respectedC.more talented D.good at nothing29.Why is Michael mentioned in Paragraph 3?A.To attract the readers.B.To honor the great player.C.To introduce another topic.D.To support the author's opinion.30.What is the probable meaning of the underlined word"crappy"in Paragraph 5?A.Expert.B.Bad.C.Angry.D.Amazed.英语试题(四)第8页(共16页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    47.C“我”的曾祖母从来没有(never)参加过奥运会,没有做过生意,也没有写过一本书。48.A她说她的梦想很简单(simple)。49.D她向后倚靠,自豪地谈论她的家庭成员的成就(achievements)>。50.B经过15年间无数次的手术,她的女儿终于可以独立生活(ive)并且养活一家人了。5l.C其他家庭成员参加过奥运会,经营自己的生意,或成为有许多读者的作家(writer))。利52.A然而,“我”的曾祖母尤其感到骄傲的(proud)是看到她的家人为他人服务并努力给别人带去积极的影响(difference))。53.D见上题解析。54.D“我的家庭成员正在达成(reaching)他们的目标,那对我来说已经足够了,”55.C多年来,她一直坚持(insisted on)选择快乐。56.A她认为她有意识地选择乐观(optimism)让她在失声痛哭(broke down)的时候不至于被自己的眼泪淹没。57.B见上题解析。58.D“亲爱的,我坚定地(firmly))相信你也会达成自己的目标。”59.A“继续(Keep)努力去实现自己的梦想,你会感到快乐的(blessed)。”60.B见上题解析。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了生态焦虑及应对它的方法。61.a考查冠词。此处指“一种心理健康问题”,故此处用不定冠词a。62.is seen考查动词的时态和语态。此处是一般性介绍,用一般现在时,又因为动词see与主语it存在动宾关系,故此处用一般现在时的被动语态。63.of考查介词。“one form of..”意为“一种形式的”,为固定用法。64.to have考查非谓语动词。此处是“Itis十形容词十to do sth”的句型,此句型中的it是形式主语,真正的主语是动词不定式。65.especially考查词形转换。此处用所给形容词的副词修饰介词短语。66.managing考查非谓语动词。此处用所给动词的动名词作介词for的宾语。68.hobbies考查名词复数。根据空后的such as yoga and gardening可知,此处用所给名词的复数。67.helpful考查词形转换。此处用所给动词的形容词作宾语补足语。70.wht考查名词性从句。分析句子结构可知,该空引导的是一个表语从句,从句缺少主语,该空指事物,故此处用连接69.ability考查词形转换。根据空前的修饰词oe's可知,此处用所给形容词的名词,此处意为“能力”。My uncle always goes to a second-hand shop.He don't look for anything in particular.He goes here just to have a代词what。短文改错therelook.At the entrance,two women ring up sales and put the items into plastic bags.At the back of the shop is a big roomdoesn'tAwhich another lady works.She sorts the new donations.At A end of each day,she will bring it out to the mainthempart of the shop.Everyone work at the shop is a volunteer.The only "payment"is that they have the chance to buythein wherethings before all the customer.Every time my uncle enters,and they will say hello for him warmly.He will also smileworkingtoand say hello.The warmth in the shop is exact the reason why he enjoys visiting it.customersexactly书面表达How's everything going?I'm writing to tell you that our class is going to hold an evening party to welcome New YearOne possible version:Dear Jack,To make the party interesting,the monitor expects some of our classmates to prepare some performances,such assinging,dancing and poetry recitation.As is known to the whole class,you have a sweet voice and enjoy singing Englishnext month.songs.I'm wondering if you are willing to sing a song at the party,which will surely amaze all the classmates.I really hope that you are feeling better now and I'm looking forward to your return and your excellent performance atYours,the party.Li Hua【高三核心模拟卷(中)·英语(三)参考答案第4页(共4页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    英语高考基本分专练(十九冠词(二)扫码查解析一、单句填空(用定冠词和不定冠词填空)1.If you want to improve your working efficiency,it will benecessity for you to makemost of your time.2.It's simplymatter of time before they bring out their own version of the software.time3.cake you bought smells sweet,but I don't want to have a bite of it forbeing.4.That is one ofmost expensive hotels in town.I'm afraid we'd better choosecheaper one5.We've asked the neighbors to keepeye on the house for us while we are away.6.At auto shows aroundglobe,car producers are presenting what they have in mind.7.Dan Brown,author of this bestseller,isvery famous American writer.8.I don't know whetherpart that she played infilm we saw the other day issuccessful.9.In China,the Spring Festival isspecial holiday whenwhole family aresupposed to get together.10.Students should be encouraged to useInternet asresource.二、单句改错(每句最多两处错误)11.As we all know,it is great convenience to have the restaurant in a community12.In order to find a better job,he decided to study the second language.13.Brian is gifted in writing music;he is very likely to be the Beethoven.14.I can't tell you way to the Wilsons'because we don't have Wilson here in the village.15.This area experienced a heaviest rainfall in a month of August.16.Painting itself is great pleasure,and gives a pleasure to many other people.17.Pollution is becoming the public concern,which the government is determined to solve18.There is a newly-opened restaurant near our school.I went out with my friends to a restaurantyesterday.19.As a rule,domestic servants doing odd jobs are paid by an hour.20.I have many hobbies,such as writing stories,playing piano and singing English songs.三、阅读理解ASevere plantar fasciitis(足底筋膜炎)meant I'd been a full---time wheelchair user since I was 12.By the time I was 16.I just wanted my leg off.It took six years for the doctors to operate as theyinsisted on waiting until I was older and in a good enough place mentally.I held off until I finished mydegree.Afterward,with an artificial leg fitted,the world felt like a different place.I'd not walked inyears.Suddenly I was a lot taller and no longer in any pain.When I was in a wheelchair I discovered a real love for sport.I started to compete in wheelchairracing,and soon found I was good at discus(throwing.I started competing in Tough Mudder (anendurance event series),progressing from walking with crutches to blade()running.I nowcompete in sports internationally and have won the silver medal for adaptive judo at the World JudoGames.At the time of the surgery I worked as an accountant,but I soon realized I didn't want to besitting in an office all day as I'd been in a wheelchair for so long.Therefore,as soon as the revisionsurgery was complete,I handed in my notice.My career took a different path after I was asked to be a guest presenter for the Duke ofEdinburgh's Awards.Now I speak to schools,colleges and organizations about a wide range of subjectssuch as disability,discrimination,disability in sport,and perseverance.I share my own personalstories,whether that's how I lost my leg and what I learned from it,my perseverance,and how Ifollowed my dream.Now most of my income comes from working as a motivational speaker,which I've been doing full伯乐马2022年高考基本分专练·英语·第37页(共62页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    due to the fact that socialreward.When you post seReadersAward,and so on.So,if you lovereading,don't miss this book.