首页 全国高考分科综合卷答案
  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    Text 8第第二节M:What are you reading,Lucy?听第6段材料,回答第6、7题。④第W:The Travels of Marco Polo.We have to read it6.What will the speakers do?部for class.Marco Polo was a famous traveler (12)A.Make some foodfrom Italy in the 13th century.(10)He remained分Watch a game.abroad for 24 years.Have you heard about him?C.Play footballM:Of course!I love learning about ancient听7.What would the man like to drink?explorers and travelers.(12)Through them,weIced tea.力can find out what the world was like in thoseB.Coffee.times.But there is an even older traveler that⑧C.Orange juice.I like more.Do you know about Xuanzang?W:No.Who was he?Text 6第W:Hi.Come and have a seat in the living room第M:He was a Chinese man from the 7th century.The soccer game will be starting soon.(6)It took him 16 years to go from China to IndiaM:I can't wait.It should be a great game.W:You're right.Whichever team wins this gameand back.His journey must have been amazing.If you're interested in it,you can read the分will go on to play in the final game.分storybook called Journey to the West.It is aM:Both teams have been good this year.fantasy story about Xuanzang's experiences.(11)听W:Do you want anything to drink?力Orange juice or coffee?力M:Iced tea would be great.(7)W:OK.Here you go.Oh,look!The game begins听第9段材料,回答第13至16题。第听第7段材料,回答第8、9题。④第13.What has the woman been thinking about recently?A.Which job offer she should accept.8.What has the man been doing recently?B.What major she should choose.A.Playing the violin.What she would like to work as.分Studying for a degree.分14.What does the woman think about being an air hostess?A.Boring.Dangerous.C.Poorly-paid.C.Working on his second book.15.What does the man think the woman is good at?9.What does the woman do?A.She's a doctor.听Translating.力B.She's a writer.B.Organizing meetingsC.Dealing with money.She's a teacher.16.What does the woman want to be?A.A doctor.B.A translator.A businesswomanText 7Text9第M:How has Allie been doing recently?第W:Hey,Roy.I've been thinking for a long time aboutIs she still working on her novel?the future...about what I want to be.(13)W:Actually,I think she's on her second one now.M:I'm sure there are a lot of things you can do,likeWhat about you?Are you still playing the violin?doctor,professor,hostess ..分M:No,I'm too busy to practice.I'm getting a medicaldegree,(8)you know.What about you?分W:Um,maybe.I'd like a job in which I can often travel.M:Well,what about being an air hostess?You couldW:Well,I still teach violin at the elementary school.(9)听travel a lot.M:I envy you,Jane.I really love music.I know the world听W:No.I've thought of that.Air hostesses work reallyneeds doctors,but it's hard to give up my dream ofhard.It's so tiring.And planes aren't safe nowadaysbecoming a famous musician.W:You can still play.Join us next weekend.They may crash because of bad weather or even beWe'd love to have youused as weapons if they fall into the wrong hands.听第8段材料,回答第10至12题。④第M:How about being a translator?You're really10.When did Marco Polo live?In the 13th century.第good at languages.(15)And you could travel toB.In the 7th century.international meetings.部C.In the 4th century.部W:No,I don't think so.It doesn't sound interesting11.What does the man suggest the woman do in the end?to me.Read a storybook about Xuanzang.M:Well,what are you interested in?B.Write an article about Marco Polo.听W:Well,maybe I'll become an internationalC.Write down her own travel experience.businesswoman.(16)It's so challenging.I力12.What are the two speakers talking about?力believed I can succeed and make a fortuneA.Books they are reading.M:Um,I don't know,Cindy.I just don't see youB.Their travel experiencesFamous travelers in history.as a business person.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    88.-What's that-It's Q89.-What's that in English一lt's a ruler90.-What coloris the /this cup-It's yellow。

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    55.B。根据下文our actions..influence the lives of others.可知,我们都是这个“互联互通的”世界的一部分。语法填空导语:本文是一篇说明文,属于“人与社会”主题语境。研究发现观看现场体育赛事可以提高人们的健康水、减少孤独感,且该研究有助于制定未来公共健康策略。56.improves。考查主谓一致。分析句子结构可知,has found后的宾语从句中主语是attendingsuch events,表示单数概念,且该研究发现陈述的是一般事实,故填improves。.57.loneliness。考查名词。根据语境及空前的介词of可知,此处需填lonely的名词形式loneliness。58.actively。考查副词。此处用副词修饰谓语动词have publicized,故填actively。59.an。考查冠词。名词短语effective public health tool的中心词是可数名词tool,表示泛指,且空后的effective以元音音素开头,故填不定冠词an。60.to study。考查非谓语动词。“the first to do”是固定结构,意为“第一个做...的”,故填to study.6l.covered。考查非谓语动词。分析句子成分可知,句子的谓语是included,且events与cover之间存在逻辑上的动宾关系,故填cover的过去分词形式,covered在此处作后置定语。62.who。考查定语从句。分析句子结构可知,设空词在此处引导非限制性定语从句,修饰先行词adults,故填关系代词who。63.doig。考查非谓语动词。分析句子成分可知,句子的主语部分不完整,且表示一般性动作,故填doing64.ours。考查代词。根据句意及语境可知,此处和上文的Previous research形成对比,表示“我们的研究”,故填our的名词性物主代词ours。65.for。考查介词。be useful for doing.是固定搭配,意为“对做..有用”。4/4

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第5期第2版参考答案Let'sDo”:1-4 DCAB涂色略第5期第3版参考答案Links'”:1.【即学即练】(1)-(5)CBDEA2.【即学即练】(1)-(2)AC3.【即学即练】(I)-(3)CBA4.【即学即练】(1)-(3)AAB

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    6.in the not-too-distant future7.daily routine8.in addition9.keep track of 10.early on11catch fire12.in this sense13.artificial intelligence(AI)14.cease doing15.in the absence of16.keep in touch(with)17.look on the positive side词汇运用I.1.accuracy2.preference3.warns4.persuade5.occupationII.1.prospect2.secure3.abnormal4.Artificial intelligence5.In addition6.critical7.with an emphasis on8.potentialT3Keys:(One possible version,客观题除外)语法专练I.1.will be cooking2.will be taking 3.will need/will be needing4.will be running5.will be using6.will be designing7.will cancel8.will winIA.(1)are making3/5

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第第二节One possible version:2Thus,the runaway snowball rolled right overMike's upper body.Anxious and scared,I thought heUnexpectedly,minutes later,the gray sky openedmight be seriously hurt,or even dead,as he lay in期up,and sheets of rain began to hit us.My shoesthe snow,not moving at all.However,he stood upbecame unpleasantly wet and doubled in weight.The版suddenly from where he had been pressed into the版wet socks were rubbing against my feet."I don'tsoft snow."Whoa!"he shouted,in shock.Just then,quit!"I shouted,picturing my daughter waiting for参%the snowball crashed onto a tree.To my relief,Mikeme at the finish line.My hip began aching,and theturned out to be uninjured.However,I had almost考rain was getting heavier.I repeated the words,louder and faster.I would do it.I was doing it!I案killed him and Chris.So regretful,I never tried sucha dangerous trick again.I tearned a big lesson.案rounded a corner and saw the finish line sooner③®I realized.第A3版第1-4 BADC阅读理解With the last step,I crossed the finish line at期语法填空1.an10:13.Excited,I looked at the crowd,eagerlyA2.were approved期Bsearching for Mandy.There she was.Through all版3.and版the raindrops,and now the tears,I could see her4.graduallybright smile and her arms open fully to receive me.参5.lacking参“I made it,,Mandy!Idon't quit!”I shouted.“I考6,is damaging/damages考knew you would,Mom,"she said,holding me7.standardstightly as we stood in the big rain."I'm so glad you案8.who/that案never quit."Now,after more than 20 years,9.to establishMandy is still my sweet daughter.g10.innovative/innovation详见答案解析页第●12期A4版ACLASSIC READING版1.in the meantime2.Shortly after参3.from time to time4.in the following days案原第B1-B4版1-5 CCBCA56.exporter期6-10 ACABB57.traditional11-15 BACBA58.the版16-20 CCABA59.successfully21-25 DADAB60.has made26-30 CBACC61.to produce考31-35 DDCCB62.and36-40 GCAEB63.Having案41-45 DACBA64.its46-50 DBCAC65.to⑧51-55 ADCBD写作第一节One possible version:第A study trip to Xi'anIn order to broaden our mind and enrich our life,our school期organized a study trip to Xi'an from September 16 to SeptemberB18.版Guided by our teachers,we traveled to Xi'an by trainDuring the tour,we visited Tang Paradise,EmperorQinshihuang's Mausoleum Site Museum,the Shaanxi参Archeological Museum and so on.What impressed us most wasthe live show called The Legend of Camel Bells,which wasnstructive.The study trip helped us gain a better understanding of案Chinese history and culture.We also learned how to take goocare of ourselves on the journey.(范文中的画线句子可作为佳句背诵)6

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    读后续写写作指导一一个人成长A4【任务呈现】【故事脉络】阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,不幸的是,一天,Lary遭遇车祸,胳膊受伤严重高中结束的那个夏天,Lay尽管最终脱离生命危险,但Lary永久地失去了一只使之构成一篇完整的短文。边训练,一边兼职,积极为上大学作手。他不知道失去一只手还怎么打高尔夫球。Having already obtained many medals since准备。CLIMAXstarting to play golf at the age of ten,Larry,atBUILD-UP父亲告诉any,他RESOLUTIONsixteen,had developed into one of the best young还有另一只胳…golf prospects in the country.And he was elected读高中的Larry非常ENDINGthe most valuable player of his high school team擅长打高尔夫,在全国Following his junior year,Larry matched himself性的比赛中,他击败了父亲联系假肢许多优秀的青少年高尔公司,为Lary设计against seventy-four of the nation's best junior夫球手。了一只假手OPENINGgolfers in national competitions,【谋篇布局】and he performed better than the majority of按照故事的发展逻辑及续写第一段的给出语them.可知,在这一段应解决故事山中的最大冲突,也Larry's performance drew the interest ofcoaches from some of the best college golf teams in就是"给予Larry信心,让他相信总有办法解决目the country.Wanting to stay close to home,he前遇到的困难"。父亲的鼓励是否奏效?按照传递accepted a scholarship to the University of正能量的主题可推断,Larry听了父亲的话,最终Houston."Just think,everything will be taken受到了鼓舞。续写时应突出Larry遇到挫折时坚韧不拔的乐观精神。care of,and I'll be close to home.And it won't costus anything,"Larry told his mother,Missy."And根据续写第二段的给出语可知,本段应描写I'll be playing for one of the best college teams in父亲为Larry联系假肢公司作出的努力以及Larry重整旗鼓再回职业巅峰等内容。最后应该以对the country."Larry的赞扬进行升华结尾。Fighting back tears,Missy hugged her son,Paragraph1knowing he had worked so hard to win a"Honey.you still have one arm left."his fatherscholarship to make things easier for her.Thatreplied.summer,Larry worked even harder than ever onQ1:What did Larry's father say next to encourage him?O2:Was he finally inspired?his golf game,hitting hundreds of balls daily andtaking a part-time job in a golf club at night toParagraph 2prepare for college.Larry's father reached out to various companiesLate that summer,unfortunately,Larry had aand asked them whether they could design an artificialterrible car accident."I'm sorry,but we have tohand for Larry.cut off your son's arm below the elbow,"oneQ3:Did the father succeed in finding a company willingdoctor told Larry's parents."Is he going to be allto help Larry?right?"Missy asked."We don't know,"the doctorQ4:Could Larry continue playing golf?Q5:How did Larry perform in the end?answered.Upset,Larry's father wondered about his son's范例展示reaction to the loss of his left arm."How will"Honey,you still have one arm left,"his fatherLarry ever get along without golf?"he thought.Hereplied.He convinced Larry that they wouldalso realized there was a far more pressing matterthan an unclear golf career."They've got to saveexplore adaptive equipment,seek advice fromLarry's life,"he said to himself."That's all thatexperts,and find a solution to help him succeed onmatters now.'the golf course."You'll play again,and you'll doAfter almost ninety days,Larry's conditionfine,"he added.Dad's words were a source offinally improved and he was no longer in danger.inspiration to Larry.Despite the current hugeOne night Larry awakened,found his left handchallenge,he realized that giving up on his dreammissing,and cried helplessly.His father raced towas not an option.There were golfers who playedthe hospital."Dad,how am I ever going to playwith physical disabilities and achieved remarkablegolf?"he asked.success.Larry was determined to join them.Larry's father reached out to various companies注意:and asked them whether they could design an1.续写词数应为150左右;artificial hand for Larry.Finally,through great2.请按如下格式作答。efforts,he found a company willing to design an"Honey,you still have one arm left,"hisartificial hand tailored to Larry's needs.Theyfather replied.cooperated with Larry and developed an advancedartificial hand that enabled him to hold and swing aLarry's father reached out to variousgolf club effectively.From then on,Larry practicedcompanies and asked them whether they couldharder although it wasn't easy.And now he has wondesign an artificial hand for Larry.many honors for his college golf team.Larry is aninspiration not only to golfers but to anyonesuffering misfortune.3

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    其余内容参考答案第1版SCREEN TIMETASK11-3 CDBTASK 21.4,700 meters2.follow and protect3.peacefully4.think deeplyCULTURE EXPRESS1.into2.happiness3.were expectedg4.studying 5.the6.poems其余内容参考答案第4版READING七选五1-5 EFBDGg其余内容参考答案WRITINGOne possible version:Hello everyone!I have done a survey onstudents'favorite music types recently.The resultsshow that 60%of the students enjoy pop musicthanks to its simple lyrics and melodies.In myopinion,it's so popular because people are willingto choose the music that they can sing along witheasily.Additionally,15%have a love for rock musicand 15%prefer hip-hop.Rock music is known forpowerful vocals.As for hip-hop,young people'sattitudes towards life are shown through the lyricsLastly,10%of the students are fond of classicalmusic because of the beautiful melodies.By comparing the results of the survey,I thinkwe can form a band to sing a pop song whileplaying the music together.I believe theperformance will light the passion of everyoneduring the festival.What do you think of mysuggestion?5

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    四强0州螺异的主讲评三步一体高效训练记灯虹over and over again.Music isa nivera language.Ithuman reation froma wonderful soueperhaps.the long run,it'sMusic is a mystery,a code,a way of spirit and soul.It is felt through hearing the sound,the20 (store)hresonancefrom the eardrum to the brain.Music moves us beyond intellect to the heart-centre.responsibly.I'm not a music expert.I'm a music lover,a discoverer,an explorer.Music for me is pureBusinesses capotentiality.I can engage with it.Ican commune with it.Sometimes,if I'm open to it,it takes mepromises 22by surprise,and I step out of myself.Music is a friend,a companion,a guide and a teacher,aAfrica.23 (achallenge,a landscape,,a palette(调色板)and a shape,.harmony with natuMusic is culture from every origin.It is identity and belonging.It is history and invention.same time,the enMusie is remembering and forgetting.Music is genius,mastery,dazzling,breath-taking,spell-答案:15.thanbinding,and extraordinary.23.Actually 24.an11.What can be inferred from paragraph 1?四、写作第二节(共的度垂直。A.The author has a gift for music.阅读下面材料B.Little attention is paid to music.How far wou直棒C.Music is popular with children.had their friendshD.Music is important to the author.On Saturday n12.What does the underlined word"elemental"in paragraph 2 mean?their parents relaxA.Important.B.Regularbeautiful view fromC.Simple.13.How does the author talk about music?D.Strange.However,trouA.By giving background knowledgemountain,Ian fellB.By showing its development.to move then.JereC.By explaining its characters.friend.He cleanedD.By making a list of its forms.but Ian's right leg14.What is mainly talked about in the text?mountain,JeremyA.The author's understanding of musicand hope that helpB.The author's creation in music.shirt to keep Ian wC.The author's childhood experiencesgently comforted hiD.The author's achievement in music.Meanwhile,as【答案与解析】for the boys had no本文讲述了作者对音乐的热爱。for their sons'safet11.D根据第1段第1、2句可知,音乐对作者很重要。12.A根据画线词下文可知,歌手通过演年歌由,传达感情和思想,把自已和观众带入另一个世界。由此可推测Soon more than 20注意:elemental意为“重要的”。13.C通读全文可知,作者解释了音乐的-些特点。1.续写词数应为14.A作者通过对音乐的介绍,表达了自已对音乐的理解。2.请按如下格式三、语法填空(共10小题;每小题2分,满分20分)As the evening阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。back to their parentsTodywe buy more clothing15we did 2 year a Fast fashion leaves .milliontonof te1(th)ech yer,dre reeyeled.Tht of ste yotake the fact that much wter 17 (us)topoducer What nyodo about that?Use the principle "less is more".38Fast shon cthng isegd to fall apart fast,ma thtyoudore【24新教材·ZC,英语-R-必修第二册-G DONG】

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    M:I bought some.When I checked the fridge,I found there was none.W:You're so thoughtful,my sweet.Can you put them in the fridge except the cheese?M:Sure,Mom.Do you need any help in the kitchen tonight?W:Yes.It's your father's birthday tomorrow,but he will go on a business trip then.So I havebooked a restaurant to celebrate his birthday tonight.Before we go,let's make a cake for him.Text 8W:Mark,I joined a book club.And members were asked to recommend books for teenagers toread.Any suggestions?M:Well,I recently read a book that is suitable for teens.It's named The 7 Habits of HighlyEffective Teens.W:What's the topic of it?M:The book highlights some of the important things in life,like relationships and staying hopefulwhen things get tough.It's encouraging in so many different situations and can be read over andover again.W:It seems to have very good meanings to young readers.M:Exactly.It's helpful in forming a habit for teens.W:Can you lend the book to me?I want to read it first.M:Sorry,I didn't buy it.I read it at a friend's home.But you may find it in the school library.Ionce saw it.W:OK.I'll go and borrow it tomorrowText 9W:Welcome,Mr.Fisher.I heard you have two hobbies,flying and photography.M:That's right.I am trying to photograph every glacier on Earth by air.W:Cool.Why did you first decide to shoot glaciers?M:In the late 1990s,a friend told me that the world's glaciers were disappearing.This pushed meto combine my love of flying and photography to record the Earth's remaining glaciers.W:Did you meet any difficulty when photographing glaciers?M:Yes.The weather was bad,extremely cold,the winds were very strong and the flying wastechnically challenging.W:But you have successfully taken beautiful pictures of glaciers.Do you think it is worth therisk?M:Yeah.I believe my photographs could be of great value to future generations.W:Sure.So are you flying and photographing glaciers at your own expense?M:For now,yes.I paid with my own money.But it is costly.So I am looking for people who canhelp support my work.W:Hope you'll find the right person to support you.M:Thank youText 10W:Good evening,everyone.I'm your travel director.Now I'd like to tell you what we're goingto do in the following days in Paris.On the first day,the morning is yours and you can spend it asyou wish.In the afternoon you'll enjoy a sightseeing tour of the city with a local guide.You'll getto enjoy many of the city's most famous sights.In the evening,you'll enjoy a French dinner at afine French restaurant.On the second day,you'll be taken to Versailles.You'll be led by a localguide to explore one of the most extraordinary palaces in the world.Highlights include the Hall of

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    a good ending just reeords what would o第三部分第二节共34.What is an advantage Swot has ofer previous satellites?A.It fills in data gaps automatically by extrapolationG Focusing on a specific subject through images and action can helpa situation.读下B.It contributes to mapping the observation accurately.you create a structure unique to your story.C.It covers specific rivers and oceans in one dimension.第三部分语言运用(共两节,满分30分)确形式。D.It keeps track of the weather change at any time of day第一节完形填空(共15小题:每小题1分,满分15分)Everya full moo35.Which is the most suitable title for the text?阅读不面短文,从短文后各题所给的A,B、C和D四个选项中选出可以填人空白处的最佳选项。month in thA.First Global Water Survey from SpacePor years.Dad had avorded getting g dog,Whenever the 4moon is cB.Successful Launch of Swot Satellite42%typically hC.A Breakthrough in Space Travelcame up,Dad complained,Dogs are a pain.I don't want to beD.A Solution to Climate ChangeDeprm Momhommed hforecasts,第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)The根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选cute ball that 43 us all.For me,at age thirteen,Chip brought out my44 side.I fed,be called项。选项中有两项为多余选项。or tobruhedandakedevery day.Is d ha whnetakerduring thiHow to Write a Good Ending to a StoryStories present an event or series of events and have a beginning.of what is important to us,we 4 the benefits.And thiswere usecmiddle,and end.36 To write a good ending for your story,there aregrewAt that time,Chip mant a loyal companionat least four methods to show the reader why your story is important.someone tomat the doo when I retued,andsmkisAmericato AlmanDeciding the EndChip even 48 Dad.It was nearly a month before Chip's 49my face when I was sad.that have37 The middle will include rising tension and your characters'persomtyon him over.Dad was thefirst to5him to sit othand evenreactions to the conflict.Most story conflicts will either be person vs.nature,person vs.society,or person vs.themselves.Your final scenesofa.He even made chew toys for Chip to play with.SoThis meshould resolve this conflict,whether your characters get what they wantMost 51 Chip brought us together as a family.After dinner.instead of escaping to our bedrooms as before,we all 52 Chip intoout theor not.Explaining the Journeythe family room.We'd teach him new53 or perfect his old ones.can feeReflect on the significance of all the events.What themes,ideas,orWe'd recall stories of the cute things he'd done that day.The key is that第四部一节arguments are you trying to portray through them?You don't want to tellwe'd do this together.第假your reader directly,but you need to show them.38where thePeople sometimes complain that dog lovers are 54 humanity;reader follows the events flowing in turn-will help you create an endingrather,their pets stimulate the55 of their humanity.请给曾that makes sense based on what has happened earlier.41.A.topicB.newsC.problemD.doubt包括:Using Action and Images42.A.replacedB.destroyedC.botheredD.controlledUse action to show(not tell)what is important.We know that stories43.A.defeatedB.challengedC.discouragedD.transformedfull of action,whether written or visual,appeal to all ages.Build your44.A.awkwardB.responsibleC.generousD.creative3ending with description and sensory images,for sensory details connect45.A.harvestB.desireD.realizeus emotionally to the story.Highlight a theme.39C.ignore注意:46.A.lessonB.habitFollowing Logic2i围C.customD.routineSometimes when we get too excited(or too frustrated)about a story47.A.seekB.greetC.hideD.assistwe're writing,we can forget that events and behaviors tend to follow48.A.fearedB.softenedC.admiredD.strengthenedDearlogic.40 Most topics-if pursued through logic-will invite your49.A.adorable B.strongC.aggressive50.A.persuadeD.naughtyreaders into deeper thinking.aB.forbid。IaC.allow51.A.necessarilyD.orderA.First,identify the parts of your story.B.exactlyC.importantlyB.Taking ajourey to seek inspirations.52.A.droveD.entirelyB.draggedC.Thinking about your story as a journey.53.A.languages B.tricksC.followedD.pushedD.Your story will have a beginning to introduce characters and setting.54.A.satisfying B.inspiringC.subjectsD.stylesE.Agood story ending often creates a significant impact on the reader.55.A.weaknessC.changingB.theoryD.abandoningC.darkness D.beauty号卷,A10联盟2024届高三一轮复试卷·英语试题(十八)第3页共4页

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    The method has been adopted by the Chinese people in their decision-making inThe dog was about twelve weeks old.It had no collar (or identifyingmarks of any sort.I didn't know what to do.I thought about posting andaily life 65(secure)success.advertisement but I really didn't want to.It would break the kids'hearts if someoneshould show up.Besides,its owner should have watched it more closely.By the end of the week the dog was part of our family.It was very intelligent第四部分语言运用(共两节,满分40分)and good with the girls.The following week something told me to check the lost第一节应用文写作(满分15分)and found section in the local paper.One particular advertisement jumped out at假定你是学生会主席李华,下周学校要接待来自澳大利亚的交换生,你将作为学生me and my heart beat with fear for what I read.Someone was begging for the代表致欢迎辞。请为此写一篇发言稿,内容包括:return of a lost dog in the neighborhood of our grade school.They sounded1.表示欢迎;extremely eager.My hand shook and I couldn't bring myself to pick up the paper.2.介绍活动安排:Instead,I pretended I hadn't seen the advertisement.I quickly put the paper3.表达祝愿。away in the drawer and continued with my dusting.I never said a word about it to注意:1.写作词数应为80左右:the kids or my husband.By now we had named the dog.It looked like a Molly.so2.可适当增加细节,以使行文连贯;that was what we called it.It followed the girls everywhere they went.When they3.请按如下格式作答。went outside,it was one step behind them.When they did the housework,it wasDear Australian friends,there to lend a hand.There was only one problem with this seemingly perfect picture:myconscience (was bothering me.I knew in my heart I had to call thatnumber in the paper and see if our Molly was the dog they were desperatelyseeking.It was the most difficult thing I had ever done.注意:1.续写词数应为150左右;·2.请按如下格式作答。Paragraph 1:With mixed feelings..I finally picked up the phone.Thank you for listening!第二节读后续写(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。When my daughters reached the third and fourth grades,I sometimes allowedthem to walk to and from school alone if the weather permitted.One warm springday,a little dog followed them home after school.It had short legs and lovely longears.It was the cutest dog I had ever seen and the girls begged me to keep it.n。·士山·士、不n面·n云山·八石、

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    命题透析推理判断题。思路点拨根据文章第一段中描述的史密斯夫妇在发现自己的宠物狗失踪后想尽一切办法去寻找它们以及文章第六段中描述的史密斯夫妇接到失踪数年的J山后立即带她去看了兽医,还去了狗狗水疗中心,那里的工作人员帮J训剪了指甲、刷了牙、梳理了毛发等可以推断,史密斯夫妇非常重视Jl。文章大意:本文是一篇议论文,主题语境是人与社会。纵观历史,技术进步会带来新的财富,但并不总会改善人们的生活。经济学家们表示,人工智能对社会是有益还是有害尚无定论。28.答案C命题透析词义猜测题。·思路点拨根据文章第一段中画线短语所在句子前面提到的“经济学家认为人工智能对社会是有益还是有害尚不清楚。在麻省理工学院教授经济学的Simon Johnson说人工智能有很多可能性”以及But表示转折等可以推知,画线短语所在句子最有可能意为“我们正处于一个岔路口”,即处于结果还无法确定的境地。29.答案B命题透析推理判断题。思路点拨根据文章第二段中的“But others are worried technology will lead to job losses.They point to Hollywoodwriters and actors who are worried that they'll be replaced by technology..”可知,其他人担心人工智能这项技术会导致失业,他们指出好莱坞的作家和演员,这些人担心自己会被科技取代。由此可以推断,作者提及好莱坞作家和演员是为了说明人们对人工智能的担忧。30.答案A命题透析推理判断题。思路点拨根据文章第四段中的“But they're also concerned that technology could push people to work too hard.History has also shown the economic effect of technological progress is generally uncertain,unequal and evenharmful'”可知,他们也担心这项技术可能会迫使人们工作过于努力,历史也表明技术进步对经济的影响一般是不确定的、不等的,甚至是有害的。由此可以推断,人们对于人工智能的担忧是有事实根据的。31.答案D命题透析细节理解题。思路点拨根据文章第五段中的“Johnson said self--checkout technology at food stores doesn't lower the costs ormake life easier for people.All it does is reduce the number of workers and help businesses lower labor costs",Johnson认为食品店的自助结账技术不会降低人们的成本,也不会让人们的生活变得更轻松,它只是减少工人数量,帮助企业降低劳动力成本。由此可知,Johnson认为食品店的自助结账技术的唯一好处是可以降低商店的运营成本。文章大意:本文是一篇说明文,主题语境是人与自然。研究发现,植物遇到麻烦时也会发出声音。32.答案B命题透析段落大意题。思路点拨根据文章第一段所说的“植物遇到麻烦时会告诉我们。研究人员发现,缺水的西红柿和烟草植物会发出咔哒声。这些声音是超声波,意味着它们的音调太高,人类听不到。但是,当这些声音被转化为较低的音调时,它们听起来就像爆破的泡泡。当植物的茎被切断时,它们也会发出咔哒声”可知,本段主要是介绍植物遇到麻烦时会发出声音。33.答案C命题透析细节理解题。思路点拨根据文章第三段中的“But the researchers needed to make sure that the clicking was coming from the4

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    阶段测试卷(二)注意事项:1答卷前,考生务必将自已的姓名、考场号、座位号、准考证号填写在答题卡上。2回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。考试时间120分钟,满分150分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题,每小题1.5分,共7.5分)项。听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读遍以裤Whis the right person for the jobA.Sam.B.Alice.C.Daniel.B2.Where is the restaurant?A.Next to the Marriott.B.Inside the Hilton Hotel.B3.What happened to the woman?C.Behind the Waldorf Hotel.A.She broke her bike.B.She hurt her big toeC.She missed an X-ray4.What's the relationship between the speakers?A.Teacher and student.B.Tour guide and tourist.C.Interviewer and interviewee.5.How is the man probably feeling?A.Angry.B.Happy.C.Confident.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。6.Where are the speakers probably?CA.At a grocery store.B.At a restaurant.C.At home.hat kind of meat llthe on?A.Beef.B.Fish.C.Pork.下面一段对话,回答第8和第9两个小题。38How many people can travel on the ship?.53.B.300C.410.9.What advantage does the ship have?A.It is faster.B.It is more comfortable.C.It is environmentally friendlyA第名A.A scary film.B.A bad book.C.A sweet dream.阶段测试卷(二)第1页(共8页)

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    fish removal,whale shark observation and beach clean-ups.造成食物浪费的原因是没有人来购买这些刹余的农产品。故Second,Marine Life Researcher.You will join an intemational选B。crew aboard a sailboat to work for the protection of our sea.And you26.A【解析】推理判断题。根据第六段“·We had a lot of smallwill learn to organize and enjoy the North Sea at its best,which gainsproblems in the beginning,'Reilly said.'We broke axlesreputation for one of the world's best spots for water sports.You can)loaded in 40,000 pounds of potatoes in a wrong way and hadalso gain experience in Marine Research in the field and get close toto try to drag them out by using another truck and a rope.But wedolphins and whales in the wild.made it work.'(·一开始我们遇到了很多小问题,’赖利说。Last,Environment Supporter.Be a volunteer on the amazing is-“我们弄坏了车轴,用错误的方式装了4万磅土豆,不得不用land and get involved in nature protection.The voluntary work will另一辆卡车和一根绳子把它们拖出来。但我们成功了。)”start from the end of March to the end of July.Responsibilities in-可知,“缺乏经验”是他们最大的困难。故选A。clude:Collection of plant seeds,control of seed settlement,and con-27.D【解析】主旨大意题。根据全文大意可知,文章主要是介servation of native seeds and plants.绍一群美国大学生推动一场全国性的运动,帮助解决饥饿问The above projects promise to be rewarding and fun at the same题和控制食物浪费。故选D。time-being a marine conservation volunteer could just be your bestCdecision yet!【导语】这是一篇说明文。文章介绍了对巴基斯坦最大城市听力参考答案:卡拉奇红树林的保护措施。1-5:BCBAA 6-10:CABBC28.D【解析】细节理解题。根据第一段“The trees could save11-15:ABCAB 16-20:CCACBPakistan's largest city Karachi,sitting on the Arabian Sea,from第二部分阅读理解natural disaster..(这些树木可以使位于阿拉伯海的巴基斯坦最第一节大城市卡拉奇免遭自然灾害。)”可知,它们保护城市免受气候灾难。故选D。【导语】这是一篇说明文。文章介绍了几个帮助提升生活质29.C【解析】推理判断题。根据第二段“Offshore,there are量的新设备。islands where mangroves grow.They could be the key to slowing21.A【解析】细节理解题。根据VIVE Flow中的最后一句话climate change.Mangrove forests pull carbon dioxide out of the"It's the calmest headset I've ever wom and uses cameras to letair,holding four times as much of the planet-warming gas as otheryou control everything with just your hands.(这是我戴过的最友forests can.They support diverse ecosystems.As sea levels rise好的耳机,它有摄像头,让你只用手就能控制一切。)”可知,只with global warming,the trees could play a big role in protecting用手就能控制一切,说明这很容易操作,对用户很友好。故选coastal cities like Karachi from flooding.(在近海,有红树林生长A项。的岛屿。它们可能是减缓气候变化的关健。红树林从空气中22.C【解析】细节理解题。根据Hisense75”U800GR8K吸收二氧化碳,其吸收的温室气体是其他森林的四倍。它们ULED Roku TV中的“Calling it‘affordable'may be overstate,支持不同的生态系统。随着全球变暖导致海面上升,这些but compared to most 8K TV's which all run over $5,000,it's the树木可以在保护卡拉奇等沿海城市免受洪水侵袭方面发挥重most cost--efficient version of the tech we've got..(说它‘便宜’可要作用。)”由此判断,保护红树林是因为它们与自然的紧密联能有点夸张,但是与大多数售价超过5000美元的8K电视相系。故选C。比,它是我们现有的8K电视中最实悬的款式。)”故选C预。30.A【解析】细节理解题。根据第三段最后两句“City officials23.C【解析】本文主要介绍了几款帮助生活更方便的设备,内say this could provide much-needed housing and bring in billions容主要涉及产品价格和主要优势。文章最有可能来自网络杂of dollars.They claim that some of that money could be used to志,目的在于打广告。故选C项。plant mangroves in other parts of Pakistan.(市政府官员表示,这B可以提供急需的住房,并带来数十亿美元的收入。他们声称,【导语】这是一篇记叙文。文章通过讲当一群美国大学生将其中一些钱可以用来在巴基斯坦其他地区种植红树林。)”可悲伤付诸行动为力量,推动一场全国性的运动,帮助解决饥饿和知,政府官员会在其他的地方种植红树林。故选A。控制食物浪费。31.D【解析】推理判断题。根据最后一段“·0ly7%of24.A【解析】细节理解题。根据第一段“When a group of collegePakistan's mangroves are in Karachi,'Haq says.He thinks it'sstudents put their sorrows into action,they never imagined the pro-wrong to focus on the losses in 7%of the country while ignoringject would fuel a nationwide movement to help deal with hungerthe success in 93%of it.But Qaiser believes it's important to pro-and control on food waste..(当一群大学生将他们的悲伤付诸行tect every bit.(Hag说,‘巴基斯坦只有7%的红树林在卡拉奇。动时,他们从未想到这个项目会推动一场全国性的运动,帮助”他认为关注全国7%的损失而忽视93%的成功是错误的。但解决饥饿问题和控制食物浪费。)”可知,这个项目是由一些大是Qaiser认为保护每一处都很重要。)”可知,Hag认为不能只学生发起的。故选A。关注到失败的而不关注成功的方面,但Qaiser认为就算是再25.B【解析】推理判断题。根据第四段第一句“Back in2020小的区域都要兼顾到,因此Hag认为Qaiser对于卡拉奇红树Reilly and his childhood friend James Kanoff were reading and林工作成果的想法的认识是片面的,不全面的。A.Challengwatching news about food shortages,and they leamned that areaing.有挑战性的:B.Effective..有效的:C.Insignificant.不重要farms were forced to destroy excess produce that they couldn't sell,的:D.Partial.片面的。故选D。especially with restaurants,schools and hotels closed.2020D年,赖利和他儿时的朋友詹姆斯·卡诺夫在阅读有关粮食短【导语】本文是一篇说明文。通过一本书一Jokes and Their缺的新闻时就了解到,该地区的农场被迫销毁卖不出去的多Relation to the Unconscious,介绍了四种不同的幽默类型。余农产品,尤其是在餐馆、学校和酒店关闭的情况下。)”可知,32.B【解析】推理判断题。根据第一段“I's well-known that hu-南宁市2024届高中毕业班摸底测试·英语参考答案第2页(共5页)

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    accept my invitation. Looking forward to your early reply. Yours sincerely, Li Hua

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    7.Who will drive the man to work? A.Fred. B.The woman. C.The man himself. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What can we know about Castle Cornet? A.A concert will be held there on Saturday. B.People can enjoy a video show there. C.There are many lovely cafes in it. 9.Where did the French writer Victor Hugo live? A.In the St.James Concert Hall. B.In the Castle Cornet. C.In the Hauteville House.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    their friends. M:Oh,I know.Mine too.I can't even get them to go to the movies with us. W:Exactly.Well,maybe you can get them to come over to my house next weekend.We could have a barbecue.Children are usually interested if there's food and a pool! M:OK,I'll ask.Thanks,Mary. (Text 8) W:Hey,how are you feeling now? M:A lot better.Thanks for coming to visit me. W:I brought you some flowers,a get-well card and the fruit cake my mom made for you. M:Wow,thank you so much.I only broke my leg and hurt my

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    W:That's very sensible. (Text 9) W:John,let's start the interview.I am the Finance Department Manager.There is an open position in my department,and I need to fill it as soon as possible. M:Please tell me a little bit about the position. W:It is an entry-level position.The new employee will have to work closely with the Accounting Department and deal with the bank on a daily basis.John,tell me a little bit about your- self, M:I was a student at West Coast University,and I just graduat- ed with a Bachelor degree in Finance.I have been working part-time for the last two years.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    【答案】 Last Saturday morning in the railway station,I casual saw casually something that touched me deeply.Right as I was on my the way to the main hall,I saw an old woman putting something next to a slept homeless man.I wanted to see that she had sleeping if whether put some money there.Actually,I just find a sandwich.The found moments was very touching.The old woman just helped the man moment with need though her act might not to be noticed.This made in

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    听第8段材料,回答第11至13题。 11.When does the program Barnes &Noble Summer Reading for Kids end? A.In August. B.In September. C.In October. 12.What can children do after reading 8 books during the pro- gram? A.Get a free book. B.Download free journals. C.Join the program for free. 13.Which grade is Jim studying in? A.Grade 1. B.Grade 6. C.Grade 7. 听第9段材料,回答第14至16题。 14.How does the man try to keep healthy?

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    D A new study found that 21 percent of the United States greenhouse gas pollution could be removed through improved management of forest,grassland,agricultural,and coastal are- as. Increased reforestation (the planting of trees)serves as the best means to achieve greater carbon storage,which is equal to removing the gases produced by 65 million passenger cars.Other high-performing forest solutions include allowing longer periods between wood harvest to increase carbon storage;increasing con- trolled burns and strategic thinning in forests to reduce the risk of bushfire. "Planting trees and improving the health of existing forests will be a deciding factor in whether we are able to get ahead of the climate curve(曲线),”said Jad Daley,CEO of American

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    听第9段材料,回答第13至16题。 13.Who did the man go with? A.His sister, B.His brother. C.His mother. 14.How did the man find the concert? A.Average. B.Great. C.Awful. 15.Why was the concert held? A.To sing famous songs for children. B.To call on children to protect the world. C.To collect money for poor children in Africa.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    A.In the 8th grade. B.In the 9th grade. C.In the 10th grade. 19.Who made the speaker more determined to change? A.His tutor. B.His parents. C.His brother. 20.What happened to the speaker at the end of high school? A.He became a private tutor. B.He got an acceptance letter to MIT. C.He got a computer programming job.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    Shared electric scooter(电动滑板车)programs have ap peared in cities across the world,spreading out across sidewalks and allowing users to check them out with their phones and re- turn them wherever they like. The scooter programs have been controversial.Critics say they are resulting in many injuries and even deaths,and that they are becoming a new form of urban litter as they block sidewalks for pedestrians.Now,a new study is introducing a new criticism targeting one of the program's main selling points-the idea that scooters are good for the environment. The study by researchers at North Carolina State University looks at the whole lifecycle of the vehicles-from production to

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    years ago. 同步内容:英语2 Units45 6.I'd like to hear your (suggest)for ways of raising money. 7.This job is so boring.I wish I could do something more (create). 8.Let's wait the rain stops for we have enough time to get there. 9.In March 1770,there occurred what became (know)as the Boston Massacre. 10.Whether we (do)some shopping tomorrow de- pends on the weather.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    Then we took a hard look at all that 47:A lamp that be- longed to my great grandmother;a piano my wife learned to play as a kid;a large tent my kids bought with the money they 48 for months;furniture we wanted to 49 to our children some day;the gifts that 50 our house from our treasured friends. These things 51 our love for a family and friends.It was 52 to move everything from our home.Looking around at all that we might 53 I found it difficult to say goodbye.But 54,I felt warm. We were 55 with memories as we 56 at these items. Each had 57 to tell just like the photos.They told about where we'd been,where we 58 are and where we are going. They were :59 of those people we loved and who loved us.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    1、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    2、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解村钱财。漫画标题“青山绿水留子孙”,蕴含着前辈对后财富。辈的爱与关切,由此可以进一步


    3、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    4、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    2、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    从公开渠道购得甲公司的产品,运用拆卸、测绘、分析等方法破解了该产品的有关技术信息,没有侵犯甲公司的商业秘密,不构成侵权,不选B。乙可以申请专利,也不需要给甲公司相应的补偿,不选C。专利保护中,其他人即


    3、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享


    4、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    5、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案



    2、202


  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    1、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题


    2、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    3、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材B]语文学(一)1答案


    语文·参考答案及解


    4、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    从公开渠道购得甲公司的产品,运用拆卸、测绘、分析等方法破解了该产品的有关技术信息,没有侵犯甲公司的商业秘密,不构成侵权,不选B。乙可以申请专利,也不需要给甲公司相应的补偿,不选C。专利保护中,其他人即


    5、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案



    2、202


  • ‹‹ 16 ››
扫码二维码