2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
she placed a glass jar with a tiny hole over it andfirmly twisted the jar into the ground.Finally,she gave the rose a drink.She whispered,根据续写第一段的首句可知,作者和母亲决定"This might keep you safe when the cold wind去看看玫瑰花有没有存活下来。当拿掉玻璃罐blows.See you in spring,little rose.Be ready for后,她们发现了什么?两株玫瑰依然活着吗?your long winter's sleep.If you're alive in spring,母亲最终培育出玫瑰花丛了吗?根据续写第二I'll nourish (you into a beautiful rose bush."段的首句可知,母亲提议把紫色玫瑰花丛送给My mother is shameless when it comes to asking forDorothy。.作者赞同母亲的想法吗?Dorothy收a rose from someone else.One time,Mom and I到礼物后惊喜吗?were walking past Dorothy working in her gardenMom stopped to admire one of Dorothy's rose®bushes®"Dorothy,I've never seen such a beautiful purpleOne possible version:rose bush,"she said.Dorothy replied proudly,"This type is very rare.One of my friends broughtOne warm spring day,Mom and I decided toit to me from abroad."Mom loved the purple rosesremove the glass jars to check her pink and purpleso much that she gathered her courage and asked,roses.Both of us wondered whether they were stillalive.I watched anxiously as Mom removed the"Would you mind if I chose one to enjoy?"Dorothy quite hesitated.With an embarrassedfirst glass jar:it was the pink rose cutting.Weobserved closely,glad to find there was a new tinysmile,Mom and I continued our walk.However,soon Dorothy called behind us,"Dear,please waitleaf coming out.Then,Mom uncovered the purpleone,which was also alive.Mom's face lit up.Froma moment!"Then,she hurriedly cut one purplerose and carefully handed it to Mom,whothen on,she nourished the two roses carefullyFinally,each grew into a beautiful bush.gratefully accepted it and returned home.But the purple rose didn't go into avase,as"Let's give the purple rose bush to Dorothy,Dorothy probably had assumed.It joined our pinkMom suggested.Thinking of Dorothy'srose,protected under its own glass jar.friendliness to us and her loss,I stronglyThat Christmas,Dorothy told us that hersupported Mom's idea.One summer morning,beautiful purple rose bush had been stricken bycarrying the purple rose bush,we arrived atdisease in the fall,and it couldn't be saved."It wasDorothy's house.When she saw it,her eyes weremy favorite,"she said sadly,"and I haven't beenwide open."Where and how did you get it?"sheable to find another to replace it."asked excitedly.Mom explained and DorothySpring was delayed that year,but finally the fearcried for joy.She was glad she previously hadn'tof frost was gone.My mother was eager to uncoverrefused to give us a purple rose,which eventually®her rose cuttings.brought her a surprise.详见答案解析页注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。One warm spring day,Mom and I decided toremove the glass jars to check her pink and purpleroses."Let's give the purple rose bush to Dorothy,"Mom suggested.g【写作提示】作者的母亲喜欢种花。去年,她把生日时收到的一株粉色玫瑰和向Dorothy3要来的紫色玫瑰插在了自家的花园里,并且用玻璃罐罩住了它们,以帮助它们过冬。不幸的是,Dorothy的紫色玫瑰花丛患病,无一幸免。作者母亲的花能躲过寒冬吗?感10
本文标签:
