20.How many bars of chocolate are there in one box?A.30.B.21.C.10.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。Arden UniversityArden University has physical study centres in London,Manchester,Birmingham,andBerlin,Germany,and also offers high quality online bachelor and master degree programmesto British and international students all over the world.They have supported over 50,000students while remaining true to their core values,ensuring higher education is available forall.Covering a range of professional subjects in 12 academic fields,Arden University makesUK education accessible and affordable through their creative study platform.Click here toview this school.University of London International ProgrammesWe have over 60,000 students in every corner of the globe studying on more than 100different programmes.Our global footprint and flexible study method has enabled students tostudy wherever they live.As a family of 19 world-class colleges and admired institutes,theUniversity of London has an international reputation for academic distinction in teaching andresearch.Our students achieve exactly the same standard of internationally recognizedqualification as those who attend the University itself.Click here to view this school.University of YorkThe University of York is one of the top ten universities in the UK for teaching andresearch,and is ranked in the top 100 universities in the world.This well-establisheduniversity consists of over 30 academic departments and research centres and a student body of13,000,and was named Times Higher Education University of the Year 2010.Most of thedistance learning courses are designed to meet professional development needs,and reflect thebenefits of online learning in this context.Click here to view this school.Lloyd's Maritime AcademyCourse options include popular and well-established diplomas in Marine (Surveying,ShipManagement,and Maritime Law.Various accreditation levels are available from short,onlinebased certificate courses,to fully-accredited diploma and postgraduate diploma study options.We also offer our best course-the MBA in Shipping Logistics.The continued strength ofthese distance learning programmes have over 6,000 students enrolled on our courses.Clickhere to view this school.21.Which holds the largest number.of students?A.Arden University.B.University of York.【高二英语第3页(共10页)】·22-02-341B·
equipments passed by the square.The military parade was followed by a mass march.Aboutequipment100,000 people and 70 floats joined a mass march.Having watched the program,I feel verytheproud in being a Chinese.of第一处:ou改为my。考查代词。本文只提到作者一人,并未提到其兄弟姐妹,故用形容词性物主代词my。第二处:去掉couch后的and或将watching改为watched.。考查连词。现在分词短语作伴随状语,前面不能再用连词。或将watching改为watched。第三处:would后加be。考查动词语态。此处应用被动语态形式。被动语态缺少助动词be。第四处:begin改为began。考查动词时态。全文基本时态为一般过去时,故begin改为began第五处:inspired改为inspiring。考查非谓语动词。此处修饰speech应用现在分词形容词形式,表示“令人…的”之意。第六处:ride改为riding。考查非谓语动词。介词by后面应用动名词作宾语。第七处:that改为which。考查定语从句。在非限制性定语从句中,介词后关系代词指物时应用which。第八处:equipments改为equipment。.考查名词复数。equipment为不可数名词,没有复数形式。第九处:a改为the。考查冠词用法。第二次提到mass march,应用定冠词the表特指。第十处:in改为of。考查介词搭配。be proud of为固定搭配,意为“以…而自豪”。第二节书面表达One possible version:Dear Peter,I am very sorry to tell you that I can't go to the airport to pick you up tonight.Thismorning,when I played football with my friends,I got my leg injured.The doctor says I haveto stay in bed for at least a week.I'm sorry I can't keep my word.But don't worry.I have anidea.My sister happens to be at home now.She is studying in college and speaks Englishfluently.She is very willing to pick you up at the airport instead of me.She will get in touchwith you after your flight arrives.I will wait for you at my home.Wish you a pleasant journey.Yours,Li Hua听力材料Text 1W:Hi,Mark.How is everything?M:I'm a bit busy right now.We've got guests coming for the weekend and the house is sountidy.Maggie,you know,I hate housework.Text 2W:You were late this morning.Did you say sorry to your teacher,Mike?M:Why must I?When I got to school,I was just on time for class.Text 3W:National Bank,can I help you?【2022届普通高等学校招生全国统一考试模拟卷·英语第38页】
第一ENGLISH WEEKLY高三新课程关语周极的以(2021-2022)第32期仅涉★☆☆☆☆Very easy★★☆☆☆Easy★★★☆☆Normal★★★★☆Hard★★★★★Very hard▣回掌上周报微信小程序综合能力测试(6)扫描播放听力音频ClassNameMarks本试题支持自动批阅功能,具体操作方式,请关注“掌上周报”公众号导航栏查看。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)】wa听下面5段对话,选出最佳选项。11.When was the Laocoon and His Sons created?1.Where are the speakers probably?A.In the Heroic Age.B.In the Ancient Greek period.A.At home.B.At a clinic.C.In the Renaissance period.2.How does the man sound in the conversation?C.In a restaurant.12.What does the man say about the Laocoon and His Sons?A.Surprised.B.Regretful.A.It took a long time to finish3.Why does the woman call?C.Disappointed.C.It was admired by Michelangelo.B.It's higher than 2.84 meters.A.To make an apology.听第9段材料,回答第13至16题。B.To send an invitation.4.What will the man do first?C.To ask a favor.13.When did the man go to Hersheypark?A.Last spring.A.Refund the money.B.Last summer.C.Check the order history.B.Explain the instructions.14.How will the woman probably go to Hersheypark?C.Last winter5.What are the speakers talking about?A.By driving herself.B.By taking a bus.C.By getting a taxi.A.Doing exercise.B.Managing stress.15.What does the man strongly recommend the woman to try?A.The water rides.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)C.Drawing pictures.B.The Mini Pirate.C.The Great Bear roller coaster.听下面5段对话或独白,选出最佳选项。16.What does the Hershey Lodge provide?听第6段材料,回答第6、7题。A.Sweet treats.B.Spa retreat6.What feature of the new washing machine does the woman care about most?听第10段材料,回答第17至20题。C.Camp activitiesA.Its sound.B.Its sizeC.Its price.17.Who is the speaker probably?7.How much does the woman's old washing machine weigh?A.A club member.A.25kgB.35kg.C.A student union president.B.A college teacher.听第7段材料,回答第8、9题。C.45kg.18.Through which society can students book the UAC?8.What does the man want to do?A.The Office of the Student Union.A.Learn to manage money.C.Get a bank card.B.Apply for a job.B.The Director of Student ActivitiesC.The Events Department Operations Office.9.What does the woman think of the man's practice?19.When will the UAC be open on weekends?A.It's reasonable.B.It's efficient.C.It's ridiculous.A.From 8 am to 9 pm.听第8段材料,回答第10至12题。C.From 11 am to 12 pm.B.From 9 am to 10 pm.10.What is the relationship between the speakers?20.What will the speaker probably do next?A.Mother and son.B.Brother and sisterC.Teacher and studentA.Chair an academic meeting.B.Discuss the club activities next weekC.Introduce the charging regulations of the UAC.第二部分第一节(共15小题:每小题2分,满分30分)阅读理解(共两节,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的ABC和D四个选项中,选出最佳选项Situated in Gibraltar(直布罗),the Alameda Botanic Gardens wereAthe public in 1816 and there are:★★女金☆
