2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
Hammerheads require much less power,grabbing their meal with one quick bite"While sharks can have enormous bite forces,this is often by virtue of their hugesize,"says Huber.When body size is taken into consideration,their bite power isrelatively low compared pound for pound with other animals,such as the hippo (1,827pounds)and the saltwater crocodile-whose 3,748-pound bite is the strongest in the animalkingdom."Because they have a mouth full of steak knives,"he says."large sharks don'tneed astnreive btetoget their food.”乙32.Which is NOT the reason why tiger sharks have stronger bite force than hammerheads?A.Tiger sharks eat almost anything,including sea turtles.B.Tiger sharks are more aggressive.C.Tiger sharks and hammerheads have their meals in different ways.D.Tiger sharks eat more food than hammerheads33.What does Paragraph 4 mainly talk about?AA.The importance of studying the bite force of sharks.B.The methods of studying the bite force of sharks.C.The difficulties of studying the bite force of sharks.D.The disadvantages of studying the bite force of sharks.34.Why are the hippo and the saltwater crocodile mentioned in the last paragraph?A.To explain a rule.B.To clarify a concept.AC.To present a fact.D.To make a prediction.35.What can you infer from the passage?DA.Sharks are relatively weaker than hippo and saltwater crocodile in preying on food.B.It's easy to test the bite force of live and large sharks in the wild.C.Maxey and his team's research result is out of Huber's expectation.D.Sharks don't need a relatively strong bite to get food because they have sharp teeth.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Which is lighter in colour:a grass lawn or a pine tree?The lawn,right?And how didyou decide?Almost certainly by "seeing"them in your mind,and comparing the twoshades of green.36Recent fesearch-using this very question,along with other visualization(tests-has unearthed a small but significant set of people who don't seem to usemental images at all.And yo may be able to sharpen your mind's eye through practice.Explorefavouritedestinations in your imagination,imagine the faces of loved ones,or recallpreiousbtswithas much clarity as possible.Practise seeing the details as well as theig pictureBut its ally valuable to explore some of the other strategies used bypeople with little or no visual imagination:Use other senses Be observant about sounds,materials,tastes,and particularlysmells.38Thinkl.Ev without visual clues,you might be able to use logie to work outwhen something happened,where you let a possession,or how you and a friend first met.Explore your emotions.39BHow did you feel when you visited the place,watched英语试题(四)HNZB第7页共10页
本文标签:
金卷押题猜题答案
