首页 普通高等学校招生全国统一考试考前演练答案
  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四数学试题

    21.(12分)已知线段MN的长度为3,其端点M,N分别在x轴与y轴上滑动,动点P满足N2=2PM(1)求动点P的轨迹C的方程:(2)当点M坐标为35】2,0,且点P在第一象限时,设动直线1与C相交于A,B两点,且两直线PM、PB的斜率互为相反数,求直线1的斜率22.(12分)已知函数f)=eΓx+2(1)求f(x)的单调性;(2)证明fx)≥+虹2【A-023】数学试卷第4页(共4页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(八)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last month,our school launched a campaign which intention was to promoteenvironmental protection.The campaign last for one week.Firstly,there was a photo displayto show the seriously pollution caused by human activities.Secondly,there was a lecture on学many small step that we could take in our daily life protect the environment.For example,熔taking the bus and using the bike-sharing system would be a good way.Last but not the least,子we students were encouraging to decorate our classrooms with recycled materials.Throughthe campaign,they have benefited a lot.We realize that it is our responsible to leave a better,cleaner and healthier planet for future generations.烟第二节书面表达(满分25分)你校将举行英语演讲比赛。请你以“Be a Person with Good Manners'”为题写一篇演讲稿够参赛,内容包括:1.阐明礼貌的重要性;閭2.谈谈如何养成有礼貌的好惯。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。【高三英语第10页(共10页)】·22-02-361C·

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    15.What does the last paragraph focus on about Chunhui Xu's experiment?A.Its limit.B.Its equipment.C.Its condition.D.Its significance.第二节(共5小题,每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项Commuter towns,also called exurbs,are a phenomenon of the development of high-speedhighways,extensive public transportation system high population rates in cities,and vari-ous other factors.16 People prefer to live in arens with less crime,better school dis-tricts,and larger homes at cheaper prices.Commuter towns may start as an area on the fringe of a suburb,usually in rural areas.A量housing projeet,with maybe as few as 100 homes,could define what is calledan exub.If the exurb begins to grow,more housing developments will be built.17In order for a commuter town to survive,grow and prosper,quick access to high-speed轮freeways or public transportation like high-speed trains is required.Commuter towns mayspring up along relatively rural areas close to a highway to provide less expensive housing.1When this occurs,towns farther away from a central work location may be built,butstill with quick access to a highway or freeway.19With many of the homes occupied by families,children can easily become latch-key kids,or remain in after school day care.Commuting can become expensive,contributing长to pollution when people make lengthy commutes in cars alone.The commuter town may still be preferable to city living,especially when neighborhoodshave good schools,large homes and low crime rates.20 So they are willing to sacrifice☒the extra hours in their day it takes to commute.A.People may feel safer living in commuter towns.B.Some people find a job in fairly large commuter towns.郡C.When commuter towns grow,there are several problems.D.This makes it hard for people to escape the commute lifestyle.E.As commuter towns grow,they may become too big or expensive to live in.F.Then it can evolve into a town with public resources like schools and stores.杯G.They show people's desire to live in a place different from where they work.第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)期阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I enjoyed music and have always ad-21.A.preparationB.predictionmired guitar playing.However,it wasn'tuntil my cousin Lisa got out an old guitarC.interestD.promisefrom her basement that my intangible(难以22.A.excitementB.explanation确定的)21became a real goal.SeeingLisa teach herself to play guitar was enoughC.encouragementD.improvement22 for me to try.23.A.successB.effortsI made great 23 in the process.Acommon misunderstanding is that learningC.progressD.choicesthe guitar is easy.But becoming accus-24.A.surprisingB.amusingtomed to this foreign practice is probablythe most 24 things I have ever done.IC.satisfyingD.discouragingwas so determined to be as good as my icons全国100所名校最新高考模拟示范卷第5页(共8页)【22·(新高考)ZX·MN·英语(三)·SD】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    14.What does Lucy think of communicating with classmates or friends?15.How many good habits are mentioned by Lucy?第四部分朗读短文略第五部分情景问答M:Would you like to have dinner with me later,Betty?W:Sorry,I promised my mom that I would eat at home tonight.M:All right.What food will your mother cook?W:Dumplings,my favorite food.M:I see.Do you often eat at home?W:Yes,three times a week.I like talking about my recent life with my parents at table.Questions:1.What does the man want to do with Betty?2.What is Betty's favorite food?3.How often does Betty eat at home?第六部分话题简述It's important for everyone to have enough sleep.I go to bed at ten o'clock every night.I oftendrink a glass of warm milk before that.It can make me sleep better.参考答案-、1-5 BBACA二、6-10 ACBBA三、11-15 ACACB四、略

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    WriterAnd more!For mosThe Admission Section receives and evaluates applications to the undergraduate(can help begprogram,in addition to answering applicants'questions by phone.Jenny,their schooPhone:613-562-5315books andTol-free:1-877-868-8292Regular Office Hours:Monday to Friday企小公新带两共微要资同猫二清she still p“DecCSeptember to May:9 am to 4:30 pmway of iJune to August:9amto3:30pm边个四),A0的从,文设T宽help lea21.Who is the Work-Study Program intended for?into oneA.Technicians.B.Professors.DiC.Marketing managers.D.University students.in BritFUXI F22.How can you apply for a position of the program?thingsA.By letter.B.By phone.C.In person.D.Via the Internet.accep23.What should you do to get more information about the program?24.WA.Phone 613-562-5315 on weekdays.B.Phone 1-877-868-8292 on weekends.bloit nseod isr nt noiicoC.Go to the Admission Section in person.D.Ask other undergraduates for details.81Bhrons moo nso bas smi-lnd iow o25After deciding to move into a new house,Jessica,a full-time mother in London,broughtin a woman home organizer-Sharon."As a result,Sharon threw away 50 per cent of myclothes,decorations,shoes and books.The process of tidying up my house brought peace to2me and made me feel organized at heart,"Jessica told The Times.S0a000Like Jessica,more British people have started to seek for help from home organizers topursue minimalism(极简主义)lifestyles.This period has made many people appreciate everyday order and comfort.Having a comfortable living environment became more pressing forpeople who were forced to work at home and for families spending long hours together underone roof."People are fearful of the future,especially with this pandemic,"Sharon said."Willit get worse?Will it return...I think it is a good idea to clear your home as a way of clearingyour mind.This is an ideal time to tidy up and give some thought to what we have and tobethankful for it.”16【23新教材老高考·D·英】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    5.What is the man doing?5AA.Making an invitation芳关在报社B.Offering a suggestion.C.Asking for permissionEARNING ENGLISHText 5新课程M:Have you been to the Science Museum lately?W:No,why?高二课标基础M:It has a wonderful new exhibit.I'm going againTEST YOURSELF第36期on Saturday.Would you like to join me?(5)Unit 3,(选择性必修)Book3W:Yes,I'd love to.Let's go in the morning so itwon't be too crowded.第一节第二节1.What will the man do first?1 B听第6段材料,回答第6、7题。46-7ABA.Go to his office.B.Return a book6.Why does the woman make the call?听C.See a doctor.A.To contact her friend.Text 1B.To confirm a phone number.W:Hello,Tom.Are you going to the office today?C.To seek information about the hotel.M:Yes,but I'll go to the library to return the7.What is Garden Hotel's phone number?book first,(1)and then I'll go to the doctor.A.23371600.B.23317600.What for?C.23361700.Text 6听力材料M:Hello,Garden Hotel.How can I help you?2.Where are the speakers?2CB.At a hotel.W:Oh,I'm sorry.I was trying to reach my friendA.At home.Anne.(6)C.At a department store.M:There's no one here by that name.What numberText 2were you trying to call?W:2-3-3-1-7-6-0-0.(7)W:Which floor,sir?M:That's our number.(7)Maybe you wrote downM:I'm not sure.Where can I find pillows?(2)the wrong number.You did say 2-3-3-1-7-6-0-0,W:You can find everything you need for yourdidn't you?bedroom on the fifth floor.(2)W:Yes,that's what I have.Sorry to bother you.Goodbye.3.What does the man think of Jessica's3A听第7段材料,回答第8至10题。《8-10ABBperformance in the film?8.What is the probable relationship between theA.Not very satisfactory.speakers?B.So disappointing.C.ExcellentA.Classmates.B.Mother and son.Text 3C.Doctor and patientM:How do you find Jessica's performance in the9.What does the woman try to persuade the man todo?film?A.Join the basketball teamW:Honestly speaking,she was not doing well asexpected.(3)B.Have a physical check-up.M:I'm afraid so.(3)But my brother thinks sheC.Develop a sense of teamwork.10.What day is it today?did a good job.A.Friday.B.Saturday.C.Sunday.听力材料4.How long will the man rent the house?4 CA.For a month.Text 7B.For three monthsC.For six months.M:I'm as healthy as a horse.Anyone can see that.Text 4W:John,you never know if everything is OK untilyou have checked it,do you?(9)M:How much should I pay,Mrs.Black?M:Do you really think I look sick?W:$300,if you just rent the house for a month.W:Of course not,but that's not the point.All weBut you can have a 5%discount for a quarter.want is to be sure you won't fall down suddenlyM:Oh,no,no,no.Half a year.(4)on the basketball court.(9)W:Then I'll give you a 10%discount.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    DAre you a good judge of character?Can you make an accurate judgment of people's personalities based only onyour first impression of them?Ironically,the answer lies as much in them as it does in you.US psychologist Henry Adams tried to identify good judges of character in 1927.His research led him toconclude that people fell into two groups-good judges of themselves and good judges of others.Adams's researchhas been widely criticized since then,but he wasn't entirely wrong about there being two clearly different types.We need to define what a good judge of character is.Is it someone who can read personality or someone whocan read emotion?Those are two different skills.Emotions such as anger or joy or sadness can generate easilyidentifiable physical signs.Most of us would probably be able to accurately identify these signs,even in astranger.As such,most of us are probably good judges of emotion.In order to be a good judge of personality,however,there needs to be an interaction with the other person,andthat person needs to be a "good target"."Good targets"are people who show related and useful clues to theirpersonality.So this means "the good judge"will only appear when reading "good targets".This is according toRogers and Biesanz in their 2019 journal entitled "Reassessing the Good Judge of Personality"."We found clear andstrong evidence that the good judge does exist",Rogers and Biesanz concluded.But their key finding is that thegood judge does not have magical gifts of observation-they are simply able to"detect and use information providedby the good target”.So,are first impressions really accurate?Well,if you're a good judge talking to a "good target",then it seemsthe answer is"yes".And now we know that good judges probably do exist,more researches can be done into howthey read personality,what kind of people they are-and whether their skills can be taught.32.What is the conclusion of Adams's research?A.Fewer people can read physical signs.B.Most people are good judges of themselves.C.First impressions have a huge effect on people.D.There are two obviously different types of people.33.What can be learned from Paragraph 4?A.There is no need to interact with the other person.B.Good judges are related to good targets.C.Good judges have magical talents for emotion.D.Good targets are persons who hide important information.34.What is the author's attitude towards the research on good judges?A.Disapproving.B.Indifferent.C.Objective.D.Pessimistic.35.What is the author's purpose in writing the text?A.To inform readers of a good judge of character.B.To highlight the importance of good character.C.To introduce some ways of define good characters.D.To explain what first impressions are.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。高二(上)期末联合检测试卷(英语)第5页共14页