51-55 DADBC56.how57.combining58.done59.realized60.to check61.totally62.months63.a64.With65.better部写作第一节One possible version:Dear Jack,评估I'm writing to invite you to go to the seasideresort of our city with me this weekend.It依据reopened last weekend after a two-month closure新颖because of COVID-19.It has clear water,fine sandand a clean beach.It will be pleasant to swim in高效1the sea or even walk along the beach.Moreover,we'll have the chance to witness a beautiful sunset.I really hope that you will join me.Don'tforget to apply sun cream and bring your学台sunglasses!I'm looking forward to your early容包扫reply.Yours,练、阅Li Hua第二节导和听One possible version:The next week,Mr.Peters came to the语classroom and said."Mrs.Ford,there'ssomething that you and the children should see in全面提the parking lot."The children could not believe重现,松what was in the parking lot!Mr.Peters explainedwhat had happened.First a truck from a furniture新store brought two new benches for the old park.Then a truck from a big toy store brought two new创新思swing sets.A truck from a landscape company also策略,熟arrived.It brought several rolls of grass for thepark.Just then,another truck pulled into the阅读parking lot.A man and a woman began lifting outsome flowers and bushes.语篇突After a week,the park was ready to open.The探索,树laughter of children filled every corner of the newpark.The TV reporter came back.Mrs.Ford's解elass had been asked to name the park.They chose“Rainbow Park,”“Rainbows are made of lots of分门别类different colors,"Yuki told the reporter."A lot of语言,有的different people made this park.It's like aght be听川
While EVs produce far fewer emissions than conventional cars do,they aren't without envi-ronmental influence.Coal is still burned to create the electricity that charges them.And EV pro-duction is emission intensive(密集排放型).So power systems need to become carbon-free andEV batteries need to fully become recyclable before EVs can be truly emission-free.32.What can we know about EVs from Paragraph 1?A.Their trend is uncertain.B.Their future is promising.C.Their producers are declining.D.Their purest ones are launched.33.Which aspect encourages people to buy EVs?A.Lack of expensive parts.B.Long-term free repair fees.C.The government's support.D.The additional buying payment.34.What should people pay special attention to when driving the EVs?A.Quiet passers-by.B.The water damage.C.The extreme temperature.D.Batteries'short life.35.What can be a suitable title of the passage?A.Recyclable Electrical Vehicles Win MarketsB.Driving Electrical Vehicles Will Be CommonC.Electrical Vehicles Are Within Reach in the USD.Keep Current with Facts About Electric Vehicles第二节(共5小题;每小题3分,满分15分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。How to Save Water During a Drought?The drought is happening because of climate change.California just had its driest year in acentury.Gov.Gavin Newsom has declared a statewide drought emergency,asking all Californiansto save water in every way possible.36,though you can't save California on your own.Small things can add up.You've probably heard these tips before,but consider this a re-fresher course:Don't let the water running while you wash dishes in the sink or washing,brush-ing or shaving.37.Water outdoor plants in the morning or evening,so you don't lose asmuch water to evaporation in the midday sun.Replace old appliances.How old is your toilet?If it's from before 1990,it could be using upto 6 gallons per flush.Newer toilets may use as little as 1.28 gallons or less.38.Upgradingyour dishwasher and washing machine and any other water-intensive appliance will also pay sav-ings dividends(红利),in both water and energy costs.39 Keep an eye on your water bill.If it creeps higher than normal without a good rea-son,investigate whether you have a leak somewhere.Depending on the type of water meter(you have,you may be able to monitor the meter with all your water turned off and seewhether anything is still moving through your system.40Consider your overall lifestyle of water usage and do everything within your power to useless water.Individual action can make a big change.A.Focus on the water billB.Individual action mattersC.Find out the potential problemD.They can save a lot per household per dayE.It's political action that brings a significant changeF.You may also use a smart detector to tell you once there's a problemG.Only run washing machines and dishwashers when you have a full load高三英语试题第6页,共8页
