百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(四)4 新高考卷Ⅱ英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了百师联盟 2024届高三仿真模拟考试(四)4 新高考卷Ⅱ英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024百师联盟高三4月联考
2、百师联盟2024新高考联考4
3、百师联盟高三一轮2024四
4、2024年百师联盟高三4月联考
5、百师联盟2024高三4月
6、百师联盟2024高三第四次
7、百师联盟2024高三第四次联考
W:Hi,Bill!Did you watch the basketball game in the school playground yesterday afternoon?M:No,I didn't.I was busy yesterday.I stayed in the hospital all day.W:What was wrong with you?M:It wasn't me.It was my sister Alice.She had an accident yesterday morning.W:I am sorry to hear that.How did it happen?M:A car hit her when she was walking across the street.W:Was she badly hurt?M:Not very badly.The doctor checked her and said she needed to rest at home for a week.听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。(W)Sun Wei comes from a small town.He likes sports very much.He's tall and strong.Because his father teaches English in a middle school in the city,Sun Wei and his mothercame to live in the city,too.They live in a tall building.They live on the twelfth floor.Afterschool,Sun Wei often finishes his homework first and then goes out to play football with hisfriends.He plays well and he is on the school team.He hopes to be a good football player inthe future.听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。W:Did you watch the football game on Sunday night?M:No,I didn't.W:What a pity!It was exciting.M:Who ended up winning?W:Our team.M:I'm sorry that I didn't go.My brother had a bad cold that night and my parents were busyat work.I had to look after my brother..W:I'm sorry to hear that.Does he feel better now?M:Yes,much better.Thank you.By the way,what was the score at the end of the game?W:Our team won 3-2.M:It sounds like a close game.W:That's why it was such a great game.M:I must be there next time.第三节听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。(M)Frank is a 15-year-old boy.He is strong.But when he was young,he was weak.Atthat time,he only ate meat and did little exercise.He often had chicken for breakfast,beef forlunch,and fish for dinner.At the age of nine,he caught a bad cold and had to stay in hospitalfor half a month.After he got well,he began to do exercise.Now,he rides a bike to schoolevery day.After class,he often plays football with his friends.He also eats a lot of vegetablesand fruit to keep healthy.参考答案2/4
本文标签:
新高考仿真模拟卷答案
高考仿真冲刺押题卷答案
