{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(外研社)答案

1

陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(外研社)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(外研社)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

团GLOBAL ENGLS团写作思路分析一、若美花报社文本分析本文的语篇类型是记叙文,讲述的故事是:EARNING ENGLISHRobert具有出色的音乐天赋。他靠自己的努力,学会了弹吉他。他的嗓音柔美动听,深深地吸引新课程外研高二着每一个人。一天,当他路过公告栏时,得知学校即将举办一场音乐比赛,他决定报名参加。为(选择性必修2)》第19期A4版了这次比赛,Robert特意租了一间安静的公寓来及作曲。然而,一连数日,他毫无头绪。这时,房本期参考答案东主动提出帮忙。为保证呈现效果,请使用WPS版本打开课件:课件页面宽高比为169,请尽量选用宽高比一致的电脑播放。A4读后续写写作指导助人救人【任务呈现】二、抓住原文伏笔并进行照应阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语ClueForeshadowing续写两段,使之构成一篇完整的短文。Eighteen-year-old Robert was bornEighteen-year-old Robert was born with an excellentwith an excellent musical gift.him from the start.musical gift.There was something in his voice thatThere was something in his voiceThe audience listened in awe,that charmed everyone.captivated by the purity and emotion ofcharmed everyone.His family was not well-off and hisRobert's voice.parents had no money to send him to music classes.ButHis voice was so soft and beautifulthat he dreamed of becoming aYears later.Robert became a famouson his own,Robert learned to play the guitar.His voicesinger in the future.singer.was so soft and beautiful that he dreamed of becoming asinger in the future.One day when he was walking home through the三、预测college corridor,he glanced at the notice board and根据续写第一段的首句可知,这位善良的老人knew there would be a music competition at the每天都来指导Roberta。由此可知,本段主要围绕“老college.He was excited and decided to take part."How do I find a peaceful place to compose a song?"人指导Robert作曲以及Robert认真学、积极备赛”While he was struggling with this problem,he saw an等内容展开续写。我们可以尝试提出以下问题:ad for an apartment to rent.He dialed the number on1.What did the old man and Robert do in thethe ad and the old landlord (told him that hisfollowing days?(推进情节)flat was available at 600 dollars a month.The rent was2.Did Robert finally succeed in composing a newtoo high;Robert asked whether he could pay half,andpiece of music?(推进情节)then pay the rest without a deposit(押金).To his3.How did Robert feel about the upcomingsurprise,the old man agreed.competition?(推进情节并衔接第二段首句)Robert moved to the flat with his guitar and played songs.every day.Many days passed,yet he didn't write even a single根据续写第二段的首句可知,Robert自信地走line of his new song.With only one week left,he was totallydepressed.Suddenly,he heard a knock on the door and went to向舞台。由此可知,本段主要围绕“Robert的演出answer it.It was his landlord.Robert was puzzled by the过程”展开续写。我们可以尝试提出以下问题:gentleman's visit when he spoke."I live upstairs.Actually,I'mhearing music from you many days.""Yeah,I'm preparing for1.What was the audience's reaction to Robert'sa competition,.”said Robert.“Well,the melod(旋律)wasperformance??(推进情节)too monotonous(单调的).But if you don't mind,can I help2.How did the old man feel about Robert'syou?"Robert was surprised that the old man was so frank withhim.He nodded in agreement.The old man took the guitar andperformance??(推进情节)played a beautiful piece.Robert stared at him in shock.He had3.Did Robert finally achieve his dream ofnever heard such a beautiful song ever before.To Robert'sbecoming a singer?(结尾)amazement,it turned out that the old man was a retired musicprofessor.注意:【范例展示】(1)续写词数应为150个左右:From then on,the kind old gentleman came to teach(2)请按如下格式作答。Robert every day.He guided Robert through theFrom then on,the kind old gentleman came tocomplicated parts of composition and the subtleteach Robert every day.differences of musical expression.Robert eagerlyabsorbed every lesson,and his admiration for the oldman grew with each passing day.They spent several daystogether,refining melodies and shaping lyrics.Finally,aThe next day when his turn came,Robertperfect piece of music was created.Robert beamed withwalked onto the stage confidently.happiness,knowing that without the old man's help,hecould never have created such a masterpiece.He lookedforward to the music competition the next day.
本文标签:

扫码二维码