{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷三英语试题

4

高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷三英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷三英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

2.Which of the following should be contained in the application materials?A.Certificate of enrollment.B.A self-introduction letter.C.Records of previous activities.D.School permission documents3.What can participants acquire through the course?A.Knowledge about climate trend.B.Recognition of related course credit.C.Insights into basics of climate science.D.Ways of responding to climate policies.【答案】1.B2.A3.C【解析】【导语】本文是应用文。文章介绍了柏林洪堡大学的冬季课程。【1题详解】细节理解题。根据Key Information中“●Costs:School fees are free of charge.Participants will receive supportfor their travel,accommodation and living costs.(●费用:学费全免。参加者将获得旅费、住宿费和生活费的资助。)”可知,冬季课程不需要学费。故选B。【2题详解】细节理解题。根据How to Apply中“Along with the application form,please submit your CV and motivationletter,your transcript of records as well as proof of enrollment(注册)at one of the Circle U.universities.(在提交申请表的同时,请提交您的简历和动机信,您的成绩单以及Circle U大学之一的入学证明。)”可知,入学证明应该包含在申请材料中。故选A。【3题详解】细节理解题。根据Course Description中“●Together with Circle U.students,.you will not only learn about basicconcepts of climate science,but also discover the potential of mitigation()actions,as well as the dynamics ofclimate politics..(与Circle U的学生一起,你不仅会学到气候科学的基本概念,还会发现减缓行动的潜力,以及气候政治的动态。)”可知,参与者通过课程获得深入了解气候科学的基础知识。故选C。BIn the days before the Internet,critical thinking was the most important skill of informed citizens.But in thedigital age,according to Anastasia Kozyreva,a psychologist at the Max Planck Institute of Human Development,and her colleagues,an even more important skill is critical ignoring.第4页/共23页
本文标签:

扫码二维码