“likes'”it,you get the imcommunicate第14期B版测试题参考答案like people's praise,andakka will not be1-5 CCBCA6-10 CABAC16-20 CAABCto long for these rewards.(difference),11-15 AABBB21-25 ADBBC26-30 AACACworks.writing system31-35 ADCAB36-40 CAGFBResearchers also look(pronounce)41-45 BACDB46-50 CADCBaffects the brain.You nor dialect one51-55 ADCBA56-60 DDCBAmultitask regularly woulns.This supports61-70(One possible version)is not necessarily true.W61.trapped62.oninese languagea variety of tasks,devices63.an64.was stuckto constantly switch you65.which66.to saveusually leads to the unba67.eventually268.recoverytention.Also,multitasking69.thankful70.wounds短文改错(One possible version)to commit things to memeOur school held an art festival at the end ofwhen your phone vibraome,and she hasthe term.In Friday afternoon,our classvibration and nine timeOnphone out to see whoone of the mostorganized a party Acelebrate the festival.which will distract youtoOf course there isFirst,we had music and dancing in a cheerfullycheerfulsocial media to stay inatmosphere.Then,my friend Mary sang aand colleagues,but aspop song,which performance won lots ofmoderation(适度)ist西兰格林中学进whoseonly help keep us on动成员。请你用英praise.At the last,the most attractive programthe side effects from ovbegun:the cooking competition.Each groupsocial media,mobilebegan利等;had to make several special dish.At once,1.What's the purposedishesA.To raise a questour classmates turned into cooks so they evenB.To give an exar贯。although/thoughC.To bring up thecouldn't tell salt from sugar before.TheD.To make a comparty was true a memorable experience fortruly2.What's the reascus.When the party was over,all of themsocial networkingusA.Their fragile bexpected that there would be more such activitiesB.The convenierin the future书面表达(One possible versionC.The pressure

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    evening.I stayed with her for long.After twoys 1on down from my eyesSuddenly,sheIt read,"Thank you for being with me,Helen.father had toldmonths,she became normal and many (5)电话Wish you every happiness.For me,you are notfriend if he or(time),she mentioned that I was herjust my friend.You are my family."wrong.Being h32308Maria looke2348she said.“1jnght”“Ther5.whom/who/不填6.whose统第11期B3版Keys:(One possible version)语法检测V.1.for which2.during which 3.at whichwant to seenki.netI.1.AdjP 2.AdvP 3.NP 4.AdvP 5.NP 6.AdjP4.with whom5.of whichParagraphII.I.leaves2.is going to spend/is spendingVI.1 my parents and I are going to visit my uncleMaria le3.is waiting for4.will find2 I couldn't wait to go there5.are flying6.are going to attend3 it is going to be sunny,my uncle will drive us to7.works out8.is to be handed inhis farmParagrapIII.1 you must have rich teaching experience4 we are picking apples and pearsMaria2 this job brings me many challenges5 we are going fishing in a lake3)there are so many poor families like these⑥I will have a happy day3.com4 this job is meaningfulVII.1.published2.helpful3.with/by5 you enjoy the job very much4.highly5.who6.to becomeV.1.that/不填2.which/that/不填7.were divided8.questions9.eating3.who/that4.that/which/不填10.a

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    30.What can we learn from the passage?A.Space exploration settles differences between nations.B.The longing for solving problems on Earth is universal.C.Mastering more than one language is a trend among astronauts.D.Cooperation in the space field bridges the gap between cultures.CLighting has come a long way since Tom Edison lit his first incandescent bulb(白炽灯泡)in the 1880s.LED bulbs are popping up everywhere now,on planes,car headlights,in yourphone.And engineers are exploring more ways to use LEDs-everything from wireless datastreaming to secure communication systems and in-flight networking.Engineer Harald Haas,co-founder of pureLiFi,explains how LEDs can be used totransmit information,"LEDs have the property that we can change the light thatcomes out of an LED very,very quickly.That change in the brightness is what weexploit in order to encode data extremely fast,so that a receiver will then see thesechanges in the light intensity in a way a human eye would not be able to detect.Thenwe have algorithms (to recover these changes and get back the data stream.There are many advantages to using LEDs to transmit information.For one thing,LEDs can communicate much faster than WiFi.What's more,the visible lightspectrum (is about ten thousand times larger than the radio spectrum.Thiswould allow communication systems to not only use a spectrum that's already been setup,but vast amount of free spectrum,which is in cars,in our LED lights at home,instreetlights and so on."It's ubiquitous.It's already there,"Haas says.LiFi would also be more secure than WiFi.Because light can't go through walls,people would not be able to log on to LiFi networks in the same way that they're ableto log on to and eavesdrop on (ongoing WiFi communications.Haas argues thatLiFi would also be available in places where communication is typically difficult whenwe can't use radio.One interesting application could be to use car headlights to communicate withother drivers on the road."We can use these LEDs to transmit data from car to car.Normally you see the car in front of you,but if you were able to relay high-definitionvideo from,say,three cars in front of you,you could see earlier what's happening.This is a way we can enhance safety on our roads,"Haas says.高二英语第7页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    LEARNING八年级综合能力提升参考图案NGLISH6头T12022-2023】(上接第3版)第15版Ⅱ,l.Harry left.15.See you16.Did you make any resolutions1-5 DCABC6-10DBADC2.My aunt is a nurse.17.You played it so well11-15 CACDB16-20 EBGFA3.Lisa plays the piano very well.4.Doing sports makes us healthy.18.Are you going to be a pianist in theOne possible version:5.My sister told me a history story.futureDear Mike,19.How are you going to do thatI'mgld to hear from you.You introduced第12-13版20.How often are you going to takeyour favorite teacher in your last -mail交际花园piano lessonsNow,I'll introduce mine.I.1-5 EACBD6-10 CADBEMy favorite teacher is my English teacher11-15 CDBEA16-20 DBEAC第14版Ms Liu.She is of medium height with on21-25 ACDEB1-5 BDDCA6-10 BBCDAstraight hair.She usually wears a pair ofⅡ.1-5 EBADG6-10 FEDBA11-15 ACDBA16.more deliciousglasses when she gives lessons.11-15 GADCE16-20 AEBFG17.white nightsMs Liu is not only friendly but also veryⅢ.l.tastes2.yourself18.fun snow activitiesfunny.She often starts a class with a joke3.First4.mix19.special and relaxingor an English song.We all'like having5.easy6.bad20.by train or by plane/airher classes.With her help,we have made7.article8.neverOne possible version:much progress in English9.able10.becauseAthree-day study trip in BeijingI hope I can be an excellent teacher like11.gif12.informationDuring the National Day holiday,Iher when I grow up.13.never14.lessonshad a three-day study trip in Beijing withmy classmates.Best wishes!15.TwiceLiMingIV.1.Where shall we have the partyOn the first day,we went to Badaling2.Sure/Of course/Great Wall.Although it was difficult forus to climb up to the top,nobody gave up.第16版3.What about six o'clockDuring the climbing trip,we learned more1-5 DCBAB6-10 CDABC4.How many friends do you want toabout Chinese history and culture.The11-15 CADDBinvite16.youngnext day,we visited Beijing Zoo.There17.help5.You can call them to find it out18.easilywe got close to different kinds of land19.without6.Would you like to join me20.wonanimals and sea animals,and learned a lot7.When shall we goOne possible vision:about them.We took a trip to China Space8.Why (is that)In the future,I wish to have aMuseum on the last day.The guides told9.What about Sundayleaming robot.I think it will make a great10.No,we don't need to do thatus many things about rockets,spaceshipsdifference to my life.and space scientists.I like this place most11.How often do you have the yogaFirstly,a learning robot will makebecause I dream of being an astronaut inclassthe future.it possible for me to learn at home at12.Why do you do yogaAll in all,this study trip wasany time.And it can offer all kinds of13.Would you like to join meenjoyable!I look forward to taking theinformation quickly.Secondly,when14.When does the class beginnext study tripfacing a leaming robot,I'll never be afraidof making mistakes.I can be relaxed and(下转第5版)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    试题答案听力:1~5 CCBCB 6~10 ABBAA 11~15 AACAB 16~20 ABCBC阅读理解:21~23 ABCA篇:本文是应用文,介绍了Steinhardt School的一个课程的相关信息。21.A【解析】细节理解题。根据第一段可知,这个课程是为了那些喜欢音乐的学生而设计的。22.B【解析】细节理解题。根据第四段可知,学生要想完成这个课程,就要进行一场公开的演出。23.C【解析】推理判断题。文章主要介绍了Steinhardt School的一个课程的相关信息。我们可能在报纸的教育版块阅读到这篇文章。24~27 ACBDB篇:本文是记叙文。Darcie下个月将天天遛狗,为一个慈善活动筹集善款。此举是为了帮助更多的盲人能有导盲犬的陪伴。24.A【解析】细节理解题。根据第一段可知,这个活动是一个筹集善款的慈善活动。25.C【解析】推理判断题。根据第三段可知,Eddie对Lachie产生了积极影响。26.B【解析】细节理解题。根据第四段倒数第二句可知,Darcie分享他的经历是想有更多人能为这个慈善活动进行捐款,从而能帮助更多的盲人。27.D【解析】推理判断题。根据最后一段可知,Darcie想要更多的人参与到这个慈善活动中来,为帮助盲人贡献自己的力量。28~31 DDCBC篇:本文是说明文。研究表明,两种常见的细菌可长时间存在于物品的表面。因此,研究人员建议采取额外措施以预防细菌传播。28.D【解析】细节理解题。根据第一段可知,研究表明两种常见的细菌可长时间存在于物品的表面。29.D【解析】推理判断题。根据第三段最后一句可知,以前是没有任何论文证明这个发现的。由此可知,这个发现是开拓性的。30.C【解析】推理判断题。第五段介绍了检验过程,是为了给这个研究结果提供证据。31.B【解析】细节理解题。根据最后一段可知,细菌增殖是感染的第一步。32~35 BCADD篇:本文是说明文。有些动物虽然丧失了听力,但是有恢复的可能。人类也许能从它们身上借鉴一些经验。32.B【解析】细节理解题。根据第二段第二句可知,这种转化通过谓的毛细胞来实现。33.C【解析】词义推测题。根据第三段第二句可知,本段引出问题“这些毛细胞退化时会发生什么”。34.A【解析】推理判断题。上文讲到很多原因会导致我们的听力丧失,有些动物却能恢复听力,或许人类也可以恢复听力,由此引出最后一段的“这是个非常大的挑战,因为恢复听力肯定不会一夜之间就在我们人类身上发生”。35.D【解析】主旨大意题。文章的主要内容是,人类也许能从动物身上借鉴一些恢复听力的经验。36~40 EFCGB七选五:本文是说明文,介绍了种菜的好处。36.E【解析】根据本段的gym experience的提示可知,种菜有锻炼身体的作用。37.F【解析】根据本空前一句的sweet peas的提示可知,香豌豆是值得种的。38.C【解析】本段后面介绍了种菜能丰富蔬菜的颜色选择。C项引申的含义为“菜园能让你吃到多种颜色的蔬菜”。39.G【解析】G项“营养学家们一致认为,五颜六色的蔬菜含有丰富的营养”解释上一句的another benefit。.40.B【解析】B项的give与本段的关键词give呼应。41~45 CBDAB 46~50 DDCAB 51~55 CBAAC 56~60 CADBD【高三英语·参考答案第4页(共7页)】·23-260C·

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    percentile (para.2):one of the 100 equal groups that a larger group of people can be divided into,according to their place on a scale measuring a particular value百分位数(统计学术语,如果将一组数据从小到大排序,并计算相应的累计百分位,则某一百分位所对应数据的值就称为这一百分位的百分位数。运用在教育统计学中,例如表现测验成绩时。假设某个考生在入学考试中的语文部分的原始分数为54分。相对于参加同一考试的其他学生来说,他的成绩如何并不容易知道。但是如果原始分数54分恰好对应的是第70百分位数,我们就能知道大约0%的学生的考分比他低,而约30%的学生考分比他高。)C篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是新闻报道。入围“未来移动竞赛”决赛的无人驾驶有轨电车项目拟使用德国的废旧铁路线,解决城郊交通不便等问题。28.C。理解具体信息。由第二段中的The tram is fully electric.a large,heavy battery可知,Abacus是完全依靠电力供能的,且无需笨重的电池,因此它是环保的。29.B。理解具体信息。由第三段中的内容可知,德国有大量的废旧铁路线,这些铁路线可以用来运行Abacus,这样做既能缓解交通压力,建立起城乡交通网,又能实现环保的目的,因此在这里开展这个项目再合适不过了。30.C。理解文章结构。由第四段中的In the countryside.the private car可知,在乡下,使用私家车是解决交通问题最有吸引力的方式,划线处指代的就是这种私人交通工具,其所在句指出它的弊端,并呼吁要减少它的数量。31.B。理解文章类型。由全文内容可知,文章主要介绍了进入建筑杂志Dezeen举办的“未来移动竞赛”决赛圈的无人驾驶有轨电车项目,是一篇新闻报道,最有可能出现在报纸上。D篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。霍普金斯大学研发的A!预警系统可用于识别早期败血症,降低了患者的死亡率。32.C。理解具体信息。由第一段中的but there's still this general impression…are stillminimal可知,对于Al在医疗领域的应用,人们普遍认为它的使用规模较小,产生的影响也微乎其微。33.D。理解具体信息。由第二段中的describing a machine-.learning-based,tool for sepsis和the Al was able to...the A's warning可知,该项研究主要针对一种基于机器学的检测工具,它用来帮助医生对败血症进行早期检测,并提供及时的护理,从而减少因诊断延迟而造成的病人死亡。34.A。理解主旨要义。由第三段内容可知,本段提出时间对于治疗败血症的重要性,败血症初期难以诊断,一旦诊断延迟出现败血性休克,便很有可能导致死亡,这说明了预防的重要性。35.B。理解目的。由最后一段中的数据可知,该预警系统大大提升了败血症患者前期诊断的准确性,说明其卓有成效。【补充解释】the name of the game(para.3小:the most important aspect of an activity一项活动最重要的方面第二节主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。数字时代的各种技术帮助老年人与家庭建立起更亲密的联系。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    34.A。推断。根据倒数第二段中的More atmospheric data,they say,.will help them getcloser to concrete numbers可知,更多的大气数据有助于气象研究员得出确切的结果。由此可推知,他们现在很有可能在收集更多的大气数据。35.B。理解词汇。根据本段中的take existing aerosols out of the air可知,如果我们清除了空气中现存的气溶胶,但同时还继续燃烧化石燃料的话,就会导致气温升高,Watson-Parris认为这对人类来说无疑是双重打击。故划线词意为"清除”。第二节主题语境:人与自然一宇宙探索本文是说明文。文章介绍了洞穴学者和洞穴探险的注意事项。36.D。设空处与后几句为例证关系。根据该空后的For instance,some are geologistsSome are biologists.Others explore and map caves可知,洞穴学者们从事与洞穴相关的不同方面的研究,有些人研究洞穴的形成,有些人研究洞穴中生存的植物和动物,有的人探索洞穴并绘制地图,D项“他们是从事洞穴研究的不同方面的专家”符合此处的语境,D项中的experts与下文中的geologists、.biologists和cavers为词汇同现关系。D项中的different things about caves与下文中的how caves are formed和plants andanimals that live in caves及explore and map caves相呼应。37.F。根据上文中的Of course,the first cave explorers were ancient people可知,最早的洞穴探险者是古人,F项“回到3万年前,你会发现人们已经在探索洞穴了”符合此处的语境,F项中的Go back与该空后的Back then相呼应。38.G。设空处与后一句为并列关系。根据下文中的He also developed special ways ofusing ropes ..explored thousands of caves in his lifetime and started the firstinternational society to study them可知该空是关于Edouard-Alfred Martel所做的事,

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分〉阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Many years ago,I was on a bicycle trip through the beauti-ful countryside.Suddenly,dark clouds 41 overhead and rainbegan to fall,but several hundred yards 42the sun shonebrilliantly.Riding,43,as rapidly as I could,I found it44 to get into the clear.The clouds with their rain kept ad-vancing faster than I could race forward.I continued this unequalcompetition for an exhausting half hour 45realizing that lcould not win my way to the bright area in front of me.Then it46】me that I was wasting my strength in unim-

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    听下面一段材料,回答第13至第15题。Today is the first day of the Spring Festival holiday.Now,it's ten o'clock in the morning.Chen Kaiis a sixteen-year-old boy.At this moment,he and his parents are visiting his grandparents.Liu Xiaand Liu Li are sisters.Liu Xia is eighteen years old and Liu Li is thirteen.They're having a goodtime at the park with their family.Liu Xia is taking photos of her mum.Liu Li and her dad arebuying some food.Chen Kai,Liu Xia and Liu Li are enjoying the happy holiday.参考答案-1-4 ABCC 5-9 ACAAB 10-12 BCB13-15BAC二、16-20 BDABC21-25 DABCD三、26-30 DBACB31-35 DAACB四、36-40 CBDAD41-45 BADDB五、46-50 BGECF六、51.taking photos/pictures52.learn a dragon dance 53.on sale54.on the same day 55.a few七、56.clay sculpting57.everyday life58.students 59.fifty/50 60.young daughter八、61.programme62.wears63.from64.before 65.hears 66.happy 67.join68.different 69.back 70.tree九、71.One possible version::It's 7 o'clock in the evening.My family are doing different things right now.My father is at work.He is using a computer in his room.My mother is cooking dinner.She is making egg soup andbeef noodles for us.They're two of our favourite foods.My brother is doing his Englishhomework.He is good at English.My sister is reading a book.She likes reading books withpictures.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    10.Where are the two speakers now?全国统一考试A.In their house.(三)所第8段材料,回答第1至13题。11.How did Steven get the news?C.On the Interet冈A.From the newspaper.报:12.What will they do after they know the news?A.Check the information.B.Donate moey.C.Get to know about the loss.13(Why will they turn to the Internet?A.To ask for more money.B.To send messages/C To find out how to donate money.听第9段材料,回答第14至17题的树间将试卷上的答案转涂到答题卡上。14.What has the man been doing recently?AA.Watching movies at home.B.Making horror films.C.Sleeping most of the time.C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相15.How didfa in love with horror movies?下一小题。每段对话仅读一遍。A.After watching a horror filmC.After talking with his friend.B.After reading a horrorstory.16.What film does the woman like?C.£9.15.A.Documentary movies.B.Love movies.C.War movies.17.What will the woman do about horror movies?A.Change her opinion.B.Refuse to watch them.C.Try watching one some dayof its good fame.KAL-o所第A段材料,回答第至丫18.(Howdid Lorna get the idea?A.Suggested by CNN.C.Forced by her son's habit19.What was the challenge for Sivert?C.Bay two ticketsA.Staying away from social media for 6years%B.Never using computer after he turned 12.C.On a fish farmC.Putting all his heart into school work till 16.20.How much did Sivert get as the prize?CHusband and wife.A.$200.s1600.gs1800.·第二部分阅读(共两节,满分50分)的A,B、C三个选项中选出最佳选项。听每第-节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上格该项涂黑。AMuseum of SensesMonday-Sunday 9:00 AM-8:00 PM(Her dress新1,048 ReviewsMuseum of Sensess experience with over5 exhbo for kidsandadults thatarouseyoeC.Always stressed.inspired todisver more and therefore,feel more Live theexrienceorofosenses at an extraordinary museum.A place as fun as it is educationalmazingaitismysteriousadsryrational(理智的).C.A housekeeper.Duration:1-2 hoursAdmission tickets:$12.20 per adultC.In the bedroomNational Automobile Museum

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Ⅲ.阅读理解(共20小题:每小题2分,满分40分】阅读下列短文,从每小题所给的AB、C,D四个选项中选出一个最佳选项AThere are many different festivals in China,which have different traditional meanngThe Spring Festival is the most important festival for Chinese.All people far from homego back,so it's the busiest time for transportation of about half a month from the SpringFestival.It falls on the 1st day of the Ist lunar month.Waking up on New Year,everybodydresses up.First they greet their parents.Then each child will get gift money in red paperQingming Festivalis on April 4th-6th each year.After the festival,the temperature willrise up and the rain becomes more.It's the best time for spring growing and planting.OnQingming Festival,all cemeteries()are crowded with people.They offer food,flowersand favorites of the dead,then burn paper money and bow()before the tombs.The 9th day of the 9th lunar month is the Double Ninth Festival.It usually falls inOctober.In ancient China,the number"6"was thought to be of Yin,meaning women or badthings,while the number "9"was thought to be Yang,meaning men or good things.Asdouble nine was pronounced the same as the word "forever",the ancient Chinese considered itlucky.(B)56.How long is the busiest time for transportation from Spring Festival?A.About ten days.B.About fifteen days.C.About one month.D.About two months.(D )57.What's the best time to plant trees?A.In January.B.In February.C.In MarchD.In April.(D )58.What number may a piece of good news belong to?A.6.B.7.C.8D.9B"We used to walk for nearly four hours along the cliff()to reach Wuyi.Then a bustook us to school in another town.Now a small bus takes us directly to school in about twohours,said a villager in Abuluoha.Some high mountains are around their village.As a result.there used to be no road to reach out.A new road changes this terrible situation and brings to an end to Abuluoha as the lastvillage without a road.It started in 2018.The government built it to help villagers out of beingpoor.During it,the workers met lots of problems building this road.The leader said they couldbuild only five meters of the road one day sometimes.After the road was finished,some villagers sold their horses and bought motorcycles to ridevery fast.At the same time,they grow some expensive plants to sell for more money.That'sbecause they can carry these things out of their village through this road.They all have a greatconfidence of the brighter future.