首页 新高考模拟答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第16期参考答案第5-6版第1版In FocusUnit14综合能力评估试题听力材料及参考答案W:Yeah.听力材料earthqu1.At his home.2.A lawyer.A.听单句话an earth3.He is aboy with determination,courage and1.The beach is away from the hotel,so I ride a biketoday.attitudeto the hotel.听第七段对Our World2.I remember Ms.Lee encouraging me in herW:Hi,Jeff,1.farm 2.laboratoryChinese class.M:Hello,JuW:Not bad.第2版3.My mother is making cookies in the kitchen now.the flowReading Tasks4.I want a cup of coffee with no sugar.ceremonyTask I5.I must go because the bus will leave at 9 o'clock.M:It was not1.senior high school 2.knowledgeB.听对话W:I'm sorrTaskⅡ听第一段对话,回答第6小题。party last1-3 CABW:Tim,what did you use to do for a living inM:I know hTaskⅢLondon?the UK?The passage is a speech given at No.3 Junior HighM:I used to be a guard in a big hospital.You know,W:I'll leaveSchool graduation ceremony.It is to give someI like working at night.M:Are youadvice and send loving messages to students听第二段对话,回答第7小题。sister?Task IVW:So,today in class we're going to talk aboutW:No,I'm g1.senior 2.without 3.goodbye 4.wingstraveling such as hotels,airports and visits toC.听独白5.although 6.memoriesother countries.Open your books on Page 80.听第一段独I'm MaGrammarM:Excuse me,could you speak more slowly,1-5 CCDCA 6-10 CBBDBplease?had three exa听第三段对话,回答第8小题。French is reaLexical ChunksA)1-5 cgead 6-7 fb B)1-5 caedb C)1-5 ceadbW:Did you have a certain name that your familyspelling.I cathe end of tiSentencesmembers called you when you were a child?1.My dad/father always takes the time to talk toM:Yeah.At birth,I cried for more than 2 hours.Soafter lunchmy grandpa decided to call me Crocodile,whichHistory is tme whenever I feel down/upset.turned out to be my childhood name.I still getboring.Las2.Never fail to learn from your mistakesembarrassed when my mom calls me that inhe is great f3.Along with cakes,there are also many differentfront of my relatives.teacher andkinds of chocolate on sale.听第四段对话,回答第9小题。had a math第3版M:Will you ride a bike to work in the future?my favoriteSection AW:No,I'd rather take a bus instead.You know,exam.I.1.instructions 2.ours 3.standard(s)cars and buses travel at a very high speed so it is听第二段犭4.doubled 5.methods 6.caringtoo dangerous to ride a bike.I'mI.1.three days in a row 2.look back at/on听第五段对话,回答第10小题。village.I3.made a mess 4.kept her coolthere wer5.playing the keyboard 6.did a surveyW:I'm afraid I can't come out for dinner thisevening.I have to prepare for the graduationmy dad wGrammar FocusI.1.are having 2.have read 3.believe inceremony.You know,I'm going to give a talk.nearly 150M:Never mind.Another day,maybe?there.It4.are going to will visit 5.did 6.travelsthat I neeII.1.have got 2.will remember 3.showed听第六段对话,回答第11-12小题。W:Our tour this afternoon will take you through thebe a pro4.would look 5.tried 6.suggesteddifferent periods of our planet.going to7.had changed 8.started 9.had becomeM:Ms.Taylor,will we set off from the earthquakewant to10.am preparingroom?to movSection BeveryonI.1.congratulated 2.wings 3.tasksW:No,we'll begin our journey by starting at the4.gentlemen 5.separate 6.managerscenter of the Earth where we'll see somemom hatreasures that we take from it.Photos are notit's bec7.degreesII.1.is responsible for 2.am thankful toallowed,please.big ganM:So when will we go to the earthquake room?abroad3.are thirsty for 4.First of all /To start with5.ahead of 6.Along with 7.set out/offW:Don't worry.After the journey,we'll watch aD.听8.separate fromshort video at the theater.We'll discover somenatural forces that shape our Earth through theSarahSelf Check1.congratulated 2.She 3.overcame 4.so 5.thevideo.over6.but 7.thankful 8.for 9.student 10.exampleM:That sounds interesting.choce

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    +鱼碰材示抢卷书面表达(满分25分)全国100所名校最新高考模拟示范卷coun-第二节E李华,你家附近的公园据说将被地方管理部门出售给房地产开发商,请给当地ation.文报纸写一封信,内容如下:介绍自己;ilies.陈述公园的重要性;school3.陈述居民采取的行动。注意:词数100左右。true.Dear Editor,ind in咳些共有燸子esternreallys usu-Yours faithfully,ope beLi Hua5 am.refore,en.Itcourse【22·MNW·英语·Y)·Y1o英语卷六)第12页(共12页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    43.答案C命题透析考查名词。思路点拨Valentina把演奏钢琴看成是可以治愈自己疾病的良药。44.答案A命题透析考查名词。思路点拨Valentina的叔叔也喜爱音乐,因此他在家里有一台钢琴。45.答案A命题透析考查动词。思路点拨自从“我”出生起,“我”的爷爷就一直催促“我”父母尽快给“我”买一架钢琴。46.答案D命题透析考查名词。思路点拨对爷爷而言,家族里出一位音乐家是他一直以来的梦想。47.答案B命题透析考查动词。思路点拨对于这架作为圣诞礼物的玩具钢琴,Valentina对它爱不释手,每天都要玩。48.答案C命题透析考查副词。思路点拨然而一段时间之后,Valentina逐渐对这架玩具钢琴失去了兴趣。49.答案B命题透析考查动词。思路点拨Valentina忽然意识到自己的生活中好像缺失了什么东西。50.答案B命题透析考查名词。思路点拨Valentina在小时候从未上过音乐课。51.答案C命题透析考查动词。思路点拨在过去的一年中,Valentina每天都要练钢琴。52.答案C命题透析考查名词。思路点拨她还把自己在钢琴学上的进步同自己在Instagram网站上的粉丝们分享。53.答案D命题透析考查动词。TIANYI CULTURE思路点拨她的视频在全网传播。54.答案A命题透析考查动词。思路点拨甚至著名的钢琴演奏家Khatia Buniatishvili也喜爱上了Valentina的视频。55.答案C命题透析考查名词。思路点拨所有这些都足以证明音乐的力量。56.答案A命题透析考查名词。思路点拨在所有这些网络视频中,Valentina都把自己的成就归功于自己在nstagram网站上的老师Credici,—5

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    29.What is the common feature of the three devices in paragraph 3?A.They sensed the seals'food.B.They were linked to the satellite.C.They followed the seals'movements.D.They were attached to the seals'body.30.Where does elephant seals'name come from?A.Their appearance.B.Their behavior.C.Their weight.D.Their length.31.What does the author mainly try to do in the last paragraph?A.Introduce the similarities of mammals.B.Show the size of male and female elephant seals.C.Advocate the conservation of sperm whales'ocean food.D.Compare sperm whales'hunts and female elephant seals'hunts.DParents,teachers and caregivers have long believed in the magic of storytelling to calmand comfort kids.Researchers working in pediatric (have now quantified the physiolog-ical and emotional benefits of a well-told tale."We know that narrative has the power to transport us to another world,"says Brocking-ton,who studies emotions and learning at Brazil's Federal University.He adds,"Earlier re-search suggested that stories help children process and regulate their emotions-but this wasmostly conducted in a lab,with subjects answering questions while lying inside functionalMRI machines.There's little research on physiological and psychological effects of storytell-ing in a more commonplace hospital setting."So the investigators working in several Brazilian hospitals split a total of 81 patients aged4 to 11 into two groups,matching them with storytellers who had a decade of hospital experi-ence.In one group,the storyteller led each child in playing a riddle game.In the other,youngsters chose books and listened as the storyteller read them aloud.Before and after thesesessions,the researchers took saliva (samples from each child,then asked them to re-port their pain levels and conducted a free-association word quiz and analyzed samples.Children in both groups benefited measurably from the interactions.Those who heardstories also reported pain levels dropping almost twice as much as those in the riddle group,and they used more positive and light words to describe their hospital stay.The study demon-strates that playing games or simply interacting with someone can relax kids and improve theiroutlook-but that hearing stories has an especially dramatic effect."The researchers reallytried to control the social interaction component of the storyteller,which I think was key,"says Mar,a psychologist at York University.【高三英语第6页(共10页)】·22-01-316C·

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    C.APR is unhappyouthe union in the blue bin.学号金太阳AB创新卷·英语12.the滚动卷(四)滚动内容+英语3 Units1~2人.By the same gravity.B.By the size of bottles and caps.C.By the high temperature in the melting potD.By their different speeifie gravities in the water(60分钟100分)专情分析A.Become less enthusiastic.C.Go out of fashion.D.Win the battle.12高考对接点考查定语从句、被动语态14.What can be the best title for the text?13单元疑难点情态动词及相关同步词汇A.Why plastic is wasted every year滚动知识点定语从句、被动语态及相关滚动词汇B.Why we need to be smarter about recycling5D.Whyweshoudn'serte the cap6第一部分单句填空(共10小题:每小题1分,满分10分)阅读下面句子,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。17滚动内容:英语2 Units1~518skies.1.The stores will end up(compete)with each other in their push for increased market shares.Researchers have long known that plants can both help create and remove one dangerous air pollutant:ground-levelone2.The appointment is now generally(admit)to have been a mistake.park their cars illegally,particularly blocking traffic flow,deserve punishment(Plants can remove n by taking ine thou their tiny holes Bt VC tha react203.Drivers.with other atmospheric chemicals to create ozo Understanding how drought influences these two processescan be difficul Dry4.I have been informed that the exhibition(hold)next week.conditions could leves torise,because plants'tiny holes becomsmaller to maintain the water in the plants,weake-215 Our classroom(clean),so you needn't clean it now.ning their ability to remove pollution.But drought might also reduce ozone levels.because it could cause plants to produce fewer22同步内容:英语3 Units1~2ozone-forming VOCs.California's lengthy drought,and the state's extensive network of air pollution sensors,gave researchers a rare opportunity to see236.I wasn't qualified to applythe job but I got it finally.7.Those flowers werebeautiful that the girl wanted to pick them but her parents told her not to.what happened in the real world.The decade of satellite and that248.It is important for us to meet(person)although we have been in touch in various ways.tions over Bakersfield and Fresno,two Califomia cities that suffer from ozone pollution的(write)to her,but I didn't have the timeThe drought's impact on air quality changed over time.During the early years of the drought,plants were able to continue9.I should10.In the experiment class,we were told that these are the wireswhich different machines are connected.producing VOCs by using carbon stores.It's like a person exercising:when youve already bumed through your fast energy and第二部分阅读(共8小题:每小题2.5分,满分20分)then your body starts burning fat.27阅读下列短文,从每题所给的A、B,C、D四个选项中,选出最佳选项After about 4 years of drought,however,the production of VOCs fell fast,which acordingly Thatmight sound like good news for reducing California's smog.But the complexity (of atmospherie chemistry means28ACasting that plastic water bottle in the blue bin?Good for you.Just don't forget the cap.What's this,you say?Mom tolddroughts could actually complicate the efforts to clean air.That's because,nowadays,regulations in Califoria mostly focusonyou to separate the caps from the bottles!Because,according to new guidance from the Association of Plastic Recyclers(APR)controlling nitrogen oxides (NOx)from sources like cars and factories,which react with VOCs to form ozone.When VOC levels30caps and bottles not only get along just fine in the same bin,there's also a big demand for both.The way plastic is collected andare higher,those NOx controls help limit smog-creating reactions.But VOCs from some plants are decreasing due to drought,the technology used to process it have changed dramatically.What once was an unhappy union in the blue bin-caps are madewhich means those regulations are becoming less effective31from a different type of plastic than that of the bottles-is now a marriage made in recycling heaven.15.What is paragraph 2 mainly about?32Here's how the great melting pot at the local plant works:The bottles,caps and all,are cut into small pieces.A specialA.Ozone is bad for our health.B.How plants create and remove ozone."float/sink"process takes it from there-essentially,as a scientist explains,"Particles of lower specific gravity (float onC.How VOCs react with other chemicals.D.The amount of oone is decided by plants33the surface of the medium,while the particles of higher specific gravity sink to the bottom."In other words,PET,the material16.Why do plants'tiny holes become smaller in dry conditions?ottesare madefrom floats,while the heavy stuff in the cap-high density polyethylene (HDPE)and polypropylene(PPA.To prevent water loss.B.To take in more ozone.sink to the bottom Thus,both kinds of plastic are separated in a kind of bath before going on to their next lives.C.To make plants grow stronger.D.To reduce the quantity of VOCs."It can be confirmed that plastic caps should be left on plastic bottles for recycling,"the UK-based Recycling of Used Plas-17.Why does the author mention Bakersfield and Fresno in the text?A.Their satellites provide the latest informationB.Their data on atmospheric conditions are useful for research.C.They suffer from ozone pollution most seriously in California.stepand nuhtbedea-braker for()betwe the blue the regular trashD.They are the only two cities suffering from drought in California.18.What can be inferred from the last paragraph?to flag when people are asked to do too much.A.Droughts have come to an end in California讲解试题的题序注意事项11.What can be learned from paragraph 1?B.Ozone pollution has been under control in California.A.A new marriage of blue bins and bottles appearsC.VOC levels in California are higher than ever before.B.APR instructs to recycle plastic bottles with capsD.Rules on NOx limits in California are in need of revision