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    (Text 1)M:Good evening,I booked a room under the name of Tom Smith.I'm ready to check in now.W:OK,I've found it.Checking out on the 27th before 12 noon.Sir,here's your key.Your room is on the 7thfloor and on the left,Room 781.(Text 2)M:Hey,where are you going?W:I left my dictionary in the reading room.I'm going to find it.M:Hurry up!The dorm door is closing.(Text 3)W:Is the football match on now,John?M:No,it begins at 9:00 after the puzzle show.There is a film starting now.(Text 4)W:Excuse me.Do you happen to have change for five pounds?M:I've just used all my change for daily supplies.(Text 5)M:Mum,where shall I put the bowl?W:Here,give it to me.It goes in this cupboard!What's the butter doing in the cupboard?M:I bet Dad put it there.Now give it to me.I'll put it in the fridge.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 6)W:Hi,Jack!What's the matter??Wake up!M:I stayed up late last night.My friend had a party.I only slept for about four hours.W:Why didn't you stay in bed this morning?M:I have to meet my study group in the library.We'll have a big test next week.W:A big test?I have read a report.It says that if you don't get enough sleep after you study,you may forget30%of what you've studied!听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)W:So,are you still living with your parents?M:Yes,but I wish I had my own apartment.W:Why?Don't you like living at home?M:No.My parents are always asking me to be home before midnight.I wish they'd stop worrying about me.W:Yeah,parents are always like that.M:And they expect me to help around the house.I hate housework.I wish life weren't so difficult.W:So,why don't you move out?M:I wish I could,but I don't have much money and I don't want to work hard.Where else can I get free roomand food?W:Hey,you should depend on yourself.【高三英语·参考答案第2页(共4页)】·23-323C·

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    翻除:把多余的词用斜线()划掉。修致:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last month I took part in a big running race in my city.After the race began,Idaround and found that many people o competed the ace was tallerand0erthan me.But I didn't care.What was mattered to mewas that IcouohatIwanted to do,no matter which the result might be.I started running with allmine strength as soon as the starting whistle sounded,tried not to fall behind.Butsoon a lot of runner passed me.However,I took no notice of that.I just ran asnardly as I could until I finished my run.I've learned an important lesson of theace:You might not be best,but you must try your best.C913第二节书面表达(满分25分)你刚观看了你校与英国一所友好学校联合在线上举办的音乐会。请在线上留言上写一则评论,内容包括:2920mm6ws1b可Y091.音乐会特点;nm P2.观看感受;3.意见建议。0g008意:/P90s11021t6D.a0p5-9o11.词数100左右2boesg y56302.82.首句已为你写好。This online concert is absolutely fantastic.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    绝密★启用前拉萨市2023届高三第一次模拟考试英语本卷满分150分,考试时间120分钟。注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。p2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如架需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳:选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。製例:How much is the shirt?A.£19.15.B.£9.18C.£9.15.:答案是C。1.What will the man order today?A.An iced tea.B.A coffee.C.A milk shake.:2.How does the man feel about the girl's joining the team?A.Proud.B.Surprised.C.Worried.3.What is the probable relationship between the speakers?A.Husband and wife.B.Photographer and model.C.Delivery man and receiver.4.What are the speakers mainly talking about?A.Dream universities.B.Exam results.C.Favorite subjects.5.Where are the speakers?A.On the road.B.In a shop.C.At a parking lot.剂英语试卷第1页(共12页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    become moreco humans take over more areas that used to be wild.couch can worl juat fine for thisas long you don't findofewminutes.32.What can we infer about the cockatoos from the text?A.They don't like living with people.一rn on的yo d vourl thinkingohbsilence is better for you.B.They are newly found in AustraliaC.They are very clever birds.A.Know concentration is the key.D.They like copying humans'behavior.B.Have something to drink or eat.33.What did the scentists want to kow in paragraph4ButyoushuddyngnbghtA.How humans responded to the birds'trick.B.Some people can study with lots of activities going onB Why the birds in more areas did the trick.E.Now this is for the perodm backgroudoundC.How the cockatoos learned the trick.Many peopl faldthisdonderwhy theyD.Why humans taught the birds to do the trick.C.The key ontke you feeorbe whileyoureyn34.What did the researchers find about cockatoos in their research?第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)A.They wanted their habitat back.第-一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)B.They intended to make humans angry.阅读下面短文,从短文后各题所给的A,B.C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选C.They could adopt new ways to open bins.D.They disliked looking for food themselves.Tiki Joyner Edwardslives far away from her mother and father.But,she doe35.What is the best title for the text?about them because there is somoe whom she can 42 tolook after themveday.HisA.A big problem of“homeless'”cockatoosname is Romemylion Mitchell,and he is a teenage boy who lives near the 43 of Tiki'sparB.A human-wildlife conflict all over Australiaents.The young man has no 44 relation with the Tiki's family,but he sure is 45C.A problem caused by cockatoos to humanswith them.D.A battle over trash bins between cockatoos and humansRomemylion has made it his 46 to watch over Tiki's parents,Trent and Cianne Jo第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)ner.He 47 them every single day,asking them whether they need anything.He is领根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。48 ready to lend a hand and be their guide when something is 49 for them to doCreating a good study environment takes a little planning.It is well worth the time as thebecause of their age.Romemylion never 50 a day to visit the 51 couple,though heend result will be much more productive study time.36But after a couple of times ofhas tons of things to do in school.studying in the right way,most people will be surprised at how much they can actually enjoyNow,Romemylion may 52 a lot of things for Tiki's parents,but there is one thingstudying.Read on to learn how to create a good study environment.he 53 to do and that is to accept any 54 from them for whatever he is doing.Truly.Reduceevery psibdistraetion.T off the telvision and go inan areawheRomemylion is a 55 and kind boy.you will not be interrupted by people.If you can,turn off your cell phone.If you are studyingThe teen has been doing this for years,which made his 56 deeper as time went by.on your computer,don't get distracted by emails.He is now more of a family than just a simple 57.At one point,Tiki'smom was58Check out the level of lighting in your area,If it is too dim(黯淡的),your eyes will bebecause of health issue and Romemylion paid a visit.He59herdveedfterinjured and you want to close your eyes.The sun is a light that naturally wakes you up andseeing the elderly woman.helps you think.Truly,kindness and genuine concecan relate people andtu 60 into family.Choose a comfortable seat.It should have a good back support and a good seat.NowaWhat's more,kindness can make the world we are living inbetter.【图高三英语第7页(共10页)图】【图高三英语第8页(共10页)图】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    ★启用前注意保密2023年普通高等学校招生全国统一芳试模拟测试(二)英语参考答案第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)21~23ACD2427D4BB28·31CDCA32~35BCBA第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)36~40 CBEAD第三部分语言运用【共两节,满分30分)》第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)41~45 CBDAB 46~50 ACDBC51~55 ABDCA第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)56.to57.latest 58.which59.has been favored/is favored 60.based61.has toured 62.an63.Integrating 64.attempts65.accidentally第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)One possible version:Dear Hans,I'm glad to hear you will hold an activity on the "Chmnese Language Day".Here are sometips to make it amazing and educational.First,engaging audience in entertaining activities is the key.It can start with Chinesecalligraphy show demonstrating the beauty of Chinese characters.Then,why not hold aChinese speech contest to highlight the unmatched charm of this elegant language?After that,it could be wrapped up with "Jasmine",a traditional Chinese song,which will certainlyimpress the audience.I am sure this will be a feast of culture and I sincerely hope you could record thisunforgettable show and share your achievement with me!Yours,Li Hua第二节(满分25分)One possible tersion:That night,I was struck by an idea as I read a graphic novel that all three of us liked.Thrilled and inspired,I sprang in front of my desk,racked my brains and started drawing a few英语模拟测试(二)参考答案第1页(共2页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    throughout her life,she has witnessed her loved ones'frustrations when people are unable tounderstand them.I noticed that all the kids realized that Ms Duckwall couldn't hear them,"ce toMaskelony said.So she asked her students,"Do you guys want to learn how to sign to Mslead-Duckwall what you want for lunch instead of pointing?"They said yes.The class started witheamthe basics of what they would need toknow for interactions with Duckwall.They started withthe main dishes,learning the sign nguage words for chicken,fish and other typical schoolcafeteria cuisines.Next,the students learned to sign letters.It didn't take long before principal Janet WrightDavis heard about what was going on"Is it just Ms Maskelony's class who are doing it?Let'steach the whole school,Janet said."Let's teach the whole school sign language.""Not ony is it great for the kids because they can learn anew skill that they can carry withthem and actually use with other people that they meet,but I think itis great because equal inclusivity(包容性)and equal access is so important,.”Janet said..“Ir's just something that wedon't often see.”The teachers claim their students love sign language.The adults claim the kids think it's"fun"and they agree.Every single fourth-grader in Maskelony's class gave sign language apositive review.And they all liked their collective hard work,if for nothing else,to makeDuckwall feel included.24.What can we know about Leisa Duckwall?s2ibod obA.She was often misunderstood.B.She feels sad to be pointed at.C.She serves students three meals a day.D.She was unable to interact with students well before.25.What made Maskelony want to teach students sign language?A.Her students'requests.B.The principal's suggestion.C.Her hard-of-hearing families.D.Leisa Duckwall's desire铜0所产校最新高考冲装第3页共2厕因·新有考高考样卷·英语日GD0小G

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    ling on buses or breathing polluted smoke and gases while cyc-29.D主旨大意。从第二段可以看出,从第二句话开始到本ling.段结束,共三句话,所提到的就是残疾孩子和他们的父David's river travel has made him fitter and less stressed.母们所遇到的障碍。He said:"When I was on my bike,I would yell at cars.When I30.A细节理解题。由第三段的As a result,they won'tbewas on foot,I would yell at cyclists,and so on."He added:prepared for life in the community,to say nothing of being"Just a few metres to the side of all the traffic is the river,andable to enter university or find a job after school.可知,让if you just swim down that,it's completely relaxing."David said残疾人得到等的教育是为了让他们为将来的生活做river swimming can be dangerous.He always checks the water准备。故选A项。temperature.In some cities it is illegal to swim in rivers.3l.B细节理解题。由最后一段的And another new project,1-5:ACBAC 6-10:ACBCA11-15:ABCBC"Education-A Right for All",is funded by the British16-20:AABAC 21-25:DADCB26-30:CABDAHuman Rights Fund..可知,这个项目是由英国人权基金给31-35:BADCD36-40:DFCAG41-45:ABCDB拨款的。46-50:ACDAB51-55:CDABC56-60:DBACD32.A细节理解题。根据题干中的“causing problems for both21.D细节理解题。根据Never Panic Early:An Apollo I3the bears and humans”可定位答案出处在第一段。根据Astronaut's Journey中的“The extraordinary autobiography of第一段中的“Arctic warming is reducing the food supply forastronaut Fred Haise”可知,这是一本宇航员的自传,因此polar bears.The animals are forced to look for food at waste与太空旅行有关。故选D项。sites..”可知,北极变暖正在减少北极熊的食物,由此导致22.A细节理解题。根据Riverman:An American Odyssey中北极熊在垃圾堆寻找食物。由于这些才引起人与熊之"...to Florida (a destination he'd never reach).His ca-间的问题。所以最初的造成人与熊问题的原因是北极noe washed up in the Outer Banks of North Carolina..."变暖。故选A项。知,Dick Conant没能到达佛罗里达州是因为他的独木舟33.D词义猜测题。根据第二段中的“The bears often end up被冲走了。故选A项。eating the food packaging when trying to get to the food in-23.D推理判断题。根据Great American Road Trips:Nationalside.Since their bodies cannot break down the material..."Parks中的“Enjoy the view from the driver''s seat while the可知,熊吃进包装并且身体无法分解这些材料,所以形editors of Country take you on a journey to more than 40 of成了阻塞物并引起熊生病甚至死亡。故选D项。America's greatest National Parks..”可知,《乡村》杂志的编34.C观点态度题。根据第三段中的“Andrew Derocher is a辑带你去参观40多个美国国家公园。由此可推断出这biologist at the University of Alberta in Canada.He said,本书的作者为《乡村》杂志的编辑。故选D项。“Bears and garbage are a bad association.”可知,Derocher24.C词义猜测题。根据划线词后的“my cousin Sadie at the对待熊与人之间的关联的态度是很消极的。故选C项。back end of a boat.Our older brothers paddled far ahead,35.D主旨大意题。根据最后一段中的首句“Scientists sayand my mom and uncle navigated (from the third ca-the problem will only get worse for the bears as more humansnoe.”可知,作者与堂兄在船上,堂兄赛迪在船尾。由此move into their territory.”可知,当更多的人进入熊的领地推断出作者在船头。故选C项。时,问题会更糟。下文以加拿大的努纳维特地区为例说25.B推理判断题。根据第三段中的“We had thought if we明这一问题。故选D项。would continue to stir the batter over the fire,it36.D根据上文的“.but sometimes spell-checkers are not a-would eventually cook into brownies..”以及下文的内容可vailable.”以及D项中的“spel-checker”可知,该题选D知,做巧克力蛋糕给作者留下深刻印象。故选B项。项。26.C推理判断题。根据题干中的“a walleye'”可定位答案出37.F根据本段首句“Make yourself a list of problem words.”处在最后一段。根据最后一段中“I was unsure to believe以及空处后的“Practice a little every night.”可知,该题her,but a few casts later and she had boated a perfect wall-选F项。eye."We called over the other canoe and continued to38.C根据上文的“.copy and paste the word into your file.”cast into the hole."I have a fish....I have a fish,"I calmly可知,拷贝和粘贴这个单词到你的文件中。而C项中said.”可知,几次投抛后,她已经划船掉到了一条“wall-“Later you can add it to your list(above).”提到“以后,你eye”,并根据“a fish'”可知,“walleye”就是“鱼”。故选C能把它增添到你的上述清单中。”与上文衔接。故选C项。项。27.A推理判断题。根据第一段中的“at age twelve in Au-39.A根据下文的“The more you read,the more words you willgust,2006”,第三段中的“0 ne day in August,2014”和最memorize...”可知,把这个词大声地说出来与A项中的后一段中的“It was late afternoon in2020”可知,全文是以“Read a lot!”相关,故选A项。时间顺序发展的。故选A项。40.G根据本段的主题句“Read with a pencil.”可知,该题选28.B推理判断题。分析段落,主题句为第一句话,而所举G项。的例子就是作为支持主题句的。故写作目的就是表明41,A由上文的He was dirt poor,…以及He did odd jobs..可-些变化己经发生来改善残疾人生活质量。故选B项。知,他的工资是低的。先知冲刺猜想卷·英语〈四〉(含听力)3先知冲刺猜想卷·英语(四〉(含听力)4

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    DD32.Why is the robot cook considered the mostadvanced of its kind?C 23.What should you do for the latest training阅A.It can make various kinds of dishes.读information?B.It cooks many dishes more quicklyA.Send emails to adent@cenmac.comC.It can make dishes healthierB.Contact your advisory teacher.D.It has many different skills.B33.What is the improvement in the newly developedC.Visit the training centre's website.robot cook?D.Call Annabel in advance.A.It can work with home cooks.B.It can taste a dish while cooking.C.It can make tomatoes and scrambled eggs.®D.It can recommend right food to a particularperson.BA24.What happened to Katrina Kohel?A 34.What is paragraph 4 mainly about?A.She was forced to face an unexpected challengeA.How the robot cook was trained.B.She became famous online before the event.B.The advantages of the robot cook读C.She failed to win the trust of her teammatesD.She easily beat her three other teammates.读C.The importance of the robot cook.D.What dish the robot cook could make.B25.How did Kohel feel about her competitors'attitudeD 35.What does Dr Muhammad Chughtai think oftowards her?the future of robot cooks?A.It met her expectations.A.Uncertain.B.Worrying.B.It was a surprise for her.C.ConfusingD.Promising.C.It made her very nervous.D.It gave her confidence to win第二节阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项C26.What does the underlined word "acclaim"in中有两项为多余选项。A.This happens all over your body.paragraph 3 mean?阅B.Spicy food is popular with many people.读A.Guidance.B.SuccessC.However,some chili peppers can harm you.读D.As soon as your body notices capsaicin,it responds.C.Praise.D.Honor.E.Many people also notice spicy food makes their nose run.C27.What does the last paragraph function as?F.Always think of your own safety when eating spicy meal.G.Luckily,there are plenty of other ways to fight off the heatA.An ending of the story.B.The background of the story.Have you ever eaten a spicy meal?If so,youknow it has a few different effects on your body.C.The reflection of the story.D.A development of the story.Your mouth will burn.You might even start tosweat!36_E Why is it?CA.This happens all over your bodyB.Spicy food is popular with many people.A28.What can we say about "bon courage"if it is used inC.However,some chili peppers can harm you.the situation in paragraph 1?D.Assoon as your body notices capsaicin,i respondsA.It is more suitable than“good luck”.E.Many people also notice spicy food makes their nose runF.Always think of your own safety when eating spicy meal.读B.It is less formal than“bonne chance”读G.Luckily,there are plenty of other ways to fight off the heatC.It sounds less stressful than“good luck”,D.It has the same meaning as "bonne chance".The heat in spicy food usually comes from chiliC29.What does a Dutch speaker usually do at a boy'speppers ()There are many types of chili peppers,butbirthday party?they all have one thing in common.They all containA.Give the boy an expensive gift.something called capsaicin.Capsaicin is something that canB.Avoid an exchange of pleasantries.make a part of your body sore or painful.37 D It willC.Congratulate the boy and his family.make plenty of extra mucus (to remove the capsaicin.D.Say“gefeliciteerd”to everyone present.B 30.What is special about the Swedish language?A.This happens all over your bodyB.Spicy food is popular with many people.A.It often sounds rudeC.However,some chili peppers can harm you.B.It lacks the word“please”.D.As soon as your body notices capsaicin,it respondsE.Many people also notice spicy food makes their nose run.读C.It prefers odd,long expressions.读D.It uses“tack for senast”to praise friends..&a时ptoff the heatA 31.What would be the best title for the text?38AYou'll definitely notice the extraA.At a loss for wordsmucus in your nose when it starts to run.TheB.Polite birthday greetingsmembranes (in your stomach make extra mucus,C.The necessity of pleasantriestoo.This is all in response to the heat that makesD.Right words for right occasionsspicy food taste good to many people.3

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    or pedestrianised(使,Wht de Rachel cal n poled?people see,they genA.Make dresses using new material.just see the car's higB.Share skills about making clothes.飞8 What doC.Donate whatever they no longer use.A.Making it intoD.Care for and respect the children in need.B.Getting a drivi7.What qualities can we learn from Rachel O'Neill?C.Being involvecB.Diligence and sincerity.A.Fairness and honesty.D.Owing a homeD.Determination and modestyC.Kindness and devotion.实2 What leA.Some socialGetting a driving license was once a universal passage into adulthood.But now a growing mi-C.Environmentnority of young people ignore or actively oppose it,into their 20s and beyond.That starts to createmore support for anticar policies in cities around the world to pass anti-car laws,changing plan-A10.What doe.thening rules to favour pedestrians over drivers.After a century in which the car remade the richA.Agrees witD11.What does thworld,the tide begins to swing the other wayBy 1997,43%of America's 16-year-olds had driving licenses.But the proportion has beenA.People arefalling for every age group under 40.Even those who have them are driving less.A similar trend isB.Banningseen in Europe.One study of five European capitals found the number of driving trips made byC.It's hardworking people was down substantially since a peak in the 1990s.D.Anti-carNo one is entirely sure why young adults are proving resistant to owning a car.The growth ofthe internet is one obvious possibility-the more you can shop online,or stream films at home,A recentthe less need there is to drive into town.The rise of taxi apps like Uber has contributed as well.(ZSL)showsDriving generally is more expensive.Other reasons seem more cultural.One big motivator is wor-The Liviries about climate change.port tracks thThe falling popularity of cars among the under-40s chimes with the mood among city plan-population heners and urbanists.In America,New York has banned cars from Central Park and some streets.Inarea(or thethe past few years,dozens of American cities have removed rles that force developerstoprovideThe rea cerin amount of free parking around their buildings.These inclucAs the example in Oxford shows,political opposition could put the brakes on the growth offound in 31ni-rparts of Erope where nti-c police have been in place,theyap-Thispear to have worked.Ciulio note that almost nowhere in the world that has removed a bigroadfrom 1970精品押题卷·英语五第4页(共10页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    讲评三步一体高效训练记20.A.adultsB.educatorsC.parentsD.assistants21.A.hardlyB.merelyC.usuallyD.early22.A.natureB.resourcesC.connectionD.behaviors23.A.feedB.likeC.teachD.protect24.A.stealB.hearC.learnD.separate25.A.leadB.pictureC.chargeD.time26.A.restB.growC.eatD.defend27.A.goodB.awfulC.uniqueD.strange28.A.nobodyB.anybodyC.everybodyD.somebody29.A.controlledB.expectedC.becomeD.understood30.A.well-roundedB.formerC.enthusiasticD.fresh31.A.goneB.exhaustedC.reservedD.suspected32.A.progressB.remainC.transformD.disappear33.A.give up onB.hold up onC.think aboutD.talk about34.A.markB.differenceC.presentationD.promise【答案与解析】教育者们的职责除了教书,还应该包括真正地建立起与孩子们的联系。20.B根据上文的I've done the same thing可知,作者也是一名教育工作者。21.A根据上下文转折关系可知,我们知道孩子为什么学不下去,但是有一件事我们却极少讨论,那就是人和人之间的联系的价值和重要性。22.C23.B根据下文的they don't like可知,一位老师曾经对作者说:“他们付钱不是为了让我喜欢孩子们。他们付钱让我教书。”24.C作者回答道:“孩子们不会向他们不喜欢的人学。”25.D根据下文的at break可知,作者的母亲利用课间时间给孩子买吃的。26.C根据上文的buy snacks for kids可知,作者的母亲给有需要的孩子买零食。27.A根据上文的bath soap for kids可知,作者的母亲给身上气味不好闻的孩子买香皂。28.D多年后,那些学生告诉作者的母亲,是她无微不至的关怀让他们感受到自己被关心,觉得自己重要。somebody在此处意为“重要人物”。29.C那些学生来看望作者的母亲,想让老师看看自已变成了什么样。30.B作者的母亲去世时,很多她以前的学生来参加葬礼。31.A作者热泪盈眶,并不仅仅因为母亲去世了,还因为她留下了一段段珍贵的感情,这些感情永远不会消失。32.D33.A每一个孩子都应该有一个守护者以及一个不会放弃他们的成年人。34.B我们是教育者。我们注定就要有所作为。【24新教材·ZCYK·英语-R-选择性必修第二册-Y】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第10期A1版Keys:封面故事1-3 FTF九年级(上)期中训练(二)听力原文及参考答案听力原文第一部分听对话回答问题本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目;听完后,你还有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。1.M:Will you be free this Saturday,Mary?I want to buy a birthday cake for my sister.Canyou go with me?W:Sorry.I'm going to attend my friend's wedding this Saturday.2.M:What color do you want to paint the walls?W:I will paint the living room walls blue and my bedroom walls orange3.M:We are going to have a football match at 4:00 pm.Would you like to watch?W:In fact,I'm not interested in football.But if you'll play in the match,I want to go andwatch you play.4.M:Mum,can you help me work out this maths question?It's really difficult.W:Wait a minute.I'm doing the dishes.5.M:Why doesn't Peter talk with us?W:He can't speak English.He comes from Germany.6.M:Do you think Danny will win the game?W:I have confidence in his victory.He has been training for the match for a long time.7.W:Hurry up!It's half past seven!The meeting will soon begin.M:Don't worry.There's still half an hour left.1/5

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    4.sisters5.those6.isII.1.These are;jackets2.Who is3.Yes;they are4.Is that5.No;they aren't6.That is;pencilIII.1-4 BCCASection B(1a-2c)I.1.son 2.photos 3.dog 4.HereⅡ1.She's;daughter 2.In the next photo3.girls are;sisters 4.They are;parents 5.your uncle 6.Here is aIII.1.of2.are3.Who4.parents5.His6.color7.haveSection B(3a-Self Check)I.1-5 EBCDAII.1.She is Sally's aunt.2.It's yellow.3.They are in the USA.4.Four5.Sally and her grandparents.3/3

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    绝密★启用前滨城高中联盟2023-2024学年度上学期高三期中I考试英语命题人:大连市第一中学刘燕飞校对人:大连市第一中学郭晓伟第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What will the woman probably do next?A.Take a nap.B.Prepare dinner.C.Go to the bathroom2.What is the woman dissatisfied with about Linda?A.Her learning attitude.B.Her exam results.C.Her communication skills.3.Who is Scott?A.A waiter.B.A salesman.C.A student.4.Wheredoestheconversationprobablytakeplace?A.At a furniture store.B.At the woman's home.C.In a restaurant.5.What are the speakers mainly talking about?A.A trip.B.A TV show.C.A university第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What bothers the woman?A.She types too slowlyB.She forgot to save her report.C.Her computer is broken again7.When is the woman's report due?A.This Thursday.B.Next MondayC.Next Tuesday听第7段材料,回答第8、9题。8.What is the man reading at first?A.A poem.B.A novel.C.A magazine9.How does the woman feel about Mary Vanderbilt's story?A.Angry.B.Curious.C.Indifferent.听第8段材料,回答第10至12题。10.How will Helen get to Chicago?A.By rail.B.By plane.C.By car.11.Where did Helen and Lisa first meet?A.At a swimming pool.B.At Lisa's house.C.At a camp.12.What do Helen and Lisa both like doing?A.Going skiingB.Collecting stamps.C.Listening to music.听第9段材料,回答第13至16题。13.Why can the woman speak English fluently?A.She has a gift for languages.B.She has learned it for long.C.She signed up for an English course.14.What does the man want to do next year?A.Study abroad.B.Join a club.C.Tour Britain.15.Which of the woman's suggestions does the man take?A.The first one.B.The second one.C.The third one.16.What are the speakers going to do together this evening?A.Do their homework.B.Clean the house.C.See a film听第10段材料,回答第17至20题。17.How much does it cost to buy an adult ticket and a child ticket?A.About $36.B.About$38.C.About $40.18.What does the speaker think of whale-themed spaces?A.They're confusing.B.They're special.C.They're interesting19.What is the attraction on the 120th floor?A.A small cafe.B.An outdoor balcony.C.A glass floor.20.What does the speaker say about the restaurant?高三英语试卷第1页共6页

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第l5期Bl版Keys:(One possible version客观题除外)课本链接1-3ABC主题漫步1.thick2.the sun3.heavier4.clear seasons第l5期B2版Keys:(One possible version)Part 1短语收藏夹1.travel around the earth2.send...into space3.make great progress4.一大群人5.踏上练一练1.sent;into space2.set foot on3.a large crowd句式梳理1.prove;to2.prove thatPart2短语收藏夹1.electronic controls2.对...了解甚少3.master computer technology4.下定决心练一练1.master computer technology2.made up his mind3.know little about句式梳理1.advised:to2.against making3.advises him againstPart3短语收藏夹1.be dangerous to2.come into being3.do business4.例如5.像往常一样句式梳理There is no doubt thatPart 4短语收藏夹1.肯定地2.cause problems3.on one's own4.不再语法运用1.who /that2.that3.which /that4.who/whom /that5.that

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第6.What did the author do when her daughter missed第10.What led the company to introduce the pumpkinthe ball?spice latte?部A.She stood close to the net.Favorable market test results..She repeated hitting the ball.部B.The success of the peppermint mocha launch.C.She changed ends with her daughter.分C.Strong customer demand for fall seasonal drinksD.She instructed her daughter immediatelyD.Positive customer response to chocolate drinks.7.What can be a suitable title for the text?阅11.Why does Starbucks have a limited run for the阅A.I encourage my daughter to be independentpumpkin spice latte?读B.I inspire my daughter to express her emotions读A.To avoid marketing pressure.C.Tennis helps me understand my teenage daughterB.To protect it as a top seasonal drinkMy daughter and I find some peace on the tennisTo maintain consumer expectations.court8D.To match other companies'marketing strategies.第C第DHeat waves may have swept across the country lastApart from Garfield's legendary love of noodles,week,but for Starbucks,fall has officially arrived.Onperhaps no food is more linked to cats than tuna,a large部August 24,the coffee chain began offering its line-up of部sea fish caught for food.Yet tuna (or any seafood for thatseasonal drinks-fronted,of course,by the pumpkin spice分matter)is an odd favorite for an animal that evolved inlatte(南瓜风味拿铁),which turns20 this year.the desert.Now,researchers say they have found aSince 2003,the drink has been a majorbiological explanation for this curious preference.moneymaker for the company.It's Starbucks'mostCats can't taste sugar because they lack a keyprotein for sensing it.That's probably because there's no读successful seasonal drink,and hundreds of millions have读sugar in meat,says Scott MeGrane,a flavor scientist atbeen sold since its launch."It's still one of our top drinks,"the Waltham Petcare Science Institute."There's a sayingsays Thomas Prather,vice president of marketing atin evolution:If you don't use it,you lose it,"he says.CatsStarbucks."It kind of amazes me as a marketer,yearalso have fewer bitter(苦的)taste receptors(感受器)thanover year."humans do-a common feature in meat-eating animals.第"Pumpkin spice latte seems to have taken off to an第But cats must taste something,McGraneunusual degree,"said Montana Miller,a scholar ofreasoned.And gene (sequencing showed that cats,popular culture at Bowling Green State University inlike humans,have all the genes needed to detect umami部2018.She credited the drink's popularity to its "nostalgic部()However,when the researchers compared the分(t怀l旧的)connections”to elements of American popularprotein sequences with those of humans,they found aculture "that we are increasingly afraid of losing touch分striking difference:Two key sites that allow two mainwith",such as carving pumpkins and gathering foramino acids(氨基酸)to activate umami taste in people阅Thanksgiving dinner.Coming off its successful launch of the peppermint阅were changed in cats."So I began thinking,maybe catscan't taste umami,"McGrane says.nocha(薄荷摩卡)during the winter of2002,theTo check this,the researchers did the firstcompany hoped to develop a similar fall seasonal drink.experiment.They produced a model of the cat umamiThe team came up with a long list of ideas,then surveyedreceptor.They then exposed the model to a variety ofcustomers on how likely they were to buy certain drinks.amino acids and nucleotides(核苷酸).第Drinks featuring chocolate performed well,but第It did respond to umami-but in a different way.Inpumpkin scored highly on "uniqueness".So the coffeepeople,the amino acids act first and the nucleotideschain decided to take a chance on the unique flavor,strengthen the response;in cats,the nucleotidesdoing a test in about 100 stores in the United States and部activated the receptor,and the amino acids furtheradded to it,MeGrane says.分Canada."Within the first week of the market test,weIn the second experiment,McGrane and colleaguesknew we had a winner,"says Peter Dukes,a manager atgave 25 cats a taste test.They presented the cats withthe Starbucks.two bowls of water,each with various combinations ofThe latte is only available in the fall,and the阅amino acids and nucleotides,or just water alone.The读limited run is part of the company's marketing strategy读cats showed a particular preference for bowls"Taking it away and giving people something to lookcontaining combinations that can be found atforward to will make it all the more appealing toparticularly high levels in tuna."It was one of the mostconsumers,"says Kelly Haws,a consumer behaviorpreferred combinations,"McGrane says."It reallyresearcher at Vanderbilt University.seems to hit that umami sweet spot."第8.What surprises Thomas Prather as a marketer?第12.What does the research focus on?A.The impact of nostalgic connections on sales.&Hecaonmrommetna3a部B.The popularity of seasonal drinks at Starbucks.C.How cats evolved into what they are today.C.The increasing number of customers at Starbucks部D.The reason why cats'taste preferences have changed分The success of the pumpkin spice latte year after分13.What does Scott MeGrane suggest about cats'tasteyear.receptors?9.What does Montana Miller think is the reason for the阅popularity of the pumpkin spice latte?阅They have evolved differently due to cats'diet.B.They can distinguish between a wide variety of读A.The unique taste experience it offers.读flavors.B.The growing demand for seasonal drinks.C.They are different from those of other meat-eatingIts connection to American popular culture.animals.D.Starbucks'marketing effort over the years.D.They respond more strongly to sweet foods thanbitter foods.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    toys along with a huge selection of toys with educational ele- ments, Trends are a great way of providing retailers and buyers with valuable guidance.This year,three trends are taking centre stage:“Body and Mind”,“Girl Power'”and“Swap&,Collect'”.“Body and Mind"focuses on products that promote the physical and men- tal well-being of children through play,creating a healthy meth- od to reduce the daily stresses through fitness and physical activi- ties after school work."Girl Power"includes toys that encourage girls to develop their different interests."Swap &Collect"marks the return of the enthusiastic interest of collecting among young and old.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    C.She wants her skin to feel younger. 听下面一段独白,回答第12至第15小题。 12.When was Shakespeare and Company first opened? A.In1919. B.In1941. C.In1951. 13.What service did Ms Beach's bookstore offer? A.Food to readers. B.Beds to writers. C.Writing lessons. 14.Why did Ms Beach close her bookstore? A.She was forced to close it. B.She faced strong competition. C.She didn't have enough money.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    21.Why should adolescents look at situations critically? A.To make a decision as soon as possible. B.To share the whole story with others. C.To understand complicated headlines. D.To avoid being misled by partial information. 22.What does the underlined word "diminish"in paragraph 2 probably mean? A.Seize. B.Ignore. C.Decrease. D.Divide. 23.What can we know from paragraph 3? A.Adolescents should be sympathetic to others in trouble.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    graph probably mean? A.Deny. B.Prove. C.Understand. D.Examine. 27.What is the bad effect of offering children too much? A.Parents possibly get mentally tired. B.Children are unable to make full use of them. C.Children will less likely succeed in the future. D.Parents are likely to ask too much of their children.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    28.Why is concrete mentioned in the last paragraph? A.To compare it with graphene. B.To prove graphene is stronger than it. C.To show the benefit of graphene. D.To describe the harm of cement to environment.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    C.Consuming less protein. D.Harvesting other seafood less. 31.From which section of a magazine does the text come? A.Health. B.Science. C.Ecology. D.Entertainment.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、 B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每 段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。 1.Where does the conversation take place? A.In a garden. B.At a restaurant. C.At the woman's house. 2.What does the woman like collecting best? A.Stamps. B.Coins. C.Train tickets.

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第二节(共5小题;每小题5分,满分25分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳 选项。选项中有两项为多余选项 People who seem to have all the luck are not usually blessed by a great amount of good fortune.15 Those who are closed- minded and negative simply don't allow as many good things into their lives,or if good things appear,they don't even recognize them.Here are four top tips for creating your own luck. Be flexible.Closed-minded people don't often come up with solutions,because they see only one way of achieving something. 16 If you open your mind to alternative possibilities,you'll find that things start working out where you thought they wouldn't.

  • ‹‹ 17 ››
扫码二维码