(A )59.What can we learn from the first paragraph?A.Villagers spend two hours now less than the past along the cliff.B.There didn't use to be any buses in this village at allC.There used to be two schools in this village.D.There are some high mountains and rivers around the village(O)60.What do the villagers think of the past transportation(交通)?(CA.It's strange.B.It's amazing.C.It's interesting)61.What does theunderlined word "motorcycles"mean in Chinese?D.It's difficultA.小轿车B.无人机(CC.摩托车)62.What program can we read this passage in a newspaper?D.卡车A.Story.B.Health.CC.CountrysideD.Sports.Today,more and more children start to smoke when they are at school age.They alwaysthink they look very cool while smoking.Some think they can fight against their teacher bysmoking.In their opinion,their teachers are their enemies.They like to show their disagreement中考必刷卷·2023年安徽中考第一轮复卷·英语专题(八)第4页共6页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B.By quoting a saying.C.By using imagination.D.By making a comparison.9.Which of the following is a ifferendbetween white rice and brown rice?A.White rice is thicker.B.Brown rice has better taste.C.Brown rice is less processed.D.White rice contains more vitamins.10.What makes white rice easier to cook compared to brown rice?A.Having no bran.B.Containing more fiber.C.Having no endosperm.D.Containing more protein11.What is the author's attitude to eating brown rice?A.Doubtful.B.Tolerant.C.SupportiveD.Curious.Dn rice isA new technique using drones (to count lions in the wild has been tested in$olks optUganda.The drones wereed by scientists from The University of QueenslandAustralia,thing-to get a more accurate idea of lion populations.At the moment,it is thought that there aren termsbetween 20,000 and 30,000 wild lions left in Africa.However,the team's recent findingssuggest that there are far fewer lions in the wild than experts previously thought.om theAlexander Braczkowski,the lead researcher,spent a year monitoring and filming the bigyers ofcats in Uganda's Queen Elizabeth Conservation Area.In this part of Africa,the lions have aled andhabit of spending time lying around in trees.Using a drone,Braczkowski was able to get close烟ains allto each one and take high-quality photos of its whisker (pattern.This was useful be-胚乳).cause each lion's whisker pattern is unique.The team could then differentiate individual lions鸣utrientsusing the photos and be sure they were not counting individuals twice.Braczkowski says thisis much more accurate than the current counting methods.閣cup ofOne common way to count lions in-area is t-estimate the number in one small part ofbenefitthatacrdingto how many lion tracks that researchers find.This number is then multi-plied to calculate an estimate for how many lions are in the larger area.However,Braczkows-ot onlyki says this is not as reliable as the new way because lions are not evenly spread out in the wilda soft,and the umber of lo varies from area toarea.Another isto gooutat night and play thect thatsoudofdistressed prey animal,such asantepe throu a loudspeaker.The ionsren turnscoedathey emere tofind out what the noise is The trouble with this method is thatreou cansearchers mightcou the same lion twice in the dark or miss ome,because noall of themkitchenmight appear.Brapeople shoul star uing the dronehod forctingKwing fornhowayiare in the wild will allowcoaiosstoknow where the big catsare and how to protect them best.366C·【高三英语第4页(共8页)】·23-366C·

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    65.,experiments考查名词单复数。后文“in fluid physics,MaLCG,,omlu scienceand fundamental physics(在流体物理学、材料科学,燃烧科学和基础物理学中)”是一系列的实验。因此用名词复数形式。66.to conduct考查非谓语动词。句意:这些将在“梦天”实验舱内部进行的实验有望使科学家们能够进行前沿研究,并获得世界级的发现。enable sb.to do sth(使得某人能做某事)是固定搭配。67.that/which考查定语从句。限制性定语从句,修饰experiments,且关系词在从句中作主语,要用that/which引导。68。the考查冠词。特指“天宫”空间站的地位。69.to考查介词。be connected to“与…相连接”,用于两个东西进行对接或连接;be connectedith“与…相关联或联系”。T0.shaped考查非谓语动词。句意:在“梦天”实验舱被连接后,“天宫”空间站最终将形成一个T形结构,并且宇航员的可用空间将高达110立方米。过去分词作定语,表示“一个T形的结构”。第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)Dear Mr.Smiths,I'm Huang Hua,a student studying at a international school.Now I am confusing about myancontusedfuture development,that bothers'me a lot.I wonder if you could have trouble helping me with mywhichproblem.In the past,I A eager to be an English teacher.It is not only because I love English but alsowasbecause it's my dream since I was young.However,now I find that I have some difficult in learningdifficultyEnglish.What's more worse,I started to suspect my ability of learning English and I don't knowstartwhether I should stick on my eareer plan.So I turn to Career Planning Office to ask for you help.toyourI would appreciate it if you could give me some conductive suggestion.Looking forward to yoursuggestionsearliest reply.Yours,Huang Hua第二节书面表达(满分25分)One possible version:Dear Paul,Knowing that you show great interest in Chinese literature and want to read some Chinesemasterpieces,I would like to introduce A Dream in Red Mansions to you.It is a great novel written by Cao Xueqin in the Qing Dynasty,which describes the rise and fall ofbig four rich families.Its author not only shows great talent for writing skills,but also is an expert inlanguage.When you read it,you can greatly enrich Chinese culture and better your Chinese writingskills.I think it is the best option to read it for you to deepen your understanding of Chinese culture.I do hope you'll like it!Enjoy reading!Your sincerely.