全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024卷临天下答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
60.leaders61.against62.importance63.internationally64.the65.us写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:NoticeDear students,We are excited to announce an upcoming English Corner activity with the theme"Gooddeeds around us.During the activity,we will be sharing heartwarming stories and experiences related toacts of kindness and good deeds that we have witnessed or been a part of in our lives.It's awonderful opportunity to improve our English communication skills while also spreadingkindness and inspiration.We encourage all students to actively take part in this event and look forward to seeingyou in the library next Friday from 16:00 to 17:30!English Corner第二节●One possible version:I was disappointed but I knew that work was important to my dad.He was always working hardto provide for our family.He rarely took a day off,even on Father's Day.I was amazed andimpressed by his dedication and love for our family.I also felt lucky to have a father like him.Idecided to make the most of the day and spend it doing the things we loved doing together.Theday passed by quickly,and before long,it was time for bed.The next morning,I woke up early and quickly freshened up.When I went into the dining room,the wonderful smell of fruit pie caught my nose.Dad was sitting on the sofa reading newspapersand waiting for me to wake up.He had taken the day off to spend some time with me and I wasoverjoyed when he told me this.We sat down to eat my favorite breakfast together.He told mehow proud he was of me and appreciated everything I did for him.Sometimes things don't go asplanned but love never changes.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章是一则诗歌大赛的通知。21.B。理解具体信息。根据Deadline部分中的send your work to david@newwriters.org.ukby12Jy可知,参赛选手须在7月12日结束前将自己的诗歌作品发送至指定邮箱。22.B。理解具体信息。根据Entry Fee部分中的E10 per entry;E18 for two entries,E25 for threeentries可知,投稿两首诗需要缴纳E18。题干中的enter意为“报名参加”。23.D。理解具体信息。根据第一段中的we're offering a top prize of f1,O00,a second prize off300,and a third prize of£200和Prizes部分的1 st Place:£1,000;2 nd Place:f300;3 rd Place:£200可知,每个获胜者都可以获得奖金。【补充说明】
本文标签:
100所答案
