[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(XS5)试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(XS5)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年名师原创模拟英语
2、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
3、新高考2024名师原创英语答案
4、名师原创模拟英语2024
5、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷二
6、2023-2024名师设计高考模拟卷英语
7、2023-2024全国高中名校名师原创预测卷英语
8、2023-2024学年名校名师高考模拟
9、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷二英语
10、2023-2024名师设计高考模拟卷英语答案
D(B)34.What achievement was made with theThe Amazon,our planet's largest rainforest,continues to loseLIDAR technology?millions of acres each year due to deforestation(滥伐森林).As the forestdisappears,so does its ability to serve as a giant carbon sink that can helpA.The recognition of new species of treesprotect us against runaway climate change.But another valuable resourcecould disappear in the process as well:the native forestry practices thatB.The discovery of previously unknownenabled the trees to grow very well for centuries while also supportingearthworks.human settlement,according to a new study.In the study,Vinicius Peripato,a geographer at Brazil's National InstituteC.The finding of remains of ancient humanof Space Research,and his partners used a remote-sensing technique calledsettlementsLIDAR,which allows researchers to"see"ancient human-made buildingscovered by soil and dense(稠密的)vegetation-一something satellite(卫星)D.The collection of information on ancientimaging can't do.And last year.researchers used the technology to describeancient sites belonging to the Casarabe culture in the Bolivian Amazon.forestry operations.g(B)35.Why did Peripato say the words in the lastWith the technology,the researchers eventually found that the groundof the Amazon forest hides between 10,000 and 24,000 earthworksparagraph?(土方工程).Located in unprotected regions of the Amazon that are mosteasily damaged by deforestation,known as the "Arc of Deforestation".A.To point out issues that remain to bemost of these earthworks were discovered for the first time.further studied.The Amazon forest,located mostly in Brazil,may appear like untouched,overgrown nature.But it has actually been shaped over centuries by nativeB.To illustrate the lesson we can learn frompeoples,who introduced farming into the forest environment,and plantsthe communities.like Brazil nuts,pineapples,and peach palms.And a set of 53 domesticatedtree species,recognized in the LIDAR data,were connected with theseC.To show his admiration for the practicesdevelopments,suggesting active forestry practices among these societies.of the communities.D.To stress the communities'achievementsin forest management第二节阅读下面短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In the researchers'opinion,the earthworks helped the communitiesA.Sharing hobbies.manage the forest sustainably(可持续地)and could teach us somethingB.Make time for that lesson.C.Reading an old favorite or a classic together.Peripato said."They were aware of river dynamics ()soil enrichmentand animal and plant ecology ()They built earthworks in areas ofD.We can't simply go out and buy more of it.forest that were drier and more likely to burn because the drier land wasE.People love to learn something from friends.easier to move for building structures or growing crops;they introducedfruit trees,like cacao,as food,and managed rubber plantations.F.We all know how hard it is to fit housework intoour busy schedules.G.You can make it happen by taking care of theirkids for an evening.(D)32.What is the study's main concern regardingQuality time is the most precious commoditythe deforestation of Amazon rainforest?(商品).36That's why the gift of time--A.The change to the locals'daily life.spending time with or on people-is a great way toDB.The destruction of the local ecosystem.show someone you care.How you want to give yourtime is up to you,but the following ideas can giveC.The increase in global temperature.you inspiration.D.The loss of native forestry practices.A.Sharing hobbies.B.Make time for that lesson.C.Reading an old favorite or a classic together.D.We can't simply go out and buy more of it.E.People love to learn something from friends.8F.We all know how hard it is to fit housework into our busy schedulesG.You can make it happen by taking care of their kids for an evening.Doing chores(家务活).C)33.What can we learn from paragraph 2?37Not everyone can afford hired help.IfA.The limitations of previous studies.you help out with someone's housework,they willFappreciate it.B.The inspiration behind the new study.C.The reason for the use of LIDAR.A.Sharing hobbies.D.The challenges faced by the researchers.B.Make time for that lesson.C.Reading an old favorite or a classic together.D.We can't simply go out and buy more of it.E.People love to learn something from friends.F.We all know how hard it is to fit housework into our busyschedules.G.You can make it happen by taking care of their kids for anevening.5
本文标签:
