{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

13

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
guests with the tools they need to improve their sleep can be hugely beneficial,if an excellent medical orscientific expert is involved in some way to help to determine whether there may be something else at play.Mandarin Oriental in Geneva has taken things a step further by teaming up with CENAS,a privatemedical sleeping clinic in Switzerland,to create a three-day program that studies guests'sleeping patterns inorder to identify potential sleeping disorders,giving professional suggestions if necessary.As sleep tourism continues to grow,Dr Robbins says she's looking forward to seeing "who reallycontinues to pioneer and think creatively about this space",stressing that there are countless means that haven'tbeen fully explored yet when it comes to travel and the science of sleep.32.What is the main purpose of paragraph 2?A.To list the consequences of sleep disorder.B.To provide evidence for the rise of sleep tourism.C.To highlight the importance of quality sleep.D.To prove the popularity of some hotels.33.What does the underlined phrase"detract from"in paragraph 3 probably mean?A.Reduce.B.Benefit.C.Measure.D.Analyze.34.What is special about Mandarin Oriental in Geneva?A.It sets up a private medical sleeping clinic in its hotel.B.It offers professionally medical help in sleeping problems.C.It provides special tour route for people with sleeping disorders.D.It suggests some good and scientific sleeping bedding.35.What does Dr Robbins probably think of the sleep tourism?A.It needs to be systematizedB.It meets some doubtsC.It is facing bottleneck.D.It's promising.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do you want to raise mentally strong kids?Stop doing the following things.Ignoring your child's feelingsYou're implying that your children's feelings are wrong,when you say "Don't worry about it.It's not a bigdeal."36.And the key to living their best life is about managing emotions.A healthier message is tosay "I know you feel scared right now,but I also know you're strong enough to face your fears."37It's easy to give in when your children are losing their tempers.But each time you give them what theywant,you teach your children that their unacceptable acts are an effective way to get their needs met.If youwant to raise mentally strong kids,stick to your limits.Spoiling your children38.But there's a lot of research that shows just how unhealthy over-protection is for kids.If theyalways get everything they want,they miss out on learning valuable life skills like self-discipline.39Let them know what it's like to experience disappointment,and teach them how to work for things they want tohave.Expecting perfectionWhile high expectations are good for kids,setting the goal too high is likely to get the opposite effect.Whether you expect too much from your child on the sports field,or your academic expectations areunreasonable,kids who feel they can't succeed are likely to stop trying.40A.Giving in to misbehaviorB.Keeping to your principlesC.Teach them not to give up dreams easilyD.Kids tend to have a wide variety of emotionsE.Therefore,set limits on what you give your childrenF.You may think it's cute to spend more money on your childrenG.They are also more likely to struggle with self-confidence issues五模英语第6页共8页
本文标签: 金卷押题猜题答案

扫码二维码