{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

22

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024卷临天下答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
M:Business.By the way,are you a second-year student?W:No,I've just started my third year.I only have to take 10 more credits to graduate.M:Well.It must feel great to be almost finished with school.W:But once I graduate,I have to start repaying a student loan.M:Didn't your parents help you out with your college fee?W:No.My dad thought I should earn my own education,so I borrowed money from the bank.My teacher al-ways says we should prepare for our future by setting realistic goals.M:I've heard that before.Let me guess.Is your teacher Paul Jones?W:Yeah.How do you know?M:He's my dad.(Text 9)M:Good morning,Mary.You are up early.W:Good morning,Jack.It's cold today.M:It always gets cold after a heavy snowfall.Actually we haven't seen much snow here for years.The snow'sat least four inches deep.W:I love snow.When I was a child,I made snowballs and would always go skating.Do you like skating,Jack?M:Yes,of course.I hope the lakes will freeze over soon.W:So do I.Did you hear the weather forecast this morning?M:Yes.It said it's partly cloudy today,with a strong wind from the northwest.The highest temperature willonly be six degrees below zero,at least in the morning.But in the afternoon it will rise a little bit.W:Then,the beautiful snow might melt away.M:And we will get thick ice on roads,so be careful when you go out in the car.W:I will.Thank you.(Text 10)W:When I was little,my grandfather often took me to the theatre as he loved watching shows very much.Theplay that impressed me most was The Lightning Thief.I remember I watched it eight years ago when I was justten years old.Yesterday,when I was surfing on the Internet,I learned that a new version of the show is comingback to New York City.The show opens off-Broadway at the Lucille Nor-tel Theatre on 23 this month.I reallylook forward to watching it.Now let me tell you something about the story of the show.The Lightning Thief tells the story of PercyJackson,a 12-year-old boy struggling with a mental disease.Percy is pulled into an unknown world of Greekgods and magical powers after discovering he is the son of the sea god of ancient Greece.As he tries to find hisdad,Percy faces many challenges.The story shows kids how to follow their own path in life.If you're interestedin the show,don't miss it.试题答案【听力】1~5 CBABA6~10 ACACB11~15 BCACC16~20 BAACA【阅读理解A】本文主要介绍了四项活动的内容、时间和价格。21.D【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第1项活动的最后一句可知,61.5美元在看运动员的表演的票价范围内。22.B【命题意图】本题考查考生的推理判断能力。全国100所名校最新高老冲刺卷·参考答案第2页(共6页)【22·高考样卷·英语(二)一N】

扫码二维码