2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
2022全国高考最新题型专练卷A·组合小卷(七)英语“金4题+1”【.阅读理解Welcome to noy the weekenddt ouor skills youvomaster.APatcpents,mustbe10andup.(a7andundermusibe3companiedbyaregtsteredadulk)Woffevariousindnry(射箭术),basie campin,cold weatherClass selections:survival,map and compass and more.Here are details just for four of them:Participants will be odead will ave theOArchery:tovthersotngkoParticipoudwear appropriate shoes (hiking shoes or bootsare best).If you have your own bow/arrowsyou're more thau welcome to bring it/them to the class for use.Basic Camping:If you'd like to try camping but are usure where tostart,this is theafor you!Hereyou can learn the basic skills and how to select necessary equipment needed for a simpleouting.长Cold Weather Survival:During a survival situation,cold weather can rob you of the ability to think clearly andweaken your will to survive.You'll learn invaluable skills,proper planning and how to selectappropriate equipment needed to better prepare yourself for surviving.Map and Compass:Do you know how to use a map and compass to navigate (to a destination?Thiscourse covers the basics of map and compass navigation such as what's on a map or compass,determining distances and following a path of travel.After a short overview of skills the classwill be outside for "hands-on"navigation in a woodland setting.Cost:$155.Price includes meals,lodging,and instruction for the entire weckend.Scbedule:SaturdayFriday7:00-7:45 brcakfastSunday16:00-17:00 check-in8,00-11:455cs5ion17:00-7:45 breakfast17:30-18:30 dinner12:00-13:00 lunch8:00-11:45scss1on319:00-19:30 opening ccremony13:15-17:00 session 2 drop-in12:00 lunch/evaluation departure20:00-21:30 evening activities(尤G顶约的)activitics18:00-19:00 dinncr1.What is required of the participants?A.Attending at least four classes.B.Staying together with an adult.C.Paying 155 dollars for meals.D.Reaching ten years old.2.What do the four classes have in common?A.They all admit participants under the age of 10.B.They teach participants neccessary skills in life.C.They offer participants classes free of charge.D.They all present participants with outdoor skills.【题型专练A·英语(七)第1页(共4页)QG】
本文标签:
