{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

14

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
43.A在今后的几年里,作者将把这座城市称之为家。44.C作者对香港这座富有活力的城市印象很深。45.A作者认识到来香港的决定是对的。46.D作者已经对香港了解了更多,觉得在香港很自在。comfortable'“舒服的;自在的”。47.B根据上文的home可知,作者后来到香港定居了。48.D作者与家人在家附近沿着水边散步。49.C由句意可知,有太多事情可以去体验。50.A根据作者由游客变为定居者的身份可知,现在作者已经不再是游客了。5l.C根据下文的gave me plenty of that可知,作者对此很感激。文章末句也给了暗示。52.B根据下文的visited可知,作者获得了旅行的机会。53.D根据下文可知,作者认为香港给了她许多,她能目睹并更好地去理解这一城市。54.B根据下文的profound可知,此处指高深的智慧被理解。55.A只有你来到这里才能理解这种智慧。56.D根据a new adventure可知,作者正在准备新的探险。57.C根据上下文推测,作者一家将再次搬迁。58.C根据adventure判断,此处应选excitement'“兴奋”。59.B兴奋中夹杂着失落,作者无法描述自己的感想。60.B根据上下文可知,作者感激能有机会帮助儿子扩展视野和经历。语法填空61.why 62.as 63.teeth 64.am watching 65.mindlessly 66.whom 67.to get 68.choice 69.when70.tasty短文改错Last summer I take a part-time job in the International Camp for children.I have been told one more workertookwill be need this year and I think you are fit to it.How about join us?The camp is at the foot of a smallneededforjoininghill close to a river.It is so a beautiful place!We can hear birds singing happy all around.Everybody sleepssuchhappilyin tents,which is very excited.We usually work only five hours a day,so we will have plenty of spare time Aexcitingtovisit the area and have a fun.I am sure it will be an unforgettable experience.If you have interests in it,replyinterestto me soon.书面表达One possible version:Dear Liu Jie,How are you recently?I have studied in Yucai High School as a freshman for a month and I can not wait toshare my feelings with you.Our school is like a large garden.There are all kinds of beautiful flowers and trees.Our school is really anideal place to live and study in.Besides,there are so many friendly classmates and hard-working teachers,so I feelvery happy.However,I have difficulty with maths at present.I seldom ask my classmates and teacher mathquestions,because I'm afraid they will laugh at me.If it continues like this,I'll fail in my exams and fall behindothers.Can you give me some advice about it?I'm looking forward to hearing from you.Best wishes!Yours,Li Hua·2·【22新教材老高考.YK·英语·参考答案一BSD一必修第一册一QG
本文标签: 炎德英才大联考答案

扫码二维码