{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

北京专家卷·2025届高三·(三)3英语答案

2

北京专家卷·2025届高三·(三)3英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了北京专家卷·2025届高三·(三)3英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024北京专家信息卷英语高三月考2
    2、北京专家2024模拟卷三英语
    3、2024北京专家信息卷3英语
    4、2023-2024北京专家信息卷英语高三
    5、2023-2024北京专家信息卷英语2高三年级月考卷答案
    6、2023-2024北京专家信息卷英语高三年级月考卷2
    7、2023-2024北京专家信息卷高三年级月考卷英语
    8、2023-2024北京专家信息卷英语高三年级月考卷
    9、北京专家信息卷3英语2024答案
    10、2023-2024北京专家信息卷英语(2)高三年级月考卷
附:听力原文Text 1M:DoyouknowRobertFrostW:Yes,I lovehispoem TheRoadNotTaken.It's sobeautiful.If you'd like to learn more,I have acopy of the collection of his poems and you can borrow it. (1)M: Great! I'm about to write an article about him.Text2M: I saw you volunteering with your friends in the community recently. I remember you're notgood atsocializing.Sowhy?W: Well, I enjoy helping the elderly and offering support to the food drives. It has strengthenedmy connection with the community and made me a more caring person. (2)Text 3M: You've seemed a lot calmer recently, Helen. Have you changed your daily schedule or startedplayingmusic?W: Neither. I took up a new hobby these days. I enjoy painting in the garden and it makes merelaxed. (3)Text4M: How was your weekend, Amy?W: It was really busy! My aunt and uncle were visiting and we had a big family meal. (4) Whatabout you?M: I just read some books at home because of the bad weather. I was planning to hang out withmy friends.Text 5M: Have you done the history project, Sarah?W: Yes, I finished it yesterday. Who knew the 12th century could be so interesting?M: Well, I'm a bit behind on it. I didn't find it as exciting as you did.And I need some extrahelp as well. (5)Text6(第6题为推断题)W:Excuse me,I accidentallydropped some coffee on mydress.Doyou thinkyou can manage it?M:Let me see...Yes,it's not a big problemW: You're a great help, I must say! It's a gift from my mother and I'm going to a huge birthdayparty wearing it the day after tomorrow.When can I collect it?M: Well, today is too late, and I intend to head out for dinner with my friends in a few minutes. (7)So could you come back tomorrow to pick it up?W:Sure.Thanks alot.Text7(第8题为推断题)M: So, Claire, you've been using our new language learning app for a month now. (9) What doyou think?W: It's fine, but there's definitely room for improvement.M:Like what?W:For example, there is no night mode.I do a lot of learning in the evening,so I'd prefer not to be
本文标签:

扫码二维码