2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
三Nervously,I stood by the road and looked参考答案I saw my mom before our yard worriedly walk downboth ways,wondering when it was safe to crossthe street towards me.I was so happy to see her that I写作the road.ran into her arms!She hugged me tightly,and at last.I felt safe."I was worried when you didn't get off atthe bus stop,"she said.While walking home,I talkedabout what happened.My mom suggested I shouldbravely turn to someone for help,and I nodded.Afterthat frightening experience,I kept my school busnumber in mind and determined to bravely ask forhelp when I was in trouble.g三第32期I saw my mom before our yard worriedly参考答案1-5 BBDBC6-10 DADAB写作walk down the street towards me.11-15 ADCAC16-20 CAGFB21-25 ADBCD26-30 CDBAC31-35 BACBD36.who/that37.to support38.conducting39.areas40.is used41.as42.smoothly43.the44.completion45.will carry第一节参考答案第二节参One possible version:【写作提示】My views on space explorationDo we need space exploration?Many people think二年级时,作者在放学回家时上错了校车,因考答案it an opportunity to explore something new,while some为不敢把自己的情况告诉校车司机,最后不得已argue that exploring space is quite a dangerous adventure.在一个站点下了车。站在热闹的大街上,作者觉believing we do not know what may be lying in wait for得自己似乎来过这条街道,并感觉自己的家就在us in space.For me,I think space exploration is of great几个街区外。虽然不是很确定,但他还是决定穿importance to us because it is a good way to advance过马路去看看。technology,such as the development of GPS.What'smore,space exploration sparks the curiosity of children.It inspires kids to dream big and gets them interested inscience and technology.So I strongly support space exploration.1.根据第一段的首句可知,作者紧张地站在路参考第二节边向两边看,不知道什么时候过马路是安全的。作One possible version:者最终什么时候过马路的?在朝着似乎是自己家的考Nervously,I stood by the road and looked both案方向走时,作者内心感受如何?最终,作者确定自答案ways,wondering when it was safe to cross the road己的家就在不远处了吗?本段可围绕这些内容展However,during a long period,the cars just kept comingFinally,when no cars were coming,I rushed to the other叙述。side.Safely on the other side,I started walking in the2.根据第二段的首句可知,作者看见妈妈在院direction of where my house appeared to be."Am I in子前忧心忡忡地朝自己走来。此时作者有何感受?the right direction?"I wondered.Still worried,I just kept作者的母亲会做些什么?将自己的经历告知母亲后walking among passers-by,with various noises around母亲会有何反应?通过这次经历,作者学到了什么?Eventually,I saw some houses that I was sure I had seenbefore.I knew my house couldn't be too far away,and本段可围绕这些内容展开叙述。continued walking.Then,I turned a corner.One possible version:参Nervously,I stood by the road and looked both ways,参wondering when it was safe to cross the road.However,during a long period,the cars just kept coming.Finally,I saw my mom before our yard worriedly walk downthe street towards me.I was so happy to see her that I ran答案into her arms!She hugged me tightly,and at last,I feltwhen no cars were coming,I rushed to the other sidesafe."I was worried when you didn't get off at the busSafely on the other side,I started walking in thestop,"she said.While walking home,I talked about whatdirection of where my house appeared to be."Am I inhappened.My mom suggested I should bravely turn tothe right direction?"I wondered.Still worried,I justsomeone for help,and I nodded.After that frighteningkept walking among passers-by,with various noisesexperience,I kept my school bus number in mind andaround.Eventually,I saw some houses that I was sure Idetermined to bravely ask for help when I was in troublehad seen before.I knew my house couldn't be too faraway,and I continued walking.Then,I turned a corner.12
本文标签:
