{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

琢名小渔·2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语答案

12

琢名小渔·2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了琢名小渔·2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第4期七年级(下)Module4基础能力训练听力原文(一)听句子,选图片。你将听到五个句子,请选出与所听句子内容相符的图片,有一幅图是多余的。每个句子读两遍。1.M:I think I will have a robot in the future.2.W:Mary's mother will buy a car next year.3.M:Danny will go to the beach with his friends tomorrow.4.W:Will you go to the zoo to see pandas this Sunday?5.M:Mark needs to buy some potatoes in the store.(二)听短对话,选择最佳答案。你将听到五段对话,每段对话后有一个小题,请根据对话内容,选出最佳答案。每段对话读两遍。6.M:Is there a box of chalk on our teacher's desk?W:No,there are some books on it.7.M:Mary,can I use your ruler?W:Yes,I have got two.You can choose one of them.8.M:Lily,are you flying to Hangzhou?W:No,we are going to take the train there.9.W:Tony,will there be taxi drivers in 20 years?M:No,there won't.Robots will drive taxis.10.W:Bob,are you going to visit your uncle this Sunday?M:Yes.He will help me make a kite.(三)听长对话,选择最佳答案。你将听到三段对话,请根据对话内容,选出每个问题的最佳答案。每段对话读两遍。请听第一段对话,回答第11至13小题。W:Hi,Dong Qi.What are your ideas about the future?M:Hi,Liang Hong.I have much to say about it.W:Such as ..M:I hope we won't have lots of homework to do in the future.And we won't use pens orpaper any more.W:I hope teachers won't write on the blackboard with chalk.What else?M:I want to be in a big school.You know,our school is too small for so many students.I hope tohave a large playground so we can play games there.W:I hope so.请听第二段对话,回答第14至16小题。W:Jack,will you live in the big city in the future?M:No,I will live in the countryW:Will you work in the country,too?M:No,I will work in an office in the big cityW:How will you get to your office?M:I will take a flying car there.W:Will you have long weekends?M:Yes,I will work four days every week.
本文标签:

扫码二维码