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2022高考题型专练·走进大题卷B假如你是李华,你的美国朋友Sm给你发来微信,想了解一下你的家乡近几年所发生的变英语(十一)书面表达(1)化,请你用英文给他回复。内容包活。L.精准扶贫(targeted poverty reduction),效果良好;A假定你是高中学生李华。自从进入高中后,你的父母就不要你帮忙做家务活,在家里父母2.环境保护得到了明显改善:3.邀请Sam米你的家乡参观.等都小声说话。你想据此给你的父母写封信,准备刊登在你校的英文报上,谈谈你的看法。注意:1.词数100左右:内容包括:2,可以适当增加细节,以使行文连贯,1.家庭变化的情况:2.家庭变化的原因:3.你的感受和期望注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯,Dear Mom and Dad,假定你是高三学生李华,你的美国朋友Jk对中国实行的垃圾分类政策很感兴遵。请你给他去信,阐明相关情况。内容包括:1.上海率先实施:Yours,2.垃级须分四类(千、湿、可回收、有害):LiHua3社会反响.【题型专练C·英语(十一】第2页(共4页)】【题型专练C·英语(十一)第1页(共4页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    The yellow light flashed on my dashboard(仪表When Zhang Han set foot in the Liangzhu)showing the words:Maintenance Required."IMuseum in Hangzhou,capital of East China's形can't 41 the time for this,"I thought as I spedZhejiang Province,he put 56.on a pair ofalong the highway.I've got two jobs.I had a familyto 42 and dogs to feed.法填augmented reality (AR)glasses and started a tourthat took him back more than 5,000 years.空The museum displays various burial objectsC 41.A.extendB.restrict57.found (find)in the Archaeological Ruins ofC.spareD.determineLiangzhu City,a UNESCO World Heritage Site.TheB 42.A.take upB.bring upruins have won worldwide 58.recognitionC.set upD,build up(recognize)for bearing testimony(证明)to theexistence of at least 5,000 years of Chinese civilization.2Actually,for days I drove with the light flashing.I feltvery tired because I had to maintain a 43 between myjobs and my family.And I had to carry piles of files in mycar.Now piles 44 and papers slipped out of files.Other语法59.Wearing (wear)the smart glasses,Zhang形piles gathered and not just the 45 ones,like bills andwas presented with virtual images of relics as wellclothing,but the metaphorical ones as well.I was 46with my“to-do's”and this "Maintenance Required”wasas related background information,such as the life空putting me over the top.空scenes in which they were used,60.their (they)D43.A.senseB.focusfunctions and cultural significance.AR glasses areC.distanceD.balanceamong 61.astring of measures taken by theA 44.A.mountedB.remainedC.publishedD.rangedmuseum to give visitors a more vivid and immediateC45.A.practicalB.universalexperience of Liangzhu civilization.C.literalD.potentialB 46.A.associatedB.occupiedC.impressedD.satisfiedThe light needed 47attention.As a contracttherapist,I only made a 48 for the patients Itreated.49 I had to cancel my appointmentsA big data monitoring center has been set up完though I would lose a lot of money.I made it to the语62.to preserve (preserve)the Liangzhu ruins neardealer in time to drop off my car.And I had at leastthe museum.It 63.closely (close)monitors the填four hours to 50.填temperature,humidity and tourist flow.If the dataD 47.A.particularB.constant空from certain sites exceeds(超过)the limits,C.sufficientD.urgentemergency responses 64.will be launched (launch).A 48.A.chargeB.claim"Digital technology enables us to better record andC.requestD.reputation49.A.UnbelievablyB.Unexpectedlyprotect cultural relics,65.which are non-renewableCC.ApparentlyD.Fortunatelytreasures,"said Ma Dongfeng,executive director ofB 50.A.prepareB.consumethe Liangzhu Museum.C.respondD.participateWaiting at the dealer was boring.Then it suddenly第一节(满分15分)51 me why I would kill this time.My car needed选做题一汉译英(佣括号内所给词语的正确形式翻译句子)maintenance and so did my 52.I remembered1.祖国悠久的历史和丰富的文化使我们敬畏,这便是there was a beach nearby and I had my sneakers填文化遗产的魅力。(awe;heritage))动鞋)on,53 I started my adventure.EWe are awed by our country's long history and rich作culture,which is the charm of cultural heritage.D 51.A.botheredB.informed2.文化遗产是历史留给人类的宝贵财富,是人类文明C.convinced D.struckC 52.A.career的重要组成部分。(civilization)B.future C.soul D.loveA53.A.s0B.but C.orD.yetCultural heritage is the precious wealth history leftto humans and an important part of humancivilization.As I 54 on the beach,I dug my feet into the3.如今,许多文化遗址面临着危险,急需保护。soft wet sand.I felt the warmth of the sun and the(urgent)完gentle caress of the breeze.I felt so renewed andNowadays,many cultural heritage sites face danger形peaceful.and they are in urgent need of protection.填Through the55,I know we also need to work4.保护文化遗产就是保护人类文化的传承,同时保on maintenance of our mind and body just like the car.护文化的多样性和创造性。(preserve;:inheritance)Protecting cultural heritage means preserving theB 54.A.shoneB.wanderedinheritance of human culture,while preservingC.layD.landedDcultural diversity and creativity.55.A.phenomenonB.platformC.instanceD.incident

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    MA◆Key:1.I need to schedule a doctor's appointment.2.We have completed the task ahead of schedule

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    变得舒适自在了。27.C。推断。根据最后一段中的I've since been invited to perform at other galleries and events,andI'm excited to get more involved in the poetry scene可知,作者自第一次在美术馆读诗之后,受邀参加了许多其它活动并乐在其中,由此可推知,作者慢慢适应了在公众场合读诗。【补充解释】blinding(para.4):very bright;so strong that you cannot see雪亮的;刺眼的;使人视线模糊的melt away(para.4:to disappear or make sth disappear gradually(使)慢慢消失C篇主题语境:人与社会一一社会本文是新闻报道。毛伊岛的Skylar Kuroda凭借其创作的一首诗歌荣获Sister CitiesInternational Young Artists and Authors Showcase2021比赛中诗歌组的第一名,她的这首诗反映了人们在困难时期团结一致共抗疫情的情形。28.D。理解具体信息。根据第二段中的The event.was designed to help make the world apeaceful place through.one individual,,one community at a time可知,该比赛的目的是为了促进世界和。29.A。理解具体信息。根据第二段中的The global event was open to youth artists.whoseworks stressed this year's theme of“United in Hope”可知,该比赛的参赛作品需反映既定的主题。30.B。推断。根据第四段中的In my poem,I chose to focus on how individuals from manydifferent backgrounds…uncertain time可知,Kuroda的诗歌反映了疫情下不同种族的人们团结一致共抗疫情的情形。31.C。理解主旨要义。通读全文可知,本文主要讲述了毛伊岛的Skylar Kuroda在Sister CitiesInternational Young Artists and Authors Showcase2021这一比赛中因其一首诗荣获诗歌组的第一名。D篇主题语境:人与社会一一文学本文是说明文。疫情期间学校写作俱乐部鼓励学生通过写诗表达内心情感。32.D。理解具体信息。根据第一段中的The two started the writing club last year when theschool was still in virtual learning as a way to engage students outside of the classroom可知,写作俱乐部最初是为因疫情被困家中无法上学的孩子们设立的,它的目的是鼓励孩子们通过写作俱乐部表达自己内心的情感。33.B。理解具体信息。根据第二段中的for these kids seeing that poetry is not just that andseeing that poetry can really be yours is something that really inspired them可知,看到自己的作品对孩子们来说是鼓舞人心的。34.D。推断。根据第三段中的A lot of extracurricular academic activities in high school aresimply to check a box for college in the case of many students可知,大部分的课外活动只是学生们为申请大学而参加的,是为了提升自己申请大学的成功率。35.B。理解具体信息。根据最后一段中的In the future,writing club meetings and events will beheld in the new Kiva auditorium可知,写作俱乐部即将在新的礼堂举办活动。【补充解释】take to sb/sth(para.1:to start liking sb/sth开始喜欢;对…产生好感第二节主题语境:人与社会一一文学本文是说明文。文章介绍了诗歌创作带来的益处。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Morexprmwillbededtheew findings.But ifmimtwavyndNamboodiri hnkand isntheosibiesEvobtoahashadhngndedbofmiionsofyeanstobetiertheprocesofleaming.So learing from nature is rarely a bad idea.28.What is the main idea of Paragraph 2?A.Thediferetwe the two leaing modelsB.The disadvantages of theold learning model.C.The difficulty in conducting the experiments.D.The daily leaming behavior of animals.29.What is an animal thought to do in the old model?A.It looks backwards for a cause.B.It associates effect with cause.C.It ruins the old learning model.D.It makes predictions based on cues.30.Why did Dr.Jongand Dr.Namboodri conduct the xperiments?A.To argue against the new findings.B.To confirm their new model of leaming.C.To test the efficiency of the two models.D.To highlight the importance of dopamine31.What is llana Witten's attitude towards the new study?A.Negative.B.Carefree.C.Favorable.D.Doubtful.DIf you have gone to the cinema and watched the popular movie "The Wandering Earth IIrecently,you might be impressed by the intelligent computer MOSS.It can make the reasonabledecision in the shortest time based on the given conditions.In fact,such strong AI like MOSSdoes not exist in reality for the time being.However,weaker Al,which replaces human processing in a specific field,has alreadyinfluenced our daily life.For example,OpenAl,the San Francisco-based startup opened up thelanguage model ChatGPT for public testing in November 2022.Compared with traditionalsearch engines,which display simple results according to searching keywords,ChatGPT caninteract with people just like dialoguing,answer professional questions,and also answerfollow-up questions.Thanks to its revolutionary user experience,ChatGPT obtained more thanone million users just five days after its release.More than a Chatbot,ChatGPT can also realize article creation,code generating and otherfunctions only by requesting.ChatGPT can even write code such as Python,debug (codeand generate comments for code just like a professional programmer.It also presented strongcapacity in content continuation,literary creation,music creation,etc.It is so powerful that NewYork City public schools have banned it from their networks and school devices.However,ChatGPT is still far from perfect.Even OpenAI's CEO once said,"It's a mistaketo be relying on it for anything important right now.It's a preview of progress.We have lots ofwork to do on robustness(稳健性)and truthfulness.”Even though AI like ChatGPT still has a long way to go,predictions about how thetechnology will influence our society are already there.Among the industries that may be mostaffected by ChatGPT,experts say,are joumalism,law and translation【2023届高中毕业班第一次适应性测试·英语第5页(共8页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    听第6段材料,回答第6、?题。6.What will the man probably do this Saturday?A.Go on a hike.B.Travel to New York.C.Help his sister move house7.What does the woman say about the job?A.It is well-paid.B.It has a nice locatlonC.It requires long hours听第7段材料,回答第8、9题。fer from8.Why does the man prefer not to go to the park tonight?ghtA.It is too cold.ratefulB.He plans to go to the beachmeasurC.He wants to watch a new moviebalan9.What time will the speakers meet?B.tougA.At8:15.B.At7:45.C.At8:30.1.5听第8段材料,回答第10至12题处填10.What is Jenny's problem?A.She has high blood pressure.B.She is under great stress.C.She can't get along with her workmates.11.What mainly makes Jenny look tiredA.The new job.B.The previous job.C.The dog.12.What did the doctor advise Jenny to do?A.Take some medicine.B.Do more exercise.C.Keep a pet.听第9段材料,回答第13至16题。13.What does the woman want to become?50A.A scientist.B.A teacher.C.A lawyer.市月14.Why will the woman go back to her hometown?A.To continue her studies.B.To get some practice.To thank her teacher.15.What does the woman say about English?9e2A.It's a required course.B.It's a must in her job.stailizo8C.Its useful in many ways.16.What is the key to the woman's career decision?A.Her interest.B.Her own qualities.sauod obsotaid o shooruod lyionC.Her teacher's encouragement.B50t06【高一英语第2页(共10页)】·23-327A·

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    The Students'Union第二节(满分25分)》阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成篇完整的短文。When I left the office for a news assignment that early summer evening,I had absolutelyno idea what life held in store for me.As a young photographer,I was on my way back from a photo shoot.I had shot rolls offilmsfeaturing beautiful scenery and scenes of daily life in the countryside.What a fulfilling day!Now what 1 needed was a hot bath and a good rest.I couldn't wait to return home.On thecountry road,with my camera bag containing my equipment and a phonebook on my back,Irode my motorbike so merrily that all the tiredness disappeared instantly.Suddenly,a big rockhit me from nowhere.All I knew was 1 was no longer on my motorbike.I was thrown away from my bike and hit the road.Before I lost consciousness,I saw allmy things scattered(分散的),my helmet(头盔)lying at a distance..Hours,maybe days later,,I opened my eyes.1 realized I was on a hospital bed and later learnt that I had been shifted tothe ward after7 days in the ICU.The crash was so severe that my head had been injuredseriously,leading to other terrible conditions.Although I survived,there were a series ofsurgeries needed before I could fully recover-a reconstruction of the knees,my broken rightwrist to be fixed and an operation on my nose.I had no relatives in Delhi as I lived alone.After my accident,some warm-heartedstrangers donated blood and resources to help me survive,which made me really touched.Butevery time I tried to piece together that horrible Tuesday,I felt like there remained somemissing puzzles.Who discovered and saved me?How was I sent to the hospital?Where can Ifind my hero?Such questions bothered me until one day Amy,who was the first to learn ofmy accident came to see me when visits were allowed.注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。In the ward,she told me what happened.I dialed the couple'number immediately,hoping to thank them in person.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    I11e○LCI1s1o高三·英语·一对一(二十九)·参考答案一、单词拼写1.sensitive2.sustainable3.reforms4.restriction5.broadcasting6.annually7.regulations8.conservation9.should be submitted10.harmoniously11.trendy12.restoration13.starvation14.inspection15.disposable16.frequently17.released18.on behalf of19.in chaos20.originate from二、单句语法填空21.that22.travels23.what24.were talking25.to make26.if/whether27.had28.he29.why30.were asking三、语法填空【解题导语】本文是一篇记叙文。主要记述了太极对无家可归人的意义,它能够对人们的生活产生积极影响。31.a考查冠词。句意:他们不是一群训练有素的锻炼者,而是一群几乎无家可归的参与者。此处a groupof“一组,一队”,固定短语,而wel-trained发音以辅音音素开头,故填a。32.mostly考查词性转换。句意同上。分析句子可知,此处修饰形容词homeless,应用副词形式;而most的副词形式为mostly“主要地”,故填mostly。33.less考查副词比较级。句意:这个课程的重点不是掌握练,而是建立一个社区。分析句子结构,此处和more并列,应用副词比较级,修饰动词短语focuson,故填less。34.building考查非谓语动词。句意同上。分析句子可知,此处于介词on后面,应用动词的-ing形式作宾语,故填building。35.retired考查词性转换。句意:伯尼·哈特和玛丽塔·哈特是一对退休夫妇,三年前开始运营这个免费项目。分析句子结构,此处修饰名词couple,应用形容词作定语;而retire的形容词形式为retired“已退休的”,故填retired。36.who/that考查定语从句。句意:他们通过接近在盐湖城公共图书馆附近推着购物车的无家可归者,并邀请他们尝试这个免费项目。分析句子结构,此处引导定语从句,修饰先行词people,指人,在定语8

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B.Checking in another hotel.C.Waiting foramokingroom听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。10.Whom does the woman choose jewelry for?A.Herself.B.Her mother.C.Her friend.11.What does the woman want to buy?A.Aring of size 6 and a long necklace.B.Aring of size 7 and a long necklace.C.Aring of size 7 and a short necklace12.What do we know about the necklace?A.Its price depends on its quality.B.It's cheaper than the ring.C.The longer one is more expensive than the shorter one.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。13.When can people enjoy the art exhibition?A.On Monday.B.On TuesdayC.On Thursday.14.How does this year's ballet performance differ from that of last year?A.Admission is free.B.It will be at the theater.C.There will be two performances.15.Where will the mask party be held?A.In the piazza.B.In the concert hallC.In the theater.16.How much is a family ticket for The Little Prince?A.$8.B.$10.C.$15.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。17.Who usually reads the morning announcements?A.Timmy.B.Mr.McKinneyC.Principal Johnson.18.When is the last day of school?A.May 20thB.Next WednesdayC.One month from today.19.For what does the speaker apologize?A.The library hours.B.The homework.C.The computers.20.What will take place on Saturday afternoon?A.A softball game.B.A basketball game.C.Abaseball game.第二部分阅读理解(共两节,满分50分)第-节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMount KilimanjaroHighest Mountains in the World共4页高二英语(第2页,共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第6期A2版Keys及重点解析:阅读理解1-4ABCB导语:本文是一篇说明文,属于“人与自然”主题语境。文章介绍了濒危动物海南长臂猿及人们对其的保护。1.A。理解具体信息。根据第一段.they can now live up to more than40 years可知,如今,海南长臂猿的寿命可达到40多岁,比之前的寿命更长。4.B。理解主旨要义。概括末段内容可知,本段主要介绍了保护海南长臂猿的意义。七选五1-5 FDGAB导语:本文是一篇说明文,属于“人与自然”主题语境。文章介绍了茉莉在香薰、医药、烹饪等方面的妙用。3.G。此空设于段中,与上文存在并列关系。本句与上文都在说明茉莉花茶的医药用途。4.A。此空设于段首,是本段的主题句。本段主要介绍了茉莉花在烹任上的用处。第6期A3版Keys及重点解析:(One possible version,客观题除外)语法填空1.located2.an3.providing4.scientific5.activities6.to save7.as8.awareness9.have contributed·l0.where导语:本文是一篇说明文,属于“人与自然”主题语境。文章简单介绍了成都大熊猫繁育研究基地。2.an。考查冠词。根据语境,此处表示“一种濒危物种”,且位于元音音素之前,故填不定冠词an。4.scientific。考查形容词。分析句子可知,此处修饰名词research,表示“科学研究”,故填science的形容词形式。6.to save。考查非谓语动词。分析句子可知,此处表示“挽救这些物种的努力”,故用动词不定式作后置定语。8.awareness。考查名词。根据语境,此处表示“提高野生动物保护意识”,故填aware的名词形式。完形填空1-5 BADCA6-10 DACAD11-15 BCBAC导语:本文是一篇记叙文,属于“人与自然”主题语境。作者很热爱大自然,偶得《物种起源》这本书,并从中获得很大启示。2.A。根据语境可知,作者“惊叹”巨大的生命之网。3.D。根据下文可知,作者“真正地”理解了自然的复杂和美丽。5.A。根据下文which was so elegant.可知,作者被达尔文优美的写作风格“吸引了”。10.D。根据语境,此处表示那些寻求更好地“理解”他们周围世界的人。11.B。根据前后文可知,不要害怕“怀疑”既定思想和信念。第6期A4版Keys:(One possible version)写作一招鲜In order to learn how soybeans grow into soybean sprouts,I grew some by myself.And here is myobservation.When high-quality soybeans have been kept in clean water for ten hours,they begin tobecome soft and their colour becomes lighter.Then,when they are put in a container and kept in aplace where there is no sunlight for one day,small and soft buds start to appear.During the

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    《双语学报》2023一2024学年高一SD版·新教材新高考第1期测试题参考答案及部分解析第1期测试题参考答案1-5 BBACA6-10 ABCBA11-15 BCBCB16-20 AACAB21-25 CBDBB26-30 DACAC31-35 BBBAC36-40 FCBGA41-45 CBCAB46-50 DCBAC51-55 ADBAD56-65(One possible version)56.programs57.completely58.which59.for60.expected61.successful62.the63.trying"64.to have65.kindness写作(One possible version)第一节Dear DavidI'm pleased to hear from you,and I'd love to share something about my new high school lifewith you.To begin with,the courses in high school are more challenging and require more efforts,but I'mready for the challenge.I'm also excited to explore new subjects like psychology.Additionally,Ihave joined several clubs,including those for sports,music,and volunteer work,which provideme with good opportunities to meet new friends and broaden my mind.Overall,my high school life is quite different from my middle school life.It is full of interestingactivities and new challenges,and I've enjoyed it so far.Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:When we drove to the seller 's vard,we saw my blue truck with a soLD sign on it.Next to it wasthe brown truck,also with a SOLD sign.Disappointment appeared on Dad's face as he noticed it.Then I told him,"Dad,could you please go inside the showroom and tell the salesman I'll be backas soon as I park the car?"Dad walked inside,without knowing my plan.I had asked the salesmanto hand the surprise keys to him.After parking my car,I looked through the showroom window tosee how Dad would react.Paragraph 2:I watched as the salesman handed Dad the keys to "his truck",the brown one.And thesalesman explained it was a gift from me.Dad was surprised and touched.When he looked out ofthe window.our eyes met,and we both smiled.Later that night,after we pulled up outside hishouse,I gave Dad a big hug.He expressed his thankfulness for the gift,saying the truck waswonderful and valuable.But for me,the most valuable thing was the memory of that day at thefire station and the love we shared as a family第1期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。主要介绍了四个适合高中生的旅行项目。2l.C。理解具体信息。根据Arcos Journeys Abroad部分的place you in a safe,caring home inthe area..和Centro MundoLengua部分的..two to three weeks living with a host family.可知,

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    There are also special spaces in the library forchildren to do their homework.The library also(B)25.What do we know about Shayden?holds job fairs.(19)People who cannot affordA.He often bullied his classmates.to buy their own laptop computers can borrowB.He suffered from mental problems.one from the library.C.He felt disappointed by his diagnoses.Along with the changes,libraries can be veryD.He was always misunderstood by otherslively places.Thus,more and more visitors willenter them.(20)厚原第第一节部分④(B)26.What did Krishna Patterson think ofthe video at first?A.It would change her attitude towards阅(D)21.Which address can you send an email to ifyou need mental health services?people.A.csm@uh.edu.B.It would influence Shayden negatively.理B.contact@csgirls.org.C.It would help Shayden make friends.C.chess.atuh@gmail.com.D.It would be popular on the Internet.D.amindsuh@gmail.com.gg●(C)22.What do Center for Student Media andChess Club at UH have in common?(A)27.What message does the text convey to us?A.They often organize group discussions.A.There is kindness to be found everywhere.B.They need members with professionalB.You never know what you can do till youskills.try.C.They offer free activities to students atC.All good things come to an end.UH.D.Two heads are better than oneD.They focus on media industry andeducation.⑧厚(B)23.What can we learn about CSG?A.It is the first technology club at UH.(A)28.What is Koha's duty?B.It is an organization only for girls.A.To rid the island of ratsC.It is run by computer science teachers atB.To accompany Tiraha Mooroa.UH.D.It holds competitions in differentC.To protect people on Rimatara.D.To keep lorikeets off native birds.universities.度⑧B(C)29.What mainly caused the lorikeet's(C)24.Why did Shayden go to Ray's house?population decline during the 18th century?A.He planned to pay a visit to Ray.A.Habitat loss.B.He wanted to make friends with Ray.B.Food shortage.C.He expected to have some playmates.C.Human hunting.D.He was interested in the security camera.D.Rats'invasion.感感5

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2023一2024学年度第一学期期中教学质量检测高一英语试题本试卷分第I卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分150分。考试用时120分钟。注意事项:1.答题前,考生务必用0.5毫米黑色签字笔将自己的姓名、座号、考生号:县区和科类填写到答题卡和试卷规定的位置上。2.第I卷每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。3.第Ⅱ卷必须用0.5毫米黑色签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指定区域内相应的位置;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案;不能使用涂改液、胶带纸、修正带。不按以上要求作答的答案无效。第工卷选择题(95分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Which place is the man looking for?A.A drugstore.B.A bookstore.C.A bank.2.When will the concert start?A.6:00B.7:00.C8:00.3.Why doesn't the woman like the subway?A.It doesn't stop near her office.B.There are too many people.C.The prices are too high.4.What are the speakers mainly talking about?A.Holiday plans.B.Cultural traditions.C.The size of their families.5.What is the weather like now?A.Wet and rainy.B.Foggy and windy.C.Sunny and warm.高一英语试题第1页(共12页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你间桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处钳误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(八),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下而写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。One day,a poor farmer was gave a young apple tree by his friend.The farmer was pleased,sowhen getting home,he didn't know where plant it.Finally he planted the tree in his woods that noone could see it.Unluckily,the tree soon died with sunlight and good soil.Later,the friend asked thefarmer why he has planted the tree in that way."What's the difference?"the farmer said angry."If Ihad planted the tree near the road or in one of my field,strangers would have stolen the fruit.""Yes,"said the other friend,"but at least someone could have enjoyed the fruit.Now you not only haverobbed everyone of the fruit,but also destroying a good apple tree!"第二节书面表达(满分25分)假如你是李华,请给外教Jack写一封英语邮件,邀请他参加你们学校60周年(anniversary)校庆晚会。内容包括:1.写信$由;2时问与地点;3.晚会主要内容。注老:1.诃数100左右;2.可运当增加细节,以使行文连价。一诊·英语第10页共10页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    termined to improve my pianontal演给第39期参考答案与解析第3版参考答案Felt阅读理解ofA【素养导读】m语篇类型:记叙文wt己主题语境:人与社会语境内容:Jordan Bohannon在篮球比赛中故意错失投篮,保住了Chris Street所创的纪录。Bohannon的行为令Chris Street的父母深受感动。ityl.A细节理解题。根据第1段中的Streetwas hit by a truck in 1993 when he was 20知,Street在1993年因为遭遇车祸而不幸ail身亡。th2.D细节理解题。根据第3段中的A monthafter the event,Bohannon showed great re-dspect for Street可知,Bohannon通过故意错失投篮的方式来表达对Street的敬意。3.C推理判断题。根据最后一段的内容可推h知,Street的父母对Bohannon的举动十分y感动。B【素养导读】语篇类型:说明文主题语境:人与社会语境内容:啦啦队运动是造成美国大多数女性受伤的主要因素。话4.B推理判断题。根据第1、2段的内容可推知,啦啦队运动非常危险。语5.A推理判断题。根据第2、3段内容可推

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案】6l.development62.different 63.reasons 64.p0i sonous 65.only 66.Besides 67.to fight 68.the 69.impor- tance 70.be solved

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    The total donations reached 60,000 and went beyond Liz's wildest dreams.She had never 58 that her small gesture would be paid in such a(n)59 way.“I'm truly 60 for the opportunity to be a part of something so positive and uplif- ting,"Liz Woodward said. 41.A.calling B.serving C,hosting D.praising 42.A.in private B.in public C.by accident D.on purpose 43.A.fierce B.slight C.intended D.potential 44.A.Excited B.Embarrassed C.Touched D.Shocked 45.A.money B.check C.strength D.future 46.A.replied B.read C.indicated D.went 47.A.courage B.concern C.confidence D.curiosity 48.A.anxious B.wealthy C.modest D.exhausted

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    C.The cats showed up at a wrong time. D.The author's uncle was skillful at milking. 7.【典型情境题】What does the author intend to convey in the text? A.She misses her happy childhood badly. B.She finds a different way to enjoy teas. C.She has refreshed memories about her uncle. D.She likes to introduce camomile tea to her friends.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案与解析】 4.C推断题。根据第1段可知,作者刚到水晶宫队时,球员训练 结束后就直接回家,队内氛围不好。由此可知,作者刚到水晶宫 队时,对球队的氛围不满意。 5.A细节题。根据第1段第1句可知,作者认为团队精神对一支 队伍来说至关重要。 6.D细节题。根据第3段可知,作者认为所有队员都应独立自 主。作者还认为应该以成绩来评判人,不能继续使用能力不够 的球员。因此,作者希望球员变得自主且有能力。 7.B推断题。通读全文可知,作者将团队管理视为己任,因此作 者是负责任的;根据第2、3段中作者在团队管理方面的观点可 知,作者是明智的。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Shawn realized that he was the doctor from the ambulance. “Your mother is fine.”he said,smiling.“I heard about your trip across the ice.Your mother was lucky that you were there to help her..”“Thank you,”Shawn said.He could hardly think.. He was too tired and every muscle in his body ached,but he still smiled when he thought of his mother.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案】l.admirable2.laying3.curiosity4.surrounded 5.What 6.crowding 7.argument 8.to 9.was interviewed 10.comments

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案与解析】 英国一个小镇上的居民出于对5G网络增加肿瘤患病率的担 忧而抵制了该地区5G无线网络安装计划,但是科学家指出这一担 忧毫无科学依据,认为5G网络并不会对健康造成威胁。 32.C根据第1段可知,大多数科学家认为这种担忧缺乏依据。 33.B根据第3段第1、2句可知,John Kitson认为5G网络高频 辐射会增加肿瘤患病率。 34.B根据第5段最后一句可知,美国国家毒理学项目在进行老 鼠实验中,使用四倍于人类所能承受的电磁波辐射的量照射老 鼠。 35.A本文主要讲述了英国一个小镇上的居民担心5G网络信号 会增加肿瘤患病率,但科学家普遍认为并无科学依据证明5G 会对人体造成伤害。

  • ‹‹ 11 ››
扫码二维码