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    ithadeasdirecting parkvistorsomthprk'tourist appeal and raising awareness of enviromentalAlso heper the rate of forest decrease protet the biodiversity within Ghanational parks and reserves.Media-loved volunteersnolved in park projectsrelated to video creation,photography and mageNational parks and reserves volunteer typicallyor five daysfrom MondayoFriday.Working hours are froma.m.ti.Howeverhedules and exact dutiesmay vary depending on the park you're bacdicn the time andduration of your stay.,219b江1o110H3901q18T9v015lh0298i、Journey to worknoitouborq bes naieob gadtis iot euoms!National parks and reserves volunteers are placed with a host family living either in thevgolomdost gniaixs.sd no bsesd ste emsot asdtrapark or in a village nearby.fanasi gedtis to swutsol el isdwDContact usTo get further information,please visit our website at www.uvolunteer.net.Join the Volunteer National Parks and Reserves Project to do your part for the environment in3之0q29:nip9r63Ghana.1.What does the project offer volunteers?lBgs1saxi订bs9TTTA.Free trips across Ghana.ani andiis odrta 9d inods laol iodtas 2IB.Two meals every day.nistisonUC.A language course.D.A 4-week training.d bsion sono onqoeoling nsimsD od,mimiWhat does a volunteer's job involve?A.Helping ground management.B Building more nature reserves.2净C.Introdueing various tree speeies.D.Tearing down old park equipment.24What is the project inrended to do?Atop animals from dying out.B.Protect Ghana's environment.Keep the diversity of culture,D.Collect ecological informtio120og时2151,1a5高三英语试题第2页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    33.Which of the following statementbou gass beads isrA.The glass beads are originally cool and solid.B.Them wasonce dry becausehere were limited ass beads..The glass beads combgmeteorhe moorD.The glass beads absorb hydrogen atoms like a sponge34.What can we learn from Hu Sen?A.We now know exactly how water is transported on the moon.B.It is absouympssib for human beingsoln hemooC.The mon f ter o themomrhhheh.D.Hu Sen thinks little of the findings in the study.35.ccording oh ast paragraphha my be talked boueA.When will the moon become hot and voleanically active?B.Can we figure ou the possiblergnsof the water on the moo?C.Hown he findings help builusnb um habitat n th moonD.How will the solar wind implantation go?第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能镇入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选顶:nttke your parets proud.Herere hep you chevehPursue your passions.36 Whether it's a career.a hobby,or a volunteer opportunity,doing something you'repassionate about will show your parents that you're committed and driven.Beresponsbe.Take responsibiy or yourod decisi7 This n ineude things like managingyour finances,keeping aclean and organized home,and taking care of your health.Keep your parents informed about what's goingnn your ifCall or visit them regularly and shareyour successes,challenges,and goals.Listening totheir advice and showing them that you value their opinions an asomake them feel proud and appreciated.Set goals and achieve them:Set realistic goals for yourself and work towards them consistently.Whether it'sfinishing a degree,leaming a new skill,or starting a business,achieving your goals will show your parents that you'remotivated and determined.Give back to the community.39 This can be a great way to make a positive impact on your communitywhile also making your parents proud of your compassion and generosity.Be a good role model.Act with integrity and treat others with kindness and respect.Showing your parents thatyou're a good person who makes a positive impact on those around you will make them proud.Remember,making your parents proud is not just about achieving external success or meeting their expectations.40A.Visit your parents often.B.Communicate effectively.C.Volunteer your time and skills to help others.D.Find what you love and chase after it with determinationE.It's about completely and unconditionally obeying your parentsF.It's also about leading a satisfying life that brings joy and meaningG.Show your parents that you can make good choices and looking after yourself.第三部分语言知识运用(共两节,满分30分)第一节完形填空(共15小题:每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Wu Wuliu,a visual designer based in Shanghai,recently41 significant controversy online when he usedartificial intelligence to"revive"his 42 grandmother and engaged inacoversation with her.英语试题【第6页】(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    ⊕山西彩第利羽参背答东四听力空。的8.tohold 79.mu对应的位,划文速两端I mnave a schoolbetweeme.t.,hut theQ:How was the wenther last Sunday?will sell my two toy elephantsover again,but2.mm use8.W:lcalledyou didn'talthoughdy histcn to him.It t changtake the ater out of、he tookM:wahing mfrittraveled to Sichuan.My m Tina planstosellvillage.My futher asked me to.Wise.for hhe wantssun.I feUnits6一10综合能力评估试题him?was hard or to make a living and that it was听力材料及考答案9.M:ts my first.How heautiful the riverwrone o wasfather.He taught二、估反应本燃共不小题,每小越你将听到W:Yes,it is.Itis528 kilometers long参考答案me nothing comes casily.B.C-.1-5 CARAB11-15 BACAB1.W:What do you think Yu Gong's story tells us?四、16.Friday17,already18,bought19,purple2w0climbers六、26-29B(CAB30-33CBCAI like travelinand i have visitedBCBCC 44-48 BECDE.W:ave buyye?many interesting places.Last August.I went tolearned/learnt 52quicklyou give me someJ小g2ypen13.Inthe steppes in Mongolialid you56.n as we amvewehighesbuiwas so活解二、你将听top ot9.ad aC二个选项中,远出个仁逃项,并将其字母标hall and ate some delietheir liv6.M:D活thealer,but、60.2.are65.bouW:can make akeatch for my mother.We had a happy1.Actually 72.surpriseu 73.happened 74.her75.dropping 76.waiting 77.children's

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    28.When might turtles lose consciousness?A.On sunny days.B.On windy days.C.On storm night.D.On freezing night.29.What does the underlined word "lethargic"in paragraph 3 probably mean?A.Small.B.Faint.C.Heavy.D.Adventurous.30.How will volunteers deal with the turtles washed onto the shore?A.Collect and sell them.B.Keep them at homeC.Treat and send them to the sea.D.Raise them in the aquarium31.What can we infer about turtles from the last paragraph?A.Cold-related events have been rising.B.Massachusetts is suitable for turtles to live.C.Sea turtles will gradually change their habitats.D.The NOAA is to blame for the reduce of turtlesDArtificial Intelligence(AI)models are everywhere.The vast majority of these models work using artificialneural networks,or ANNs,which are a popular form of machine learning.Most ANNs can leamn to perform one task just fine.But when it comes to learning a new task,they have aproblem that human brains don't.They either fail to learn the new task,or they learn the new thing but erasemost of what they knew about their original task.But this problem doesn't tend to affect the human brains."How do our new memories get into the pool of old memories without erasing them?"Pavel Sandawondered.Sanda is a computer scientist who is also part of a research team that used a computer model to explorehow sleep helps a brain leam.As our brains sort through new experiences during sleep,he knew,they replaythose events many times,so he decided to experiment with this aspect of human sleep in an AI model.First,he and his teammates trained this AI on a simple task.It controlled a blue dot wandering through agrid()which was seeded with three types of paired green blocks.For the first task,the AI learned to seekout side-by-side pairs.Next,the team tried teaching it to find out pairs sat diagonal()from each other.However,they didn't try to teach it the new rules all at once.Instead,they let the AI system explore the grid fora brief time,then take a sleep-like break.During the break,there was no grid and no shapes to encounter.So there was nothing to see and no actionsto take.It randomly replayed the way it had travelled.Thanks to these sleep-like breaks,the network managed toleamn both tasks well."Sleep"may not be the best way for all AI models to learn multiple tasks.However,this new research is avery important first step towards understanding the importance of sleep.32.Which aspect do most ANNs need improving?A.They can't learn multiple tasksB.They are easy to break downC.They don't have the ability to learn.D.They can't perform single tasks well.33.What did the AI do in the experiment?A.It picked out a blue dot on a gridB.It controlled three paired green blocks.C.It compared dots of different shapes.D.It sought out pairs in different places34.How did scientists feel about the experiment?A.Disappointed.B.Puzzled.C.Satisfied.D.Shocked.英语第5页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Travers,has now risen to the next level可知,卡内基梅隆大学的研究人员将其一直研究的“蛇形机器人”的功能开发至了新的高度一一可以进行水下检查工作。2.A。推断。根据第五段的内容可知,通常情况下,当一艘船受损时,海军要么派出一队潜水员到船的位置,要么等待它返回港口后再部署潜水员,要么把它拖进没有水的码头。而蛇形机器人可以让海军在海上检查船只,能立即提醒船员哪里有严重损坏,或将需要注意的问题发送回港口,以便船只靠岸时查看。根据本段中wait和immediately形成的对比可推知,海军维修船只的传统方法非常耗时。3.A。理解主旨要义。最后一段主要介绍除了军事用途,HUMRS蛇形机器人的一些民用功能:检查水下管道是否损坏或堵塞,评估海上石油钻井台,或检查装满液体的箱体的稳固性。4.C。理解主旨要义。本文主要介绍了卡内基·梅隆大学的研究人员的新发明一一一款可以潜入水下进行船只、潜艇和其他设备维修检查的蛇形机器人。该蛇形机器人不仅可以进行水下作业,其小巧、灵活的设计还可以使其完成一些其他水下机器人无法完成的作业。由此可知,C项选为标题最能突出文章重点。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    surfaces to produce toothpaste tubes that promise to deliver every last bit.In 2012 Kripa Varanasi,a professor at the MIT,and his students,set up a companycalled LiquiGlide to commercialize their work on making liquids flow more easily throughpipes and out of containers.What caught many people's imagination then was ademonstration of how this could be used to empty a ketchup()bottle withoutshaking it violently.So far,ketchup-makers have not embraced the idea.But the health and beautyindustry,where products are more expensive than ketchup,is interested.Mibelle Group,aSwiss producer of health care and beauty products,employs the technology to lessen theamount of material left stuck to the insides of pipes in its factories in a clean-up.LiquiGlide's deal with Colgate is,though,the firm's first big break into a consumerbusiness.The new toothpaste,called Elixir,comes in three varieties:a formula()forwhitening teeth,one for teeth care and one removing impurities()from the mouth.Allare packaged in plastic tubes that can be emptied with ease.To produce their slippery pipes and containers,they first create a special pattern onthem and then apply a certain liquid.This creates a surface across which soft and stickysubstances slide easily.Any risk of pollution can be removed by making the liquid frommaterials used in the product.Besides pleasing customers who like to get their money's worth,the new,slipperytoothpaste tubes should help with recycling.Existing tubes are seldom recycled,not onlybecause they have residues inside them but also because they are usually made from a thinslice of plastic and metal materials.Mixed materials of this sort are hard to recycle,andtherefore end up being dumped in landfill,or burnt.28.What is the problem with the existing toothpaste tube?A.The product is too slippery to use.B.The quality is difficult to guarantee.C.The tube is easily twisted out of shape.D.The material left is hard to squeeze out.29.How does the market react to the idea of LiquiGlide company?A.A toothpaste company works with LiquiGlide to lessen the price.B.Producers in health industry will benefit since waste will be reduced.C.An expensive product in beauty industry is the company's first customer.D.Ketchup companies like the idea since people want to empty ketchup bottles.第6页共12页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    以下参考答案放到第10期4版I.1.her 2.has 3.and 4.in 5.tooW:Yes,I do.This is Mona She's a tall girl and she's in black第9期参考答案6.can 7.books 8.friends 9.an 10.WhoM:What's your pen pal's name?pants.She's nice.The girl in a blue skirt is Rita.第1版交际专练W:Her name is Yang Huiying and Linda is herShe has long legs.Those two boys are Tony and主题阅读L 1-5 BFGDAEnglish name.Ross.Tony is in a purple T-shirt and a pair of1.an/one hour 2.friendly matches 3.coachII.1.What's your family nameM:Is she in Grade 8?brown shoes.Ross is in a green jacket.Green is4.football player2.Are you from England/.W:No,she's in Grade 7.She is in No.9 Juniorhis favorite color.Tony and Ross are cool boys.第2、3版3.Is the that girl your sisterHigh School in Shanghai.Who's the girl in a red dress?It's me.I like red词汇专练4.Her favorite color is green听下面一段对话,回答第8至第9两个小题。very muchI.1.cat 2.erasers 3.oranges 4.shoes 5.letters5.What's her telephone numberM:Good morning!I'm Ted White.What's your参考答案Ⅱ.l.wide2.know3number 4.schoolbag第4版name?-、1-5 BCAAB610 BABBA5.classmates 6.right 7.speak 8.short阅读提升W:My name is Chen Xia1-15 CABAC 16-20CADEB9.fifteen 10.Spell 11.hair 12.guess1-4 BABDM:What class are you in?二、21-25 BCDCD26-30 DAACD13.round 14.Zero 15.Excuse第5、6版W:I'm in Class 3,Grade 7.31-35 DABCA 36-40 CAEBDIII.1.those 2.knives 3.feet 4.boys'5.men期中综合能力评估试题()听力材料及参考答案M:Great!And I'm your English teacher.I'm三、41-45 DABCA46-50 CABDA6.classes 7.babies 8.Chinese 9.toys听力材料from Canada51-55 CBACD10.photos一、听力理解W:Welcome to China,Mr.White.四、56.classmates57.in58.are59.our60.ButIV.1.Look at 2.in blue 3.comes from第一节M:Thank you.What's your QQ number,Chen61.gives 62.has 63.Chinese 64.think4.a pair of 5.in different grades听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题Xia?65.next 66.in 67.the 68.and 69.are 70.to句子专练中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每W:It's5432187五、7l.Can you help me/,I.1.family name 2.Excuse me段对话读两遍。听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。72.How do you spell your family name/...3.look the same 4.Tim and Tom's1.W:John,is that tall girl your classmate?Hello!My name is Carol Green.I'm an73.What's your mom's name5.here is;for 6.long black hair 7.next toM:No,she isn't.She is my sisterEnglish girl.I'm thirteen years old.I'm in Class74.Yes,I do/8 I don't think can2.W:I'm sixteen years old.How old are you,Jack?Two,Grade Seven.I'm tall.I have long black75.Thank you /..9.help me find him 10.looks likeM:I'm nineteen years oldhair,a round face and big blue eyes.I like pink六、One possible versionII.1.doesn't have 2.What class 3.is short3.W:Hi,Jeff!Here is a book for your classmate.and purple.Would you like to be my friend?Dear Jane.4.These are;buses 5.How oldDora.Can you help me give it to her?听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。How is it going?I want to introduce my good6.Whose;bike7.Is this,it isM:Sure,I will.W:Good morning!friend Li Hui to you.Her English name is Tina8.Where is 9.What color 10.give:to us4.W:Hello,Carl!Is that girl your sister?M:Good morning!I want to buy a capShe is thirteen years old and is in Class 4.GradeⅢ.l.Can you spell it?M:No,she isn't.My sister has a round faceW:For you?7.She is from Changsha.She has a round face2.The girl in a blue skirt is my sister./..and big brown eyes.:No.For my momHer eyes are big.Her mouth and nose are small.3.These pencils are Helen's.5.W:Hi,Bob!Is this your jacket?W:What color does she like?Herare some niceHer favorite animal is the cat.She has a white cat4.They are my friends.M:No,it's not mine.Mine is yellow.pink and red caps.How do vou like themIts name is Jimmy.She loves it very much.Li Hui5.Linda wants to buy me a book buy a bookW:Whose jacket is it.then?M:They look nice.But my mother likes black.is a nice girl.for meM:It's Mark's.His name is on itW:Please have a look at this black cap.It's 15I hope you two can meet one day.6.Does Mary have a pair of blue gloves?第二节vuan.Yours7.Are your dad and mom in the photo?听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有M:This cap looks nice.I'll take it.Wang Ting8.This car is not isn't mine.几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选第三节语法专练出最佳答案。每段对话或独白读两遍。听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序I.1.you 2.mine 3.They 4.him;His 5.It听下面一段对话,回答第6至第7两个小题。将下列图片排序。短文读两遍。6.Yours 7.me 8.OurM:May,do you have a pen pal?Hi,boys and girls!Here are my classmates

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    听第石家庄市2024届普通高中学校毕业年级教学质量摸底检测8.Wh(不)3u9由0v39b03TB2A.basiin91 I ienor asv liboog ion英语oiea91g91B1bne3nalmpr09.Ho(本试卷满分150分,考试时间120分钟)注意事项:baA:id1iTv答卷前考生务必将自己的姓名准考证号填写在答题卡上。02时Ddyb9b10.W02回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题日的答案标号涂果。如改动用酸A1的5n皮擦于净后,再述涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无放。第一部分听力(共两节,满分30分)。m21心9听第做题时,先将答案标在试卷E。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到容题11.W卡上。o3,dh9vemlroeonsfh92nowod6daamo1p910n1bu00lelniol1oe0by12.W第节(共5小题;每小题15分,满分75分】产m9cg1ed219ie0n听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项。听院gnibA.每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。13:W例:How much is the shirt?A.A.£19.15.b9reimigivelaB9ynot1ovo1oi7io9ms2stbovilgmivsl,SCJ人9mlimYmgare答案是C。db1ieg0lo2nB,f9sulB.f9.18.C.f9.15.boorlubeotonm boviv听第91.What is Paul going to do this summer?ndleuoB gnidomoe s bBo aniod14.WhA.Go to the beach.B.Join a summer school.olgosq vnsr oa isdWC.Earn some money.22 b2.Why does the woman talk to the man?15.WhA.To make an apology.B.To make a complaint.C.To seek some advice.3.What is the man's plan?2A.A.To find a job.16.Wh4.What does the woman mean?B.To get a derreoave the company.G I6W.LSA.A.Shenows the harbor wellB.The eatherisqute plasant.C.heouomlon17.Wh5.How much should the man pay at least?A.£130.Inso58 2 mnebaons sdTB..C.196.oHeA第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)日听下面5段对话或独白:每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B.C三个选项中选出最boeesTindm bus bolnioqgezidA听第10佳选项。所每段对活或独白的,你将有时间阅读备个小题,每小题5秒钟,听完后,各小题将给出饼18.Wh的作答时间。每段对话或独白读两遍。A.70吗09i2sb8听第6段材料,回答第67题,29np1o9Adbns1asqeodilidebo2s91oninAAB.T6.What are the speakers mainly talking about?A.Dealing with toys.D9sem1nsmleilgmo3ae3o8lsaiA.3C.TB.Making a shopping list.19.Wha7.How old is Sam?Edcatimg children.A.TA.One yearold.B.Three years old.20.Wha高三英语第1页(共10页)C.Six years oldA.C

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    cells.A man,known as the Berlin patient,became the first per son to be cured of HIV in the world after receiving bone marrow transplants from donors who had the mutation naturally. The patient agreed and the experiment was carried out in the summer of 2017.It was the first time that CRISPR-Cas9 had been used on a HIV patient.In early 2019,nineteen months after the treatment was done,the acute lymphoblastic leukemia was in complete remission (and donor cells carrying the edited gene persisted.But there weren't enough of them to remove the HIV virus in the patient's body.Only approximately 5%to 8% of the patient's bone marrow cells carried the edited gene. But Deng doesn't see this as a failure."The main purpose of the study was to evaluate the safety and practicability

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    30.What can WeWalk do at present according to the text? A.Provide fast Internet access. B.Start conversations with strangers. C.Inform users what is around them. D.Connect with ridesharing services. 31.How can WeWalk benefit its users according to the last para- graph? A.By increasing their participation in social life. B.By giving them freedom to do whatever they like. C.By helping them to perform better academically. D.By bringing them higher social status.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二SINCE 1983改辅传媒集团编辑出版学英语报社社长吕夺明总编李若编审Nancy E.Riley国内统


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


  • ‹‹ 14 ››
扫码二维码