How much should the man pay?A.$44.B.$52C.$57.20.10.What is wrong with the man's yisa card?A.It is lost.B.It is damaged.C.It is overdue.听第8段材料,回答第11至13题。11.What are the speakers mainly talking about?A.Celebrating birthday.B.Preparing a birthday party.C.Inviting friends on birthday12.What does the may think of a surprise party?A.Funny.B.Exciting.C.Unpleasant.What might the man do on his birthday?A.Read a book.B Hold a partyC.Buy a gift.听第9段材料,回答第4至17题。&aee电teprA Tourist and guide.B.Mother and son.C.Wife and husband.5.What will the speakers do next momA.Go to the zoo.B.Visit the museum.Where the conversatie prob uke plaeeC.Go shopping.A.In a hotel.B.In a restaurantC.At home17.How will the speakers go to the seaside?A.On foot.B.By bus.C.By taxi.听第10段材料,回答第18至20题。18.Who collected rubbisk last week⊥月A.The tourists.B.The local villagers.C.Senior school students.19.When will the next trip bke place?A.On Friday.t次B.On Saturday.C.On Sunday.20.What will be offered an the activity?A.Boats.-→B.Gloves.C.Sunscreen.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题:每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AEnjoy Trekking (in Thailand with this all-in-one guide!Chiang RaiChiang Rai is the northernmost region of Thailand.Trekking in this region is an excellent choiceas its mountainous areas have countless ancient ruins for people to explore.Chiang Rai is one of thegreatest places for trekking in Thailand near Bangkok.Treks in Chiang Rai are usually through highmountainous regions so make sure to pack light and wear warm clothes.Wear comfortable shoes anddo not carry anything that could cause damage to the envtronment in any way.Chiang MaiThe trails in Chiang Mai are perfect for amateur trekkers.Trekking in Chiang Mai is a superbchoice as there are beautiful forests,valleys and rivers,well as various ancient villages that you三士壁考。语第2页共8页)
People who are one of the best in the world at something are only average atmostther things.Michael is a basketball legend but when it came to attempting tobegreat at baseball,it just didn't work out.Choose a couple of things you really enjoy doing and focus on becoming great atthose things.Maybe you'd rather be average at a bunch of things instead and that'sfine too.There are plenty of people who are good enough at a ton of things and all ittakes is a bit of practice.If you want to be really great at something however,enough where you canactually make a career out of it,it's going to take a lot of time and energy whichmeans you'll have less time for other things.That means you'll be average or reallycrappy at most things.As long as you're great at one or a few things,being average at everything elseis okay.And how do you become great at something?Practice-lots and lots ofpractice.28.If you press yourself to be good at everything,you'll probably beA.unhappyB.respectedC.more talented D.good at nothing29.Why is Michael mentioned in Paragraph 3?A.To attract the readers.B.To honor the great player.C.To introduce another topic.D.To support the author's opinion.30.What is the probable meaning of the underlined word"crappy"in Paragraph 5?A.Expert.B.Bad.C.Angry.D.Amazed.英语试题(四)第8页(共16页)
47.C“我”的曾祖母从来没有(never)参加过奥运会,没有做过生意,也没有写过一本书。48.A她说她的梦想很简单(simple)。49.D她向后倚靠,自豪地谈论她的家庭成员的成就(achievements)>。50.B经过15年间无数次的手术,她的女儿终于可以独立生活(ive)并且养活一家人了。5l.C其他家庭成员参加过奥运会,经营自己的生意,或成为有许多读者的作家(writer))。利52.A然而,“我”的曾祖母尤其感到骄傲的(proud)是看到她的家人为他人服务并努力给别人带去积极的影响(difference))。53.D见上题解析。54.D“我的家庭成员正在达成(reaching)他们的目标,那对我来说已经足够了,”55.C多年来,她一直坚持(insisted on)选择快乐。56.A她认为她有意识地选择乐观(optimism)让她在失声痛哭(broke down)的时候不至于被自己的眼泪淹没。57.B见上题解析。58.D“亲爱的,我坚定地(firmly))相信你也会达成自己的目标。”59.A“继续(Keep)努力去实现自己的梦想,你会感到快乐的(blessed)。”60.B见上题解析。【答案与解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了生态焦虑及应对它的方法。61.a考查冠词。此处指“一种心理健康问题”,故此处用不定冠词a。62.is seen考查动词的时态和语态。此处是一般性介绍,用一般现在时,又因为动词see与主语it存在动宾关系,故此处用一般现在时的被动语态。63.of考查介词。“one form of..”意为“一种形式的”,为固定用法。64.to have考查非谓语动词。此处是“Itis十形容词十to do sth”的句型,此句型中的it是形式主语,真正的主语是动词不定式。65.especially考查词形转换。此处用所给形容词的副词修饰介词短语。66.managing考查非谓语动词。此处用所给动词的动名词作介词for的宾语。68.hobbies考查名词复数。根据空后的such as yoga and gardening可知,此处用所给名词的复数。67.helpful考查词形转换。此处用所给动词的形容词作宾语补足语。70.wht考查名词性从句。分析句子结构可知,该空引导的是一个表语从句,从句缺少主语,该空指事物,故此处用连接69.ability考查词形转换。根据空前的修饰词oe's可知,此处用所给形容词的名词,此处意为“能力”。My uncle always goes to a second-hand shop.He don't look for anything in particular.He goes here just to have a代词what。短文改错therelook.At the entrance,two women ring up sales and put the items into plastic bags.At the back of the shop is a big roomdoesn'tAwhich another lady works.She sorts the new donations.At A end of each day,she will bring it out to the mainthempart of the shop.Everyone work at the shop is a volunteer.The only "payment"is that they have the chance to buythein wherethings before all the customer.Every time my uncle enters,and they will say hello for him warmly.He will also smileworkingtoand say hello.The warmth in the shop is exact the reason why he enjoys visiting it.customersexactly书面表达How's everything going?I'm writing to tell you that our class is going to hold an evening party to welcome New YearOne possible version:Dear Jack,To make the party interesting,the monitor expects some of our classmates to prepare some performances,such assinging,dancing and poetry recitation.As is known to the whole class,you have a sweet voice and enjoy singing Englishnext month.songs.I'm wondering if you are willing to sing a song at the party,which will surely amaze all the classmates.I really hope that you are feeling better now and I'm looking forward to your return and your excellent performance atYours,the party.Li Hua【高三核心模拟卷(中)·英语(三)参考答案第4页(共4页)】
guess we have alreadyplay well.you again just in case.this but I will aske that requires a lot of money to7In most people's eyes she was nothingB.Football originated in Ancient China more thantwo thousand years ago.列句子。8.common criminal.Before you isC.Football can stop wars between two countries andthe points we have tobring peace.discuss.football9.D.Football is important but less than life and death3.What does the author mainly talk about?lso theThe train tforBeijingmorning.eight o'clock this(P26)A.Football is popular because it is simple to play.一次机10.I'mperfectlyB.Football can bring us excitement.the way the campaign hasgone.C.Football can help people to communicate.D.Football enjoys its popularity all over the world.decide第26期参考答案苏文飞(供稿)本版参考答案见第30期Al版Key Points【词条1】重点单词精讲A2版Checking Zonebest基础篇1.承认2.be admitted as4.承认(做/做过)某事quire小试身手】admitted1.My grandmother can do some shopping on the Intemet but she couldn't last year词条2】2.You should have told me earlier or I might have gone with them.P27)动词;存在3.I heard you bought a china vase.May I have a look at it?小试身手】existence4.You mustn't do that,because you must keep your word式之词条3】Ⅱ2.验证;证明3,被动1.could2.must3.needn't4.can'tbe seen【小试身手to prove5.must6.may血.7.couldn't8.can经典短语归纳ves.短语1】1.making an effort2.on occasionP26自我归纳】打扫;清理小试身手cleaned up3.Whatever your opinion of the man,you have to admit he is clever.短语2】4.Not only can I read books in Russian but I can also argue in Russian.自我归纳】期待5.in processIV.mmer小试身手llooking forward toI.adults2.formal3.to exist4.global【小试身手】长难句分析5.interaction9.loss6.overseas7.occasionally8.to retire1.This is the very factory that they visited last year.10.softwareVGreat2.She is not only good at Chinese,but she is interested in English.1.depends on2.rather than(P26Grammar5.no less than3.chatting about4.to make dumplings[1】可能性[2]must[3]needn't/don't have to6.prepared for7.cleaned up8.eating out群子大学以致用】提高篇1.I could have studied hard,but I didn't.I.1.not every member is in favor of your plan2.I can hear the Browns'phone ringing.but no one is answering it;they can't be at2.the present on my birthday was what I looked forward to mosts quitehome.3,why some businessmen refuse to share their success storiesShe and Robert's father haven't given up hope that he might be alive.4.where and how we spend Valentine's DayII.I.D2.B3.C
英语高考基本分专练(十九冠词(二)扫码查解析一、单句填空(用定冠词和不定冠词填空)1.If you want to improve your working efficiency,it will benecessity for you to makemost of your time.2.It's simplymatter of time before they bring out their own version of the software.time3.cake you bought smells sweet,but I don't want to have a bite of it forbeing.4.That is one ofmost expensive hotels in town.I'm afraid we'd better choosecheaper one5.We've asked the neighbors to keepeye on the house for us while we are away.6.At auto shows aroundglobe,car producers are presenting what they have in mind.7.Dan Brown,author of this bestseller,isvery famous American writer.8.I don't know whetherpart that she played infilm we saw the other day issuccessful.9.In China,the Spring Festival isspecial holiday whenwhole family aresupposed to get together.10.Students should be encouraged to useInternet asresource.二、单句改错(每句最多两处错误)11.As we all know,it is great convenience to have the restaurant in a community12.In order to find a better job,he decided to study the second language.13.Brian is gifted in writing music;he is very likely to be the Beethoven.14.I can't tell you way to the Wilsons'because we don't have Wilson here in the village.15.This area experienced a heaviest rainfall in a month of August.16.Painting itself is great pleasure,and gives a pleasure to many other people.17.Pollution is becoming the public concern,which the government is determined to solve18.There is a newly-opened restaurant near our school.I went out with my friends to a restaurantyesterday.19.As a rule,domestic servants doing odd jobs are paid by an hour.20.I have many hobbies,such as writing stories,playing piano and singing English songs.三、阅读理解ASevere plantar fasciitis(足底筋膜炎)meant I'd been a full---time wheelchair user since I was 12.By the time I was 16.I just wanted my leg off.It took six years for the doctors to operate as theyinsisted on waiting until I was older and in a good enough place mentally.I held off until I finished mydegree.Afterward,with an artificial leg fitted,the world felt like a different place.I'd not walked inyears.Suddenly I was a lot taller and no longer in any pain.When I was in a wheelchair I discovered a real love for sport.I started to compete in wheelchairracing,and soon found I was good at discus(throwing.I started competing in Tough Mudder (anendurance event series),progressing from walking with crutches to blade()running.I nowcompete in sports internationally and have won the silver medal for adaptive judo at the World JudoGames.At the time of the surgery I worked as an accountant,but I soon realized I didn't want to besitting in an office all day as I'd been in a wheelchair for so long.Therefore,as soon as the revisionsurgery was complete,I handed in my notice.My career took a different path after I was asked to be a guest presenter for the Duke ofEdinburgh's Awards.Now I speak to schools,colleges and organizations about a wide range of subjectssuch as disability,discrimination,disability in sport,and perseverance.I share my own personalstories,whether that's how I lost my leg and what I learned from it,my perseverance,and how Ifollowed my dream.Now most of my income comes from working as a motivational speaker,which I've been doing full伯乐马2022年高考基本分专练·英语·第37页(共62页)
30.What can we learn from the passage?A.Space exploration settles differences between nations.B.The longing for solving problems on Earth is universal.C.Mastering more than one language is a trend among astronauts.D.Cooperation in the space field bridges the gap between cultures.CLighting has come a long way since Tom Edison lit his first incandescent bulb(白炽灯泡)in the 1880s.LED bulbs are popping up everywhere now,on planes,car headlights,in yourphone.And engineers are exploring more ways to use LEDs-everything from wireless datastreaming to secure communication systems and in-flight networking.Engineer Harald Haas,co-founder of pureLiFi,explains how LEDs can be used totransmit information,"LEDs have the property that we can change the light thatcomes out of an LED very,very quickly.That change in the brightness is what weexploit in order to encode data extremely fast,so that a receiver will then see thesechanges in the light intensity in a way a human eye would not be able to detect.Thenwe have algorithms (to recover these changes and get back the data stream.There are many advantages to using LEDs to transmit information.For one thing,LEDs can communicate much faster than WiFi.What's more,the visible lightspectrum (is about ten thousand times larger than the radio spectrum.Thiswould allow communication systems to not only use a spectrum that's already been setup,but vast amount of free spectrum,which is in cars,in our LED lights at home,instreetlights and so on."It's ubiquitous.It's already there,"Haas says.LiFi would also be more secure than WiFi.Because light can't go through walls,people would not be able to log on to LiFi networks in the same way that they're ableto log on to and eavesdrop on (ongoing WiFi communications.Haas argues thatLiFi would also be available in places where communication is typically difficult whenwe can't use radio.One interesting application could be to use car headlights to communicate withother drivers on the road."We can use these LEDs to transmit data from car to car.Normally you see the car in front of you,but if you were able to relay high-definitionvideo from,say,three cars in front of you,you could see earlier what's happening.This is a way we can enhance safety on our roads,"Haas says.高二英语第7页(共10页)
ing得饭菜价格高,但是不一定吃饭的成本高,因为原来是要可给小费的。气15.B细节理解题。文章第一段最后一句的“..at the由company'sl3 restaurants.”说明它有许多餐馆
-
试题答案听力:1~5 CCBCB 6~10 ABBAA 11~15 AACAB 16~20 ABCBC阅读理解:21~23 ABCA篇:本文是应用文,介绍了Steinhardt School的一个课程的相关信息。21.A【解析】细节理解题。根据第一段可知,这个课程是为了那些喜欢音乐的学生而设计的。22.B【解析】细节理解题。根据第四段可知,学生要想完成这个课程,就要进行一场公开的演出。23.C【解析】推理判断题。文章主要介绍了Steinhardt School的一个课程的相关信息。我们可能在报纸的教育版块阅读到这篇文章。24~27 ACBDB篇:本文是记叙文。Darcie下个月将天天遛狗,为一个慈善活动筹集善款。此举是为了帮助更多的盲人能有导盲犬的陪伴。24.A【解析】细节理解题。根据第一段可知,这个活动是一个筹集善款的慈善活动。25.C【解析】推理判断题。根据第三段可知,Eddie对Lachie产生了积极影响。26.B【解析】细节理解题。根据第四段倒数第二句可知,Darcie分享他的经历是想有更多人能为这个慈善活动进行捐款,从而能帮助更多的盲人。27.D【解析】推理判断题。根据最后一段可知,Darcie想要更多的人参与到这个慈善活动中来,为帮助盲人贡献自己的力量。28~31 DDCBC篇:本文是说明文。研究表明,两种常见的细菌可长时间存在于物品的表面。因此,研究人员建议采取额外措施以预防细菌传播。28.D【解析】细节理解题。根据第一段可知,研究表明两种常见的细菌可长时间存在于物品的表面。29.D【解析】推理判断题。根据第三段最后一句可知,以前是没有任何论文证明这个发现的。由此可知,这个发现是开拓性的。30.C【解析】推理判断题。第五段介绍了检验过程,是为了给这个研究结果提供证据。31.B【解析】细节理解题。根据最后一段可知,细菌增殖是感染的第一步。32~35 BCADD篇:本文是说明文。有些动物虽然丧失了听力,但是有恢复的可能。人类也许能从它们身上借鉴一些经验。32.B【解析】细节理解题。根据第二段第二句可知,这种转化通过谓的毛细胞来实现。33.C【解析】词义推测题。根据第三段第二句可知,本段引出问题“这些毛细胞退化时会发生什么”。34.A【解析】推理判断题。上文讲到很多原因会导致我们的听力丧失,有些动物却能恢复听力,或许人类也可以恢复听力,由此引出最后一段的“这是个非常大的挑战,因为恢复听力肯定不会一夜之间就在我们人类身上发生”。35.D【解析】主旨大意题。文章的主要内容是,人类也许能从动物身上借鉴一些恢复听力的经验。36~40 EFCGB七选五:本文是说明文,介绍了种菜的好处。36.E【解析】根据本段的gym experience的提示可知,种菜有锻炼身体的作用。37.F【解析】根据本空前一句的sweet peas的提示可知,香豌豆是值得种的。38.C【解析】本段后面介绍了种菜能丰富蔬菜的颜色选择。C项引申的含义为“菜园能让你吃到多种颜色的蔬菜”。39.G【解析】G项“营养学家们一致认为,五颜六色的蔬菜含有丰富的营养”解释上一句的another benefit。.40.B【解析】B项的give与本段的关键词give呼应。41~45 CBDAB 46~50 DDCAB 51~55 CBAAC 56~60 CADBD【高三英语·参考答案第4页(共7页)】·23-260C·
34.A。推断。根据倒数第二段中的More atmospheric data,they say,.will help them getcloser to concrete numbers可知,更多的大气数据有助于气象研究员得出确切的结果。由此可推知,他们现在很有可能在收集更多的大气数据。35.B。理解词汇。根据本段中的take existing aerosols out of the air可知,如果我们清除了空气中现存的气溶胶,但同时还继续燃烧化石燃料的话,就会导致气温升高,Watson-Parris认为这对人类来说无疑是双重打击。故划线词意为"清除”。第二节主题语境:人与自然一宇宙探索本文是说明文。文章介绍了洞穴学者和洞穴探险的注意事项。36.D。设空处与后几句为例证关系。根据该空后的For instance,some are geologistsSome are biologists.Others explore and map caves可知,洞穴学者们从事与洞穴相关的不同方面的研究,有些人研究洞穴的形成,有些人研究洞穴中生存的植物和动物,有的人探索洞穴并绘制地图,D项“他们是从事洞穴研究的不同方面的专家”符合此处的语境,D项中的experts与下文中的geologists、.biologists和cavers为词汇同现关系。D项中的different things about caves与下文中的how caves are formed和plants andanimals that live in caves及explore and map caves相呼应。37.F。根据上文中的Of course,the first cave explorers were ancient people可知,最早的洞穴探险者是古人,F项“回到3万年前,你会发现人们已经在探索洞穴了”符合此处的语境,F项中的Go back与该空后的Back then相呼应。38.G。设空处与后一句为并列关系。根据下文中的He also developed special ways ofusing ropes ..explored thousands of caves in his lifetime and started the firstinternational society to study them可知该空是关于Edouard-Alfred Martel所做的事,
第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分〉阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Many years ago,I was on a bicycle trip through the beauti-ful countryside.Suddenly,dark clouds 41 overhead and rainbegan to fall,but several hundred yards 42the sun shonebrilliantly.Riding,43,as rapidly as I could,I found it44 to get into the clear.The clouds with their rain kept ad-vancing faster than I could race forward.I continued this unequalcompetition for an exhausting half hour 45realizing that lcould not win my way to the bright area in front of me.Then it46】me that I was wasting my strength in unim-
mothers'61 (stomach)until about 16 weeks old.Then they are strong enough to ride on their mothers'backs.Spider monkeys hug each other and wrap their tails around each other.They are very62(intelligence)andhave strong memories.They are named spider monkeys63they look like spiders as they hang upside downfrom their tails with their arms and legs swinging.Now hunting the brown-headed spider monkey 64(forbid)in Ecuador,65 country innorthwestern South America,but humans have killed them for their meat for hundreds of years.【答案】56.to swing57.fifth58.up59.when60.normally61.stomachs62.intelligent63.because64.is forbidden65.a【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要讲述动物“蜘蛛猴”,介绍了蜘蛛猴的生活惯等知识,呼吁人们要保护蜘蛛猴。【56题详解】考查非谓语动词。句意:蜘蛛猴长着细长的手臂和像钩子一样的手,可以让它在树上荡来荡去。根据句子结构分析可知,此处swing为非谓语动词作宾语,根据短语“allow sb..to do sth”意为“允许某人去做…”可知,此处需要使用不定式。故填to swing。【57题详解】考查序数词。句意:它的尾巴可以缠绕,这意味着它可以抓东西,也可以像又条一腿一样抓树。根据句意可知,此处需要使用序数词fifth作定语修饰leg,表示“又条一腿”,故填ffth。【58题详解】考查介词。句意:在白天,蜘蛛猴寻找水果,这是它的主要食物。根据句意及动词短语“make up”意为“构成,组成”,故填up。【59题详解】考查定语从句。句意:在旱季没有水果的时候,它们还会吃花、种子、树叶和小昆虫。根据句子结构分析可知,此处需要使用关系词引导定语从句,先行词为season,先行词在从句中作时间状语,因此需要使用关系副词when。故填when。
听下面一段材料,回答第13至第15题。Today is the first day of the Spring Festival holiday.Now,it's ten o'clock in the morning.Chen Kaiis a sixteen-year-old boy.At this moment,he and his parents are visiting his grandparents.Liu Xiaand Liu Li are sisters.Liu Xia is eighteen years old and Liu Li is thirteen.They're having a goodtime at the park with their family.Liu Xia is taking photos of her mum.Liu Li and her dad arebuying some food.Chen Kai,Liu Xia and Liu Li are enjoying the happy holiday.参考答案-1-4 ABCC 5-9 ACAAB 10-12 BCB13-15BAC二、16-20 BDABC21-25 DABCD三、26-30 DBACB31-35 DAACB四、36-40 CBDAD41-45 BADDB五、46-50 BGECF六、51.taking photos/pictures52.learn a dragon dance 53.on sale54.on the same day 55.a few七、56.clay sculpting57.everyday life58.students 59.fifty/50 60.young daughter八、61.programme62.wears63.from64.before 65.hears 66.happy 67.join68.different 69.back 70.tree九、71.One possible version::It's 7 o'clock in the evening.My family are doing different things right now.My father is at work.He is using a computer in his room.My mother is cooking dinner.She is making egg soup andbeef noodles for us.They're two of our favourite foods.My brother is doing his Englishhomework.He is good at English.My sister is reading a book.She likes reading books withpictures.
nat,aonhow high the lighthouse light isd forabove sea level.The lighthouse appeals to visitors as it offersn my360-degree views of the surrounding area,(9)n my(allow)visitors to spot distantse ofallowinglandmarks of neighboring villages and cities.Thereest.are many famous lighthouses worldwide,someof which have trct)beforethe first industrial revolution.第29期A3版Keys及重点解析:阅读理解1-4DCBD本文是一篇说明文。一些研究人员通过模仿尼安德特人来了解他们的捕鸟方式。L.D。理解具体信息。根据第一段的He wasrole-playing to study Neandertals'hunting strategies.可知,他蹲伏在洞外是为了研究尼安德特人的狩猎方式。完形填空1-5 CBDCD6-10 ABACD16-20 AADABcause11-15 DBCBC本文是一篇记叙文,讲述了作者学打保龄球的故事门,B。本题考查同义或近义关联。此时作者说出了让自己惊讶的话,即答应加入(join)保龄球队。joimappythe team与前文being a member of my bowlingeam属于同义关联。
M:Sure.(Text 5)M:So this is Guernica painted by Pablo Picasso,why do you like it?W:Well,it's about the Spanish Civil War,showing a bombing attack on a town.I like it be-cause it really makes you think about what happened on that day(Text 6)W:Morning,Peter.Late again!M:Oh,I'm so sorry.I can't tell you how sorry I am.W:Mm,what's the excuse this time?M:I must have turned the alarm clock off and gone back to sleep again.W:Yeah,and last week,the car was brokenM:Yes,I know.W:Mm...M:I'm really sorry.I promise it won't happen again.(Text 7)M:Excuse me,do you mind if I sit here?W:Of course not.Go ahead.M:Thanks.W:Where are you going?M:I'm on my way to Nanjing.It is said that it only takes one and a half hours to get therenow.It saves passengers half an hour.W:Yeah,it is because of the use of Fuxing bullet trains.They can reach 350km/h.M:Wow!That's really amazing!Are you going to Nanjing,too?W:No,I'm going to Hangzhou.It is a beautiful city.Are you American or English?M:Well,actually,I come from Canada and I was invited by a Chinese university to teachwestern culture.Oh,it's time for my train.Nice talking with you.W:Goodbye!Have a good trip!(Text 8)M:How are you,Lucy?What's up?W:Well,it's raining like mad outside and the weather report says it'll be windy later today,so we can't go biking like we planned.I thought we might watch the football game on TVthis afternoon.What do you think?M:Sounds like a good idea.But I'm going to take advantage of the weather and clean up myroom.W:You just gave me an idea,Jim.I think I'll do the same.My mum will be pleased.·35【23新教材·DY·英语·参考答案一R一选择性必修第四册一Y】
Ⅲ.阅读理解(共20小题:每小题2分,满分40分】阅读下列短文,从每小题所给的AB、C,D四个选项中选出一个最佳选项AThere are many different festivals in China,which have different traditional meanngThe Spring Festival is the most important festival for Chinese.All people far from homego back,so it's the busiest time for transportation of about half a month from the SpringFestival.It falls on the 1st day of the Ist lunar month.Waking up on New Year,everybodydresses up.First they greet their parents.Then each child will get gift money in red paperQingming Festivalis on April 4th-6th each year.After the festival,the temperature willrise up and the rain becomes more.It's the best time for spring growing and planting.OnQingming Festival,all cemeteries()are crowded with people.They offer food,flowersand favorites of the dead,then burn paper money and bow()before the tombs.The 9th day of the 9th lunar month is the Double Ninth Festival.It usually falls inOctober.In ancient China,the number"6"was thought to be of Yin,meaning women or badthings,while the number "9"was thought to be Yang,meaning men or good things.Asdouble nine was pronounced the same as the word "forever",the ancient Chinese considered itlucky.(B)56.How long is the busiest time for transportation from Spring Festival?A.About ten days.B.About fifteen days.C.About one month.D.About two months.(D )57.What's the best time to plant trees?A.In January.B.In February.C.In MarchD.In April.(D )58.What number may a piece of good news belong to?A.6.B.7.C.8D.9B"We used to walk for nearly four hours along the cliff()to reach Wuyi.Then a bustook us to school in another town.Now a small bus takes us directly to school in about twohours,said a villager in Abuluoha.Some high mountains are around their village.As a result.there used to be no road to reach out.A new road changes this terrible situation and brings to an end to Abuluoha as the lastvillage without a road.It started in 2018.The government built it to help villagers out of beingpoor.During it,the workers met lots of problems building this road.The leader said they couldbuild only five meters of the road one day sometimes.After the road was finished,some villagers sold their horses and bought motorcycles to ridevery fast.At the same time,they grow some expensive plants to sell for more money.That'sbecause they can carry these things out of their village through this road.They all have a greatconfidence of the brighter future.(A )59.What can we learn from the first paragraph?A.Villagers spend two hours now less than the past along the cliff.B.There didn't use to be any buses in this village at allC.There used to be two schools in this village.D.There are some high mountains and rivers around the village(O)60.What do the villagers think of the past transportation(交通)?(CA.It's strange.B.It's amazing.C.It's interesting)61.What does theunderlined word "motorcycles"mean in Chinese?D.It's difficultA.小轿车B.无人机(CC.摩托车)62.What program can we read this passage in a newspaper?D.卡车A.Story.B.Health.CC.CountrysideD.Sports.Today,more and more children start to smoke when they are at school age.They alwaysthink they look very cool while smoking.Some think they can fight against their teacher bysmoking.In their opinion,their teachers are their enemies.They like to show their disagreement中考必刷卷·2023年安徽中考第一轮复卷·英语专题(八)第4页共6页
⊕山西彩第利羽参背答东四听力空。的8.tohold 79.mu对应的位,划文速两端I mnave a schoolbetweeme.t.,hut theQ:How was the wenther last Sunday?will sell my two toy elephantsover again,but2.mm use8.W:lcalledyou didn'talthoughdy histcn to him.It t changtake the ater out of、he tookM:wahing mfrittraveled to Sichuan.My m Tina planstosellvillage.My futher asked me to.Wise.for hhe wantssun.I feUnits6一10综合能力评估试题him?was hard or to make a living and that it was听力材料及考答案9.M:ts my first.How heautiful the riverwrone o wasfather.He taught二、估反应本燃共不小题,每小越你将听到W:Yes,it is.Itis528 kilometers long参考答案me nothing comes casily.B.C-.1-5 CARAB11-15 BACAB1.W:What do you think Yu Gong's story tells us?四、16.Friday17,already18,bought19,purple2w0climbers六、26-29B(CAB30-33CBCAI like travelinand i have visitedBCBCC 44-48 BECDE.W:ave buyye?many interesting places.Last August.I went tolearned/learnt 52quicklyou give me someJ小g2ypen13.Inthe steppes in Mongolialid you56.n as we amvewehighesbuiwas so活解二、你将听top ot9.ad aC二个选项中,远出个仁逃项,并将其字母标hall and ate some delietheir liv6.M:D活thealer,but、60.2.are65.bouW:can make akeatch for my mother.We had a happy1.Actually 72.surpriseu 73.happened 74.her75.dropping 76.waiting 77.children's
28.When might turtles lose consciousness?A.On sunny days.B.On windy days.C.On storm night.D.On freezing night.29.What does the underlined word "lethargic"in paragraph 3 probably mean?A.Small.B.Faint.C.Heavy.D.Adventurous.30.How will volunteers deal with the turtles washed onto the shore?A.Collect and sell them.B.Keep them at homeC.Treat and send them to the sea.D.Raise them in the aquarium31.What can we infer about turtles from the last paragraph?A.Cold-related events have been rising.B.Massachusetts is suitable for turtles to live.C.Sea turtles will gradually change their habitats.D.The NOAA is to blame for the reduce of turtlesDArtificial Intelligence(AI)models are everywhere.The vast majority of these models work using artificialneural networks,or ANNs,which are a popular form of machine learning.Most ANNs can leamn to perform one task just fine.But when it comes to learning a new task,they have aproblem that human brains don't.They either fail to learn the new task,or they learn the new thing but erasemost of what they knew about their original task.But this problem doesn't tend to affect the human brains."How do our new memories get into the pool of old memories without erasing them?"Pavel Sandawondered.Sanda is a computer scientist who is also part of a research team that used a computer model to explorehow sleep helps a brain leam.As our brains sort through new experiences during sleep,he knew,they replaythose events many times,so he decided to experiment with this aspect of human sleep in an AI model.First,he and his teammates trained this AI on a simple task.It controlled a blue dot wandering through agrid()which was seeded with three types of paired green blocks.For the first task,the AI learned to seekout side-by-side pairs.Next,the team tried teaching it to find out pairs sat diagonal()from each other.However,they didn't try to teach it the new rules all at once.Instead,they let the AI system explore the grid fora brief time,then take a sleep-like break.During the break,there was no grid and no shapes to encounter.So there was nothing to see and no actionsto take.It randomly replayed the way it had travelled.Thanks to these sleep-like breaks,the network managed toleamn both tasks well."Sleep"may not be the best way for all AI models to learn multiple tasks.However,this new research is avery important first step towards understanding the importance of sleep.32.Which aspect do most ANNs need improving?A.They can't learn multiple tasksB.They are easy to break downC.They don't have the ability to learn.D.They can't perform single tasks well.33.What did the AI do in the experiment?A.It picked out a blue dot on a gridB.It controlled three paired green blocks.C.It compared dots of different shapes.D.It sought out pairs in different places34.How did scientists feel about the experiment?A.Disappointed.B.Puzzled.C.Satisfied.D.Shocked.英语第5页(共8页)
C47.A.ask forB.talk toC.wake upD.look for48.A.s0B.andC.butD.because(49.A.goodB.pleasedC.strictD.angryA50.A.healthB.familyC.studyD.money第三部分阅读理解(35分)VI.补全对话(共5小题,每小题1分,满分5分)A:Hi,Mary.51.B:Hi,Hui Ming.Nice to see you,too.Where did you go last month?A:Well,we went to our hometown in Jiangxi.52.B:Oh,they must have been happy to see you again.A:Sure.A.They're all places of great interestB:53.in China.A:My parents took Dick and me to a few cities in theB.What did you do,then?south.C.How do you like the cities?B:That must have been very interesting.54.D.Nice to see you again.A:We visited Shanghai,Nanjing and Wuxi.E.We visited our grandparents there.B:Oh!55.I am sure you had a goodF.What cities did you visit?time.G.How did you go there?A:Yes,we really enjoyed ourselves very muchVL.阅读理解(共15小题,每小题2分,满分30分)A.Welcome to Andy's Best NoodlesWould you like to eat some really delicious noodles?At our restaurant,there are some specials foryou.Special 1NameBeef noodles with cabbage and a glass of milkPrice$12 for a large bowl,$10 for a medium bowlTime8:00a.m.-10:00a.m.Special 2NameMutton noodles with some tomatoes and a bowl of beef soupPrice$20 for a large bowl,$16 for a medium bowTime12:00p.m.-1:30p.m.Special 3NameChicken noodles with carrots and a bowl of fruit saladPrice$15 for a large bowl;$12 for a medium bowlTime5:00p.m.-730p.m.56.If Eric wants to have chicken,he can haveat Andy's Best Noodles.A.Special 1B.Special 2C.Special 3D.All the specials57.Bob and Mary need to payafter eating a large bowl and a medium bowl of noodlesfor breakfast.A.S22B.$27C.$28D.$3658.The lunch time isA.one hourB.one hour and a halfC.two and a half hours D.two hours蛹桥区教育集团2022一2023学年度第二学期期末学业质量检测七年级英语试题卷第4页共6页
2023-2024学年上学期高二阅读综合(B)(新高考)第9-12期参考答案及解析高二英语上学期月考卷(二)参考答案及部分解析参考答案1-5 BCBAC6-10 CACAB11-15 ABCAA16-20 BCCBA21-25 DBCDA26-30 DADBC31-35 BAACC36-40 CEBGF41-45 CBDAD46-50 CDCDB51-55 CDBAA56.with57.members58.to see59.instantly60.excitement61.becomes62.and63.It64.left65.healthy写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Jack,I'm writing to invite you to watch a must-see drama Qu Yuan performed by our school's dramaclub.The play revolves around the life of Qu Yuan,a Chinese poet and politician during theWarring States period.Renowned for his patriotism and contributions to classical poetry andverses,Qu Yuan has a profound influence on Chinese culture.He is also remembered inconnection to the supposed origin of the Dragon Boat Festival.The play will start at 7 pm at the school hall next Friday.Please let me know if you can make it tothe show.Yours,Li Hua第二节One possible version:Just then,Durya had an idea and shared it with Savannah.Durya invited Savannah to comeover to speak with her mother,who had been terrified to fly before but learned to overcome it.Conquering the fear of flying,in Mrs.Das's opinion,was all about being educated.Just likeSavannah always felt comfortable if she understood what to expect.Savannah listened to Mrs.Das explain the fundamentals of how airplanes work.Back at home,she read websites dedicatedto helping people overcome the fear of flying.Finally,Savannah overcame her fear of flying.As she settled into her seat on the plane,Savannah felt a sense of accomplishment.She looked out the window as the plane taxied downthe runway,feeling the familiar thrill of takeoff.During the flight,Savannah felt a sense of wonderas she watched the clouds pass by and marveled at the vastness of the sky.She had conqueredher fear and was ready for a new adventure in North Carolina with her family【补充解释】Canada goose(para.7):加拿大鹅,具有非常强的攻击力,性情很暴躁。部分解析阅读第一节
以下参考答案放到第10期4版I.1.her 2.has 3.and 4.in 5.tooW:Yes,I do.This is Mona She's a tall girl and she's in black第9期参考答案6.can 7.books 8.friends 9.an 10.WhoM:What's your pen pal's name?pants.She's nice.The girl in a blue skirt is Rita.第1版交际专练W:Her name is Yang Huiying and Linda is herShe has long legs.Those two boys are Tony and主题阅读L 1-5 BFGDAEnglish name.Ross.Tony is in a purple T-shirt and a pair of1.an/one hour 2.friendly matches 3.coachII.1.What's your family nameM:Is she in Grade 8?brown shoes.Ross is in a green jacket.Green is4.football player2.Are you from England/.W:No,she's in Grade 7.She is in No.9 Juniorhis favorite color.Tony and Ross are cool boys.第2、3版3.Is the that girl your sisterHigh School in Shanghai.Who's the girl in a red dress?It's me.I like red词汇专练4.Her favorite color is green听下面一段对话,回答第8至第9两个小题。very muchI.1.cat 2.erasers 3.oranges 4.shoes 5.letters5.What's her telephone numberM:Good morning!I'm Ted White.What's your参考答案Ⅱ.l.wide2.know3number 4.schoolbag第4版name?-、1-5 BCAAB610 BABBA5.classmates 6.right 7.speak 8.short阅读提升W:My name is Chen Xia1-15 CABAC 16-20CADEB9.fifteen 10.Spell 11.hair 12.guess1-4 BABDM:What class are you in?二、21-25 BCDCD26-30 DAACD13.round 14.Zero 15.Excuse第5、6版W:I'm in Class 3,Grade 7.31-35 DABCA 36-40 CAEBDIII.1.those 2.knives 3.feet 4.boys'5.men期中综合能力评估试题()听力材料及参考答案M:Great!And I'm your English teacher.I'm三、41-45 DABCA46-50 CABDA6.classes 7.babies 8.Chinese 9.toys听力材料from Canada51-55 CBACD10.photos一、听力理解W:Welcome to China,Mr.White.四、56.classmates57.in58.are59.our60.ButIV.1.Look at 2.in blue 3.comes from第一节M:Thank you.What's your QQ number,Chen61.gives 62.has 63.Chinese 64.think4.a pair of 5.in different grades听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题Xia?65.next 66.in 67.the 68.and 69.are 70.to句子专练中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每W:It's5432187五、7l.Can you help me/,I.1.family name 2.Excuse me段对话读两遍。听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。72.How do you spell your family name/...3.look the same 4.Tim and Tom's1.W:John,is that tall girl your classmate?Hello!My name is Carol Green.I'm an73.What's your mom's name5.here is;for 6.long black hair 7.next toM:No,she isn't.She is my sisterEnglish girl.I'm thirteen years old.I'm in Class74.Yes,I do/8 I don't think can2.W:I'm sixteen years old.How old are you,Jack?Two,Grade Seven.I'm tall.I have long black75.Thank you /..9.help me find him 10.looks likeM:I'm nineteen years oldhair,a round face and big blue eyes.I like pink六、One possible versionII.1.doesn't have 2.What class 3.is short3.W:Hi,Jeff!Here is a book for your classmate.and purple.Would you like to be my friend?Dear Jane.4.These are;buses 5.How oldDora.Can you help me give it to her?听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。How is it going?I want to introduce my good6.Whose;bike7.Is this,it isM:Sure,I will.W:Good morning!friend Li Hui to you.Her English name is Tina8.Where is 9.What color 10.give:to us4.W:Hello,Carl!Is that girl your sister?M:Good morning!I want to buy a capShe is thirteen years old and is in Class 4.GradeⅢ.l.Can you spell it?M:No,she isn't.My sister has a round faceW:For you?7.She is from Changsha.She has a round face2.The girl in a blue skirt is my sister./..and big brown eyes.:No.For my momHer eyes are big.Her mouth and nose are small.3.These pencils are Helen's.5.W:Hi,Bob!Is this your jacket?W:What color does she like?Herare some niceHer favorite animal is the cat.She has a white cat4.They are my friends.M:No,it's not mine.Mine is yellow.pink and red caps.How do vou like themIts name is Jimmy.She loves it very much.Li Hui5.Linda wants to buy me a book buy a bookW:Whose jacket is it.then?M:They look nice.But my mother likes black.is a nice girl.for meM:It's Mark's.His name is on itW:Please have a look at this black cap.It's 15I hope you two can meet one day.6.Does Mary have a pair of blue gloves?第二节vuan.Yours7.Are your dad and mom in the photo?听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有M:This cap looks nice.I'll take it.Wang Ting8.This car is not isn't mine.几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选第三节语法专练出最佳答案。每段对话或独白读两遍。听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序I.1.you 2.mine 3.They 4.him;His 5.It听下面一段对话,回答第6至第7两个小题。将下列图片排序。短文读两遍。6.Yours 7.me 8.OurM:May,do you have a pen pal?Hi,boys and girls!Here are my classmates
-
-
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二SINCE 1983改辅传媒集团编辑出版学英语报社社长吕夺明总编李若编审Nancy E.Riley国内统
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二
4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分〉阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Many years
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
全国教辅类一级报纸INSH器美R外研高一基础第15期总18936期2021年10月12日星期二
4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
accesso(apply)of Al where we give machinesMachine learning is used to find solutions to 62(vary)chal
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

