湖南省2024届高三九校联盟第二次联考英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了湖南省2024届高三九校联盟第二次联考英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、湖南2024高三四校联考
2、2023-2024湖南省高三年级联考21-01-288c
3、2023-2024湖南省高三年级联考英语
4、2023-2024湖南高三第二次联考试卷
5、2023-2024湖南省高三联考英语试卷
6、2024湖南省高三联考
7、2024年湖南高三联考
8、2023-2024湖南省高三联考试卷
9、湖南省2024高三联考试题英语
10、湖南高三联考2024答案
saying live music creates an energetic and exciting atmosphere.However,I think recordedmusic is better.People can listen to recorded music on their music players whenever theywant.Moreover,the quality of sound won't be influenced by the noise of a large crowd.Besides,recorded music is affordable compared to live music.This allows people to enjoy awide range of music,without breaking the bank.第二节One possible version:Why should she give up the chance of a pool party just because she was 70?Instead,she stoodup,waving her ticket.She was happy as everyone cheered.Over the following week,Helengrew more excited about her pool party.She invited the boys who always helped her,and thenice family who often gave her a lift to school.She asked the shy boy who hid behind hismom at the bus stop,as well as the neighbor who kindly fed her dog.On Saturday,the suncame out and Helen was happy to see everyone arriving at her community pool party.Helen listened to the laughter and saw the smiles at the party.She knew she'd done the rightthing in accepting the prize.Afterward,they all gathered on the green for a wonderfulbring-and-share barbecue.It was the perfect way to end the summer."It was such awonderful day!"Helen told her son when she called him that evening."We all enjoyedourselves at the party.And those boys who always helped me at the shop bought me a bigbox of chocolates!"部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了四个非洲志愿者项目。21.A。理解具体信息。根据Volunteering Journeys部分中的It is a fantastic choice if you'relooking for medical volunteering placements in Africa Popular projects:Nursing,Health,Medicine以及Cal:208-133-3941可知,对医学研究感兴趣的志愿者可以拨打VolunteeringJourneys项目的电话。22.B。理解具体信息。根据Volunteering Journeys部分中的Cost:From$1,095 per week、GoEco部分中的Cost:S600 per week、African Impact部分中的Cost:From700 per week以及Global Vision International(GV)部分中的Cost:From $1,080 per week可知,GoEco项目的收费最低。23.C。理解具体信息。根据African Impact部分中的Locations:Zimbabwe,,Malawi,Namibia,Seychelles和Global Vision International(GVW部分中的Locations:Ghana,Seychelles,SouthAfrica可知,这两个志愿者项目都在Seychelles(塞舌尔)开展活动。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。对于广西南宁马山县的孩子们来说,攀岩不仅是一项运动,更是爱好与梦想。通过刻苦训练,他们收获了健康,收获了自信,走出大山,改变了自己的命运。24.B。理解具体信息。根据第二段中的She started to practice climbing when she was10可知,李彦郯已经练攀岩5年了。25.C。理解具体信息。根据第三段中的The students'parents knew little about climbing.Theythought taking part in training would take up their children's study time.So they didn't
本